canım ben bu lensleri yabancı forumlarda araştırmıştım
sea green koyu yeşil duruyor diyorlar senelerdir alasım var ama cesaret edemedim him
karayip aqua da cırt parlak duruyormuş çok valla deneyen biri olsa da şurda öğrensek işin aslını:)
Bence sea green daha doğal durur ama aqua'da hoş bir renk
ben önce karayip aqua denemek istiyorum canım..turkuaz mavi gördüğüm kadarıyla..azul ile verde arası bir renk gibi...öbürüsü sanki hiç belli olmayacak gibi bir his var içimde..pek verdeden farkı yok gibi...Eki Görüntüle 169871
benim bir arkadaşım sea green kullanmıştı.gözleri de askeri yeşil ama sönük pek belli değil.belirginleştirsin diye sea green kullanmıştı ama gerçekten dibine girmeden belli olmuyordu ancak çok parlak ışıkta gözüne güneş falan geldiğinde belliydi ve kendi gözü de yeşil olmasına rağmen doğal görünmüyodu çünkü çok yeşil bir lens baya yaprak yeşiili yani.aqua yı kimsenin gözünde görmedim şimdiye kadar ama daha çok açar heralde göz rengi daha güzel bir renk gibi duruyor.
tesekkurle güneş çok açık mavi kızın gözü kahveyle hoş olmayabılır ne kadar bunlar fıyatı?
denenebılır aslında bence yeşil içeren denesen daha mantıklı ortası bayağı genıs gıbı geldı ..
karayip rengine ait 2 resim bulabildim..en azından kaptaki duruşu ve dokusu hakkında baya aydınlatıcı bir resim buldum neyseki... üzerine tıklayınca büyüyor..
Eki Görüntüle 170189 Eki Görüntüle 170188
kaptaki duruşa bakarsak baya bi açar bence bu opak gibide duruyo sanki şaşırdım ben daha şeffafımsı bekliodum belirginleştiricileri hayret iyiymiş :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?