- 21 Şubat 2025
- 248
- 22
- 13
- Konu Sahibi pembegulll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İhtimal olabilir canım gecikme varmiydiFreely marka erken gebelik testim, ilk 3. Dakikada çıktı, bakar mısınız?
1 ekim yumurtlama oldu, ona göre hesaplarsam dün regl günümdüİhtimal olabilir canım gecikme varmiydi
Ovulasyon testide yaptım, koyu çıkınca şüphelendim açıkçasıİhtimal olabilir canım gecikme varmiydi
Ovu da koyu cıktıysa bence vardır, belirti var mı hiçOvulasyon testide yaptım, koyu çıkınca şüphelendim açıkçası
Göğüs ağrım vardı, bide 3 defa ani batmam oldu hatta bağırdım diyebilirim ama enfeksiyon vardır ondan ağrıyordur diye düşündüm, şuan ümitlenmek istemiyorum ama var gibiOvu da koyu cıktıysa bence vardır, belirti var mı hiç
İnş vardır ay hepimiz aynı bekleyişteyiz, her adet dönemi bi hayal kırıklığı oluyorGöğüs ağrım vardı, bide 3 defa ani batmam oldu hatta bağırdım diyebilirim ama enfeksiyon vardır ondan ağrıyordur diye düşündüm, şuan ümitlenmek istemiyorum ama var gibi![]()
Aynı tarihler ikimizinde frelly bende yalancı pozitif çıkardı canım dün adet olmam gerekiyodu olmadım ama kanda negatifGöğüs ağrım vardı, bide 3 defa ani batmam oldu hatta bağırdım diyebilirim ama enfeksiyon vardır ondan ağrıyordur diye düşündüm, şuan ümitlenmek istemiyorum ama var gibi![]()
Evet o yüzden umutlanmak istemiyorum bendeİnş vardır ay hepimiz aynı bekleyişteyiz, her adet dönemi bi hayal kırıklığı oluyor
Yaa testinizin resmi varsa bakabilir miyimAynı tarihler ikimizinde frelly bende yalancı pozitif çıkardı canım dün adet olmam gerekiyodu olmadım ama kanda negatif
Yaa testinizin resmi varsa bakabilir miyim![]()
Aaa böyle çıkmasına çok şaşırdımm, ama bu marka güvenilir değil bencede, başka markayla tekrarlamayı düşünüyorum, ovulasyon testim koyu çıkınca ben umutlandım biraz
Aynı duyguları yaşadım canım allah gönlüne göre versin ama hayal kırıklığuna uğrama diye söylemek istedim üzdüysem kusura bakma ama sen yine de başka teste dene allahtan ümit kesilmezAaa böyle çıkmasına çok şaşırdımm, ama bu marka güvenilir değil bencede, başka markayla tekrarlamayı düşünüyorum, ovulasyon testim koyu çıkınca ben umutlandım biraz![]()
Aa yok ne kusuruu, bende ümitlenmek istemiyorum şuan başka test alıp denicem sonra kan veririm varsa eğerAynı duyguları yaşadım canım allah gönlüne göre versin ama hayal kırıklığuna uğrama diye söylemek istedim üzdüysem kusura bakma ama sen yine de başka teste dene allahtan ümit kesilmez
Bencede aynen öyle yapAa yok ne kusuruu, bende ümitlenmek istemiyorum şuan başka test alıp denicem sonra kan veririm varsa eğer![]()
Test yaptım after 10 markası, ama 1 saatlik idrarla yaptım o yüzdenmi negatif oldu aceba, 1 tane daha aldım onuda yarın sabah yapacamBencede aynen öyle yap![]()
Olabilir ihtimali var canım çübkü sıvı çok tüketmemen lazım sanah ilk idrarla yapTest yaptım after 10 markası, ama 1 saatlik idrarla yaptım o yüzdenmi negatif oldu aceba, 1 tane daha aldım onuda yarın sabah yapacam![]()
Aslında markadan dolayı ben ümitli değildim, ovulasyon testinde koyulaşma görünce dedimki galiba var, hatta ovu testimide ekleyeyim sizde bakınOlabilir ihtimali var canım çübkü sıvı çok tüketmemen lazım sanah ilk idrarla yap
Ama. Ovulasyon testi başkadır gebelik başkadır sonuçta biri lh biri hcg hormonunu ölçer hamilelerde ovu pozitif çıkar mı bilemiyorum ama bence çıkmazAslında markadan dolayı ben ümitli değildim, ovulasyon testinde koyulaşma görünce dedimki galiba var, hatta ovu testimide ekleyeyim sizde bakınovu testinide sabah 1 saatlik idrarla yapmıştım sıvı almadan
Gebelikte ovulasyon testi pik çıkıyor, o yüzden bide ovu testi yaptım canımAma. Ovulasyon testi başkadır gebelik başkadır sonuçta biri lh biri hcg hormonunu ölçer hamilelerde ovu pozitif çıkar mı bilemiyorum ama bence çıkmaz