- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Ibonunnuru
2 şubatta regl olmam gerekiyordu 3 gün geciktim şuan yeni freely (6 gün önce )test yaptım sabırsızca ne kadar doğru çıkar gece saatinde test yapmak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün geciktiysen şuan beta zaten yükselmiştir , şimdi yap test bence çıkar2 şubatta regl olmam gerekiyordu 3 gün geciktim şuan yeni freely (6 gün önce )test yaptım sabırsızca ne kadar doğru çıkar gece saatinde test yapmak
yaptm şimdi negatif acaba sabah yine mi tekrarlasam şu içmiştim baya sonuç doğru mudur bilemedim3 gün geciktiysen beta zaten yükselmiştir , yap test bence çıkar
yani bilemedim , reglin hep düzenli midir ? düzensizse geç döllenme olmuş olabilir , düzenliyse başka marka testle sabah yine deneyebilirsin , silik çizgi de mi yok ? bi foto at istersenyaptm şimdi negatif acaba sabah yine mi tekrarlasam şu içmiştim baya sonuç doğru mudur bilemedim
Açıkçası ilk defa duyuyorum ama sabahta dene İnşalah gönlündeki olursabah yapılır diye hep duyuyordum da ozmn sonuç doğru oluyo sanırım
adet gününden önce yapılan testlerde sabah yapın diyorlar beta idrarda biriksin diye ama seninsabah yapılır diye hep duyuyordum da ozmn sonuç doğru oluyo sanırım
yok düzensiz değil ama gecikmelerim normaldede hep oluyo bu markayı mecburiyetten aldm başka yoktu çünkü miratech çok güzel onu kullanırım hep yarın sabah onu deniyim ozmnyani bilemedim , reglin hep düzenli midir ? düzensizse geç döllenme olmuş olabilir , düzenliyse başka marka testle sabah yine deneyebilirsin , silik çizgi de mi yok ? bi foto at istersen
2 gün bekle bence test boşa gitmesin , silik bile olsa hafif çıkardı demek beta yükselmemiş dahayok düzensiz değil ama gecikmelerim normaldede hep oluyo bu markayı mecburiyetten aldm başka yoktu çünkü miratech çok güzel onu kullanırım hep yarın sabah onu deniyim ozmn
tamam teşekkür ederim artık bekliyim bi kaç gün ama benm gebeliğimde sonuçlarım hep geç çıkıyor bu neden dir acaba varmı bilgin ilk gebeliğimi öğrenmem çok zor olmuştu hep negatifti baya denedim uzunca sonra pztf oluyo2 gün bekle bence test boşa gitmesin , silik bile olsa hafif çıkardı demek beta yükselmemiş daha
yumurta çatlama tarihin geç oluyor o yüzden geç dölleniyor , beta da geç yükseliyor demek ki canım , erken geç boşver takma kafanı önemli olan sonucutamam teşekkür ederim artık bekliyim bi kaç gün ama benm gebeliğimde sonuçlarım hep geç çıkıyor bu neden dir acaba varmı bilgin ilk gebeliğimi öğrenmem çok zor olmuştu hep negatifti baya denedim uzunca sonra pztf oluyo
O marka yalancı pozitif silik çizgi vermiyor bilginize güvenli bi test markası değil bu markada silik çizgi görüp hastaneye gittim Hcg 0.1 çıktı güvenilir mi marka değil2 şubatta regl olmam gerekiyordu 3 gün geciktim şuan yeni freely (6 gün önce )test yaptım sabırsızca ne kadar doğru çıkar gece saatinde test yapmak
Öyle birsey yok en net sonuç sabah ilk idararla yapılır çünkü Hcg hormonu gece boyu uyudugunuz için birikiyor uyumdana bi kaç saat önce sıvı tüketmeyin insanlara doğru bilgi verin bilmiyorsanız da yorum yapmayınTestin gecesi gündüzü olmaz çıkar sonış
Doğrudur ben bilmiyordum bunu hiçÖyle birsey yok en net sonuç sabah ilk idararla yapılır çünkü Hcg hormonu gece boyu uyudugunuz için birikiyor uyumdana bi kaç saat önce sıvı tüketmeyin
Merhaba sonuç ne oldu bozukmuymusEki Görüntüle 3704926 Merhaba freely gebelik testi yaptırdım şu yanında renk çıktı test bozuk mu sizce