- 21 Kasım 2017
- 29.012
- 126.213
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dersem linç edilirmiyim? Biliyorum ne kadar aptalca diyorsunuz biliyorum. O kadar ilgi gösterdikten sonra bir anda dedi başkasından hoşlandım sadece biraz incindim. Hala da bana diyorki sen çok iyi birisin.Ciddi ciddi ağladın mı?
Mesaj atsada bu kadar etkisinde kalınmaz,sanal bir yazisma sadece somut bir paylasiminiz yok... bosluktasiniz bence 1 kaç haftaya unutursunuzBöyle değildi başta kendi beklentiyi yükseltti. Her sınavım öncesi başarılar mesajı attı. Her gün mesaj attı. Bayramın ilk günü bile mesaj attı. Etkilenmemek için nedenim yoktu.
Haklısınız bence boşlukta olabilirim. Uzun süredir sadece kendime odaklandım. Ve flört etmedim kimseyle.Mesaj atsada bu kadar etkisinde kalınmaz,sanal bir yazisma sadece somut bir paylasiminiz yok... bosluktasiniz bence 1 kaç haftaya unutursunuz
Evet dersem linç edilirmiyim? Biliyorum ne kadar aptalca diyorsunuz biliyorum. O kadar ilgi gösterdikten sonra bir anda dedi başkasından hoşlandım sadece biraz incindim. Hala da bana diyorki sen çok iyi birisin.
İletişimi kesmeyi düşündüm ama bunun karşı taraf için mantıklı olacağını düşünmedim. Olay yeni olduğu için ona yazmıyorum da. Belki biraz zaman geçse duygularımdan arınıp arkadaş da olabilirim."Dünya ahiret bacimsin" diyor yani. Duygulariniz icin utanmaniza gerek yok. Gözyasi da dökebiliriz, ama önemli olan ondan sonra ne yapacaginiz. Dedigim gibi sil gitsin. Sen iletisimi sürdürdükce aci cekersin. Ve bu kendine haksizlik olur.
İletişimi kesmeyi düşündüm ama bunun karşı taraf için mantıklı olacağını düşünmedim. Olay yeni olduğu için ona yazmıyorum da. Belki biraz zaman geçse duygularımdan arınıp arkadaş da olabilirim.
Teşekkür ederim. Sayenizde biraz güldüm. İnşallah almanca dil kursunu bitirip ,mesleğim için denklik alıp geleceğim.Konu sahibi siz gelin hele buraya önce , o sakin kibar erkekler burada çok . Bir tek o kişi değil yani
Aslında çok haklısınız. Yalan değil kendimi o an sadece günlük gibi hissettim. Kendi istediği zaman yazıyor sonrada gidiyor . Arada yokluyor ayıp olmasın diye halimi hatırımı da soruyor sağolsun.Ben bu konularda biraz netim sahsen. Her gün yazip birden ortadan kaybolan insanlari sizi bos zamanlari icin kullanidigini fark etmelisiniz. Bir laf vardir: "Bazi insanlar zamanlari oldukca seninle konusur, bazilari seninle konusabilmek icin zaman yaratir. Aradaki farki bil". O hesap. Bu kisinin öyle illaha hayatiniza tutacak kadar muhtesem biri oldugunu düsünmüyorum acikcasi.
Aslında çok haklısınız. Yalan değil kendimi o an sadece günlük gibi hissettim. Kendi istediği zaman yazıyor sonrada gidiyor . Arada yokluyor ayıp olmasın diye halimi hatırımı da soruyor sağolsun.
Yanlış anlamayın takıntılı değilim bu kişiye artık. Bu kişiye yazmıyorum da kendi yazıyor bana. Ben onun başka kıza olan aşkını dinledikten sonra yazmadım bile . Hep kendi kendine günlük gibi yazıyor. Her yabancı erkek de nazik değil.AHAHAHAHHA şaka mı bu? Ben de uygulama kullanıyorum ve yabancı erkeklerin geneli zaten çok nazik. Sık sık konuşuyoruz ve amaç dil geliştirmek. O siteden birinin beni bu kadar kafaya taktığını öğrensem şok geçirirdim. Herkesin yaşadığı yerde kendine ait bir hayatı var.
Bence nerde okuduğunu doğru söylemesi dürüst olduğunu gösterecek kadar yeterli değil. Ortada henüz bi ilişki yok diye anladım, bilmiyorum öyle hissettim. Olsa da, uzak mesafe zor bi ilişki olur sanıyorum.Aslında yalan söyleyemem çok nazik biri . Ve başından beri dürüst davrandı . Nerden biliyorum. Okuduğu okulu söylemişti baktım sitede ismi ve hesabı var.
Teşekkür ederim. Merak etmeyin ilişkimizin olması imkansız gibi. Çünkü sevdiği kızı aşık olduğu ana kadar anlattığı kızla sevgili de olmaz bence.Bence nerde okuduğunu doğru söylemesi dürüst olduğunu gösterecek kadar yeterli değil. Ortada henüz bi ilişki yok diye anladım, bilmiyorum öyle hissettim. Olsa da, uzak mesafe zor bi ilişki olur sanıyorum.
Çok da kapılmamamınızı öneriyorum. Gönlünüzce olsun![]()
Uygulamanın amacı zaten bolca yazmak ve konuşmakYanlış anlamayın takıntılı değilim bu kişiye artık. Bu kişiye yazmıyorum da kendi yazıyor bana. Ben onun başka kıza olan aşkını dinledikten sonra yazmadım bile . Hep kendi kendine günlük gibi yazıyor. Her yabancı erkek de nazik değil.
Evet, o kısımları okumamıştım.Teşekkür ederim. Merak etmeyin ilişkimizin olması imkansız gibi. Çünkü sevdiği kızı aşık olduğu ana kadar anlattığı kızla sevgili de olmaz bence.