- 19 Haziran 2022
- 146
- 30
- 48
- 27
- Konu Sahibi pembegulll
Bunu ilk defa duydum açıkçası hiç denemedim deGebelikte ovulasyon testi pik çıkıyor, o yüzden bide ovu testi yaptım canımgebelik varsa koyulaşıyor regl günü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu ilk defa duydum açıkçası hiç denemedim deGebelikte ovulasyon testi pik çıkıyor, o yüzden bide ovu testi yaptım canımgebelik varsa koyulaşıyor regl günü
Bende şaşırmıştım ilk gördüğümdeBunu ilk defa duydum açıkçası hiç denemedim de
Neyse buda bulunsun aklımızda bi regl olsaydımBende şaşırmıştım ilk gördüğümde![]()
Gününüz ne zamanNeyse buda bulunsun aklımızda bi regl olsaydım![]()
Dündü ama geciktiGününüz ne zaman![]()
Hmm anladım canımDündü ama gecikti
Testi ilk idrarla tekrarla bence canım, ben silik gördüm ama bu marka güvenilir değil bence yarın bende tekrarlicam testimiKızlar selam son adet tarihim 5 eylül bu ay 8inde olmam gerekiyordu pcosum gec yumurtlama ihtimalim çok yüksek fakat test freely olunca da emin olamadım testten 10dk sonraki sonuç böyle çıktı
burdaki çizgi gri , gölge ya da kuruma çizgisi gibi duruyor. pozitiflik için o çizginin gri değil pembemsi olması gerekiyorFreely marka erken gebelik testim, ilk 3. Dakikada çıktı, bakar mısınız?
idrarı çok mu damlattınız sararmışKızlar selam son adet tarihim 5 eylül bu ay 8inde olmam gerekiyordu pcosum gec yumurtlama ihtimalim çok yüksek fakat test freely olunca da emin olamadım testten 10dk sonraki sonuç böyle çıktı
Resimde öyle görünüyor, normalde pembe renk çizgisiburdaki çizgi gri , gölge ya da kuruma çizgisi gibi duruyor. pozitiflik için o çizginin gri değil pembemsi olması gerekiyor
Sabah kaset test yaptım negatif, kan verdim az öncedeDündü ama gecikti
Bende bu sabah yaptım freely hem erken gebelik testi hem kaset testiFreely marka erken gebelik testim, ilk 3. Dakikada çıktı, bakar mısınız?
Kaset testin hangi marka canım bariz belliiBende bu sabah yaptım freely hem erken gebelik testi hem kaset testi
Freely ikiside canım ama ben 7 ekimde adet oldım ama koyu kahve 2. gün koyu kırmızı sonrası leke leke 6 gün sürdü midem çok bulanıyor diye yaptım iki testte böyle çıktı sabah buda dün akşam kiKaset testin hangi marka canım bariz belliikan testi ver hemenn
![]()
Çıktı mı sonucunuzSabah kaset test yaptım negatif, kan verdim az öncede
Sağlık ocağında kan verdim, gece düşer e nabıza canımÇıktı mı sonucunuz