• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Freely gebelik testi acill

Ibonunnuru

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
2 şubatta regl olmam gerekiyordu 3 gün geciktim şuan yeni freely (6 gün önce )test yaptım sabırsızca ne kadar doğru çıkar gece saatinde test yapmak

sabah yapılır diye hep duyuyordum da ozmn sonuç doğru oluyo sanırım

yaptm şimdi negatif acaba sabah yine mi tekrarlasam şu içmiştim baya sonuç doğru mudur bilemedim
yani bilemedim , reglin hep düzenli midir ? düzensizse geç döllenme olmuş olabilir , düzenliyse başka marka testle sabah yine deneyebilirsin , silik çizgi de mi yok ? bi foto at istersen

yani bilemedim , reglin hep düzenli midir ? düzensizse geç döllenme olmuş olabilir , düzenliyse başka marka testle sabah yine deneyebilirsin , silik çizgi de mi yok ? bi foto at istersen
yok düzensiz değil ama gecikmelerim normaldede hep oluyo bu markayı mecburiyetten aldm başka yoktu çünkü miratech çok güzel onu kullanırım hep yarın sabah onu deniyim ozmn

yok düzensiz değil ama gecikmelerim normaldede hep oluyo bu markayı mecburiyetten aldm başka yoktu çünkü miratech çok güzel onu kullanırım hep yarın sabah onu deniyim ozmn
2 gün bekle bence test boşa gitmesin , silik bile olsa hafif çıkardı demek beta yükselmemiş daha

2 gün bekle bence test boşa gitmesin , silik bile olsa hafif çıkardı demek beta yükselmemiş daha
tamam teşekkür ederim artık bekliyim bi kaç gün ama benm gebeliğimde sonuçlarım hep geç çıkıyor bu neden dir acaba varmı bilgin ilk gebeliğimi öğrenmem çok zor olmuştu hep negatifti baya denedim uzunca sonra pztf oluyo

tamam teşekkür ederim artık bekliyim bi kaç gün ama benm gebeliğimde sonuçlarım hep geç çıkıyor bu neden dir acaba varmı bilgin ilk gebeliğimi öğrenmem çok zor olmuştu hep negatifti baya denedim uzunca sonra pztf oluyo
yumurta çatlama tarihin geç oluyor o yüzden geç dölleniyor , beta da geç yükseliyor demek ki canım , erken geç boşver takma kafanı önemli olan sonucu :KK200:

2 şubatta regl olmam gerekiyordu 3 gün geciktim şuan yeni freely (6 gün önce )test yaptım sabırsızca ne kadar doğru çıkar gece saatinde test yapmak
O marka yalancı pozitif silik çizgi vermiyor bilginize güvenli bi test markası değil bu markada silik çizgi görüp hastaneye gittim Hcg 0.1 çıktı güvenilir mi marka değil
Predictor Kukanın net sonuç yanıltmaz sizi

Testin gecesi gündüzü olmaz çıkar sonış
Öyle birsey yok en net sonuç sabah ilk idararla yapılır çünkü Hcg hormonu gece boyu uyudugunuz için birikiyor uyumdana bi kaç saat önce sıvı tüketmeyin insanlara doğru bilgi verin bilmiyorsanız da yorum yapmayın

Öyle birsey yok en net sonuç sabah ilk idararla yapılır çünkü Hcg hormonu gece boyu uyudugunuz için birikiyor uyumdana bi kaç saat önce sıvı tüketmeyin
Doğrudur ben bilmiyordum bunu hiç

Bence testler le kafanızı çok karıştırıyor en iyisi akışına bırakmak 1 hafta da gecikme olursa kan testi vermek bence en iyisi hiç bu konuyu düşünmemek biraz zor tabi de en sağlıklısı

image.webp
Merhaba freely gebelik testi yaptırdım şu yanında renk çıktı test bozuk mu sizce

Back
X