Aslında yalan söyleyemem çok nazik biri . Ve başından beri dürüst davrandı . Nerden biliyorum. Okuduğu okulu söylemişti baktım sitede ismi ve hesabı var.Tanımadığın hiç görmediğin birisine nasıl hoşlandın hayret bişey ya
Merhaba kadınlar kulübü üyeleri. Aslında sizinle yaşadığım bir durum hakkında dertleşmek istiyorum. Ben bir İngilizce uygulamasında alman birisiyle tanıştım. Bu çocukla konuşmaya başladık. Gece yarıları gündüzleri falan konuşuyorduk. Muhabbetimiz çok iyiydi. Hatta bana Filipinler gittiği zaman tatile fotoğraf da attı. Ve bu çocuğun nazik tavırlarından hoslanmıştım. Hatta ramazanda 4 buçuk saat konuşmuştum. Derken bir gün bu çocuk kayıplara karıştı. Instagramina gitmiyordu. Bir ay yazmasını bekledim. Hatta arkadaşlarıma dedim ki doğum günüme kadar yazmazsa sileceğim bu çocuğu. O kadar da ümidi kesmiştim. Doğum günümden bir gün önce mesaj attı, özür diledi. İşte cuma günü boş vaktin var mı konuşalım mı dedi . Tamam dedim. Sonra cuma günü sordum neden yazmadın diye bana dedi ki instagrami sadece senin için kullanıyorum sana bahane uretmeyecegim. Çello kursu fln bir sürü şey söyledi sonunda demek istediği bana göre yazmak istememiş. Sonra özür diledi bir daha böyle bir şey yapmayacağım dedi. Özrünü kabul ettim konuşurken bana dedi ki iste bir kızdan hoşlandım. Onu çaya davet etmem için arkadaşım John cesaret verdi diye anlatıyor. Ben tabi şok oldum. Sonra bundan hoşlandığımı anlamasın diye John u dinle dedim ama çok incinmistim. Kendimi biraz aptal gibi hissettim. Gözyaşları içinde kıza açılması için cesaret verdim. Bende hoslanmistim.
Neyse kıza sormuş mesajla kız evet demiş bunları da bana kendi söylüyor. Ben sormamıştım. Beni mektup arkadaşı belledi. Kendide söylemişti zaten. Ben 2 gün uyuyamadım. Bu çocuk yüzünden bana yakın arkadaşı gibi davranıyor. Ben ne yapmalıyım bilmiyorum. Çok nazik biri bu yüzden bir anda muhabbeti kesmedim. Bütün mesajları sildim ya da bana attığı resimleri. Bu çocukla asla olmayacagimiz belli. Sizle bu çocukla duygularımı gömüp arkadaş kalmalı mıyım?(bir şey demeden instagramdan silersem çok garip olur, zaten umursar mı onu da bilmiyorum)
Birkaç değişik fikirlere ihtiyacım var hanımlar. Umarım konumu okur fikirlerinizi belirtirsiniz.
Çocuk Almanya Münihte yaşıyor 26 yaşında. Bende 21 Almanyaya taşınma planım vardı. Başta öylesine konuşuyordum. İkimizde üniversite okuyoruz.Yaşlarınız nedir, aynı yerde mi yaşıyorsunuz? Çocuk yabancı mı, ne tarafta yaşıyor?
Nazik diye hemen kapılmak zorunda mısınız?Çocuk Almanya Münihte yaşıyor 26 yaşında. Bende 21 Almanyaya taşınma planım vardı. Başta öylesine konuşuyordum. İkimizde üniversite okuyoruz.
Yok öyle birsey değildi başta. Bende hiçbir flört girişiminde bulunmadım. Sadece bu nazik tavrından ve kişiliğinden hoşlandım. Arada beni övsede sadece teşekkür ettim. Onun dilini geliştirmesine gerek de yok bence. Okuduğu bölüm İngiliz Dili ve edebiyatı. Benim almancaya ihtiyacım vardı. Sonrada anlattığım şekilde oldu olaylar.Uygulamanın amacı , İngilizcesini geliştirmek isteyen insanlar için telefon /email/internet erişim kanalları üzerinden arkadaş edinmeyi sağlamak mı ?
Şayet öyleyse , karşı taraf bir yabancıyla sıkça konuşarak dilini geliştirmek isterken , siz farklı kültürlerin etkisiyle ; konuşmaları flört etmek olarak değerlendirmiş olabilir misiniz ?
Verdiği enerjiden , konuşmasından , nezaketinden , kibarlığındanTanımadığın hiç görmediğin birisine nasıl hoşlandın hayret bişey ya
Değilim ama konuşmaktan bende zevk alıp eğlenmiştim. Hem kapılmadım da.Nazik diye hemen kapılmak zorunda mısınız?
Böyle değildi başta kendi beklentiyi yükseltti. Her sınavım öncesi başarılar mesajı attı. Her gün mesaj attı. Bayramın ilk günü bile mesaj attı. Etkilenmemek için nedenim yoktu.Hiç görmediğiniz biri, bu kadar etkilenmenize şaşırdım,cok anlam yüklemişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?