- Konu Sahibi YummyValeria
-
Eki Görüntüle 769509 Eki Görüntüle 769507 Eki Görüntüle 769508
arkadaslar freshlook turkuaz lenslerimi aldım sizce güzel mi yoksa değil mi ? Yada söyle soriyim Sizce ametist mi daha güzel olur bana yoksa turkuaz iyi mi ? Kullanan varsa yardım lütfeen
Rengini begendim canım benimde uzağı görme sorunum var lens almayı düşünüyorum önümüzdeki yıl üniversitede kullanmak amacıyla sen lensi niye kullanıyorsun? birde lens kullanmak zararlı diyorlar sence bi zararı olur mu?
evet haresiz yeşil alıcam ya turkuaz baya yapma ama pekde sevimli keretalarben çakmayım diye bağırıyorlar resmen
çok yapay durmuş renginden dolayı .arkadasın dedıgı gıbı acık yesıl tonlar denemelısınız bencede freshlook hareli yeşil gzl deneyebılırsın
evet haresiz yeşil alıcam ya turkuaz baya yapma ama pekde sevimli keretalar
ben şahsen kullandım cnm. doğal bir renk değil ama çok tatlı mavi yeşil duruyor. şuda var freshlook marka lensin her rengi lens olduğu belli oluyor. doğal olmasını bekleme. ama çirkin durmuyor . yeter ki karşıdan rahatsız ediciliği olmasın. ben baya bi kullandım. yeşilde kullandım ama beğenmedim çok soluk duruyor ve hiç belli olmuyor. çok dibine girmeleri lazım. eğer böyle hafif bi değişiklik istersen yeşil, belirgin değişiklik istersen turkuaz derim.
hareli yeşil için uzaktan belli olmaz cok koyu diyorlar nette baktığım resimler kadarıylada öyle gerçekten haresiz yeşil deniycem şuan hareli gri kullanıyorum cok garip bi renk gir değil mavi değil yeşil değil bi garip
hareli yeşil benim gözlerim normalde kahverengi cok hoş hafif acık bi yşil duruyor ve cok doğal. freshlook un butun renklerını denedım nerdeyse en doğalı o grısıde dedıgın gbı hangı tonda olduğu bellı değil
Rengini begendim canım benimde uzağı görme sorunum var lens almayı düşünüyorum önümüzdeki yıl üniversitede kullanmak amacıyla sen lensi niye kullanıyorsun? birde lens kullanmak zararlı diyorlar sence bi zararı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?