• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Freely gebelik testi silik çizgi

pembegulll

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
248
22
13
Freely marka erken gebelik testim, ilk 3. Dakikada çıktı, bakar mısınız?

Eklentiler

• IMG_0999.webp
    IMG_0999.webp
    3 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG_1019.webp
    IMG_1019.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_0986.webp
    IMG_0986.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 110
Göğüs ağrım vardı, bide 3 defa ani batmam oldu hatta bağırdım diyebilirim ama enfeksiyon vardır ondan ağrıyordur diye düşündüm, şuan ümitlenmek istemiyorum ama var gibi🌸
İnş vardır ay hepimiz aynı bekleyişteyiz, her adet dönemi bi hayal kırıklığı oluyor

Göğüs ağrım vardı, bide 3 defa ani batmam oldu hatta bağırdım diyebilirim ama enfeksiyon vardır ondan ağrıyordur diye düşündüm, şuan ümitlenmek istemiyorum ama var gibi🌸
Aynı tarihler ikimizinde frelly bende yalancı pozitif çıkardı canım dün adet olmam gerekiyodu olmadım ama kanda negatif

Aaa böyle çıkmasına çok şaşırdımm, ama bu marka güvenilir değil bencede, başka markayla tekrarlamayı düşünüyorum, ovulasyon testim koyu çıkınca ben umutlandım biraz🌸
Aynı duyguları yaşadım canım allah gönlüne göre versin ama hayal kırıklığuna uğrama diye söylemek istedim üzdüysem kusura bakma ama sen yine de başka teste dene allahtan ümit kesilmez

Aynı duyguları yaşadım canım allah gönlüne göre versin ama hayal kırıklığuna uğrama diye söylemek istedim üzdüysem kusura bakma ama sen yine de başka teste dene allahtan ümit kesilmez
Aa yok ne kusuruu, bende ümitlenmek istemiyorum şuan başka test alıp denicem sonra kan veririm varsa eğer🥰

Olabilir ihtimali var canım çübkü sıvı çok tüketmemen lazım sanah ilk idrarla yap
Aslında markadan dolayı ben ümitli değildim, ovulasyon testinde koyulaşma görünce dedimki galiba var, hatta ovu testimide ekleyeyim sizde bakın🌸ovu testinide sabah 1 saatlik idrarla yapmıştım sıvı almadan

Eklentiler

• IMG_1022.webp
    IMG_1022.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 95
Aslında markadan dolayı ben ümitli değildim, ovulasyon testinde koyulaşma görünce dedimki galiba var, hatta ovu testimide ekleyeyim sizde bakın🌸ovu testinide sabah 1 saatlik idrarla yapmıştım sıvı almadan
Ama. Ovulasyon testi başkadır gebelik başkadır sonuçta biri lh biri hcg hormonunu ölçer hamilelerde ovu pozitif çıkar mı bilemiyorum ama bence çıkmaz

Back
X