• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FREELY ERKEN GEBELİK TESTİ GÜVENİLİR Mİ?

melodisa

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2025
257
138
18
26
Kızlar bugün Trendyol dan freely erken gebelik testi sipariş verdim adetime 1 gün kala 5 Kasım günü yapmayı düşünüyorum daha kargoda ama yorumları okumak şimdi aklıma geldi yorumlar da bi iyi bi kötü diyen var sizce güvenilir mi? kullanan varsa yorum yapabilir mi? Testin fotoğrafını ekledim.

Eklentiler

• IMG_0560.webp
    IMG_0560.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 488
Kızlar bugün Trendyol dan freely erken gebelik testi sipariş verdim adetime 1 gün kala 5 Kasım günü yapmayı düşünüyorum daha kargoda ama yorumları okumak şimdi aklıma geldi yorumlar da bi iyi bi kötü diyen var sizce güvenilir mi? kullanan varsa yorum yapabilir mi? Testin fotoğrafını ekledim.
Evet ya bende adet günü yaptım daha sonradan araştırınca bende arada kaldım testimde bu şekilde

Eklentiler

• 1000064171.webp
    1000064171.webp
    62 KB · Görüntüleme: 463
Evet ya bende adet günü yaptım daha sonradan araştırınca bende arada kaldım testimde bu şekilde
Ayy pozitif 🥰 inşallah dedikleri gibi talancı pozitif göstermiyordur bende çok tereddüt ediyorum o yüzden 5 adet aldım 🙏🏻 inşallah doğru sonuötur sizin testiniz başka marka ile tekrar et 🙏🏻❤️

Ayy pozitif 🥰 inşallah dedikleri gibi talancı pozitif göstermiyordur bende çok tereddüt ediyorum o yüzden 5 adet aldım 🙏🏻 inşallah doğru sonuötur sizin testiniz başka marka ile tekrar et 🙏🏻❤️
Az önce tekrar ettim 😊 atıyorum sizede alttaki az önce yaptığım 🙈

Eklentiler

• 1000064313.webp
    1000064313.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 462
Ediyorum etmezmiyim 😊 sizinde bel sırt bölgeniz ağrıyormu
Yok çünkü hamile değilim 😅benim hamileyken göğsümün altında ağrı vardı kimsede olmamış ama kaşık batmasıda yoktu yine göğsümün altı batıyordu 😅benim kasığımın daha altında batma filan var şimdi çatlama gibi heralde anlayamadım daha adetim 10 gün filan var sanırım benim.

Yok çünkü hamile değilim 😅benim hamileyken göğsümün altında ağrı vardı kimsede olmamış ama kaşık batmasıda yoktu yine göğsümün altı batıyordu 😅benim kasığımın daha altında batma filan var şimdi çatlama gibi heralde anlayamadım daha adetim 10 gün filan var sanırım benim.
Aaa Allah mı söyletti naptı

Gözün aydın olsun canımm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim belirtin var mıydı🤗🤗🫠🙏🏻❤️
Teşekkür ederim tatlım 🥰 amin Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin 🤲🏻 yoktu aslında normalde korunuyorduk bu ay korunamayınca içime kurt düştü bende yaptım normalde 4 5 gün gecikmeyi beklerdim ama içgüdüsel sanırım bir anda yapma isteği geldi 😊

Randevu aldın mı canım doktor için sıkıntı stres yapma bunlar gebelik belirtileri olarak geçiyor bebiş yerleşirken oluyormuş🥰🙏🏻❤️
Hayır daha almadım hatta kanı bile hemen vermek istemiyorum çünkü düşük değer çıkarsa tekrar çağırıp uğraştıracak beni cuma kan veririm daha sonra randevü alırım diye düşündüm

Back
X