Ben gebeliğimi adete 5gun varken bu testle öğrenmiştim çok çok silikti seninki belli bayaHepsi mi bozuk diyorsun yani ? Elimde yok ama artık adetimi beklerim 2 gün kaldı zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gebeliğimi adete 5gun varken bu testle öğrenmiştim çok çok silikti seninki belli bayaHepsi mi bozuk diyorsun yani ? Elimde yok ama artık adetimi beklerim 2 gün kaldı zaten
Yazdıkların çok sevindirdi canım beni teşekkür ederimBeni umut taciri olarak görme negatifse mesul tutma ama bence yüksek ihtimalle hamilesin. Erken gebelik testinin tam regl öncesi bu kadar belirgin çıkarması bence bunu gösteriyor. Ayrıca awox güvenilir bir marka. Sana önerim tam adet gününde kan vermeye git. Gitmeden bir test daha yap. 2 gün daha sabret. Sonucu da lütfen paylaş![]()
Evet ve koyulaştı iyice canım yaBen gebeliğimi adete 5gun varken bu testle öğrenmiştim çok çok silikti seninki belli baya
Hemen çıktı 2 dakika içinde ikinci çizgi belirdiAyrıca ne kadar yalancı da çıkarsa bunlar testin ilk 2-3 dakikasında çıktıysa basbayağı pozitif
Kan ver çıkar varsa zaten ben aynı gün kan verdim çıktıEvet ve koyulaştı iyice canım ya
Bu akşam acile gidip vereyim acilde bakarlar dimiKan ver çıkar varsa zaten ben aynı gün kan verdim çıktı
Baya pozitif canım gözün aydınEki Görüntüle 3644513
Awox aldım kızlar şimdi yaptım sizce var mı
Ben adetime 15 gün varken yaptım hepsi pozitifti. Doktora gittim azar yedim ovülasyon sürecinde neden geldin diye. Şu an gecikmeyi bekliyorumFreely bana hiç yalancı pozitif vermedi
Karnım çok ağrıyor diye abartırsan bakarlar. Normalde bakmazlar
Kan verdim inşallah kanda da çıkarBildiğin pozitif:) bu arada masa örtüsü şahane![]()
Bence senin var açık bakar git baktırBu akşam acile gidip vereyim acilde bakarlar dimi