Friendzone

Uygulamanın amacı zaten bolca yazmak ve konuşmak
Sadece uygulamada kalmamis farkindaysan. Karşi taraf arkadaş gibi görmüş instagramını vermis fotograf yollamış hayatina dair paylaşımlarda bulunmuş.

Evet karsi taraf flort etmemis ama o da samimi bulmuş ki arkadaşça davranmıs. Bu kızın da hoşlanmasının neresi tuhaf? Evet arkadaslar gelinligimi sectim cok aşığım başkasının olamaz dese haklısın da, wow bu ne şaka mı olacak kadar abartı bir durum yok. Hele bir takıntı hic goremedim. Ne kırıcısınız ya, ne yapmis simdiki sevgilisine mi yazmış da takintilisin diyosun?

Canım konu sahibesi ortada zaten oluru olan bir durum yok, çok çok uzakta yaşayan biri var, her şeyiniz farklı şu durumda adamın bir kez görmediği birini sevgili olarak görmesi abes olurdu🙄 Bilemedim, sen de pek oluru olmayan biriyle sevgili olmak istiyorsan duygusal boşlukta olabilir misin? 🙄

Enseyi karartma derim, diplomanı kap vınla Almanyaya bu çocuk gibi tonla Alman erkeği var istediğini seç😁😁😁Genelde kibar ve saygılı tipler, akarlar kokarları yok😁😁Türk erkekleri nasıldır bilmiyorum, uzun zamandır yurtdışında yaşıyorum ama eminim bizimkilerde de kibar olanları vardır hepsinin ayı olacak hali yok ya😂

Sadece uygulamada kalmamis farkindaysan. Karşi taraf arkadaş gibi görmüş instagramını vermis fotograf yollamış hayatina dair paylaşımlarda bulunmuş.

Evet karsi taraf flort etmemis ama o da samimi bulmuş ki arkadaşça davranmıs. Bu kızın da hoşlanmasının neresi tuhaf? Evet arkadaslar gelinligimi sectim cok aşığım başkasının olamaz dese haklısın da, wow bu ne şaka mı olacak kadar abartı bir durum yok. Hele bir takıntı hic goremedim. Ne kırıcısınız ya, ne yapmis simdiki sevgilisine mi yazmış da takintilisin diyosun?
Evet biranda takıntılı insan zannettiler. Ben çok aşığım ölüyorum bitiyorum demedim. Öyle olsa diğer kıza açılması için cesaret vermezdim . Çocuğa hiçbir şey belli etmedim. Benim ona olan duygularımı arkadaşça zannediyor. Bende hiç yeşil ışık yakmadım.

Valla bana tuhaf geldi canım da yazmak istedi. O uygulamayı kullanıyorum en az 10 tane insta hesabını veren olmuştur 1-2 tanesiyle takipleştim konuştuk ettik ama dil geliştirme artı vakit geçirmece işte. Uygulamayı silip aylarca girmediğim de oldu. Oradan biri böyle şeyler düşünse komik bulurum. İnsanlar sanalda yattığı yerden vakit öldürmek için saatlerce konuşabiliyor birileriyle. Bu sitede buna anlam yükleyen çok insan gördüm ama yüz yüze buluşmadığınız insanlarla flört sayılmazsınız.

Evet biranda takıntılı insan zannettiler. Ben çok aşığım ölüyorum bitiyorum demedim. Öyle olsa diğer kıza açılması için cesaret vermezdim . Çocuğa hiçbir şey belli etmedim. Benim ona olan duygularımı arkadaşça zannediyor. Bende hiç yeşil ışık yakmadım.
Ağladım yazmışsınız ona istinaden yazdık. Ciddiye almışsınız aranızdaki diyaloğu biz de almayın diyoruz işte.

Valla bana tuhaf geldi canım da yazmak istedi. O uygulamayı kullanıyorum en az 10 tane insta hesabını veren olmuştur 1-2 tanesiyle takipleştim konuştuk ettik ama dil geliştirme artı vakit geçirmece işte. Uygulamayı silip aylarca girmediğim de oldu. Oradan biri böyle şeyler düşünse komik bulurum. İnsanlar sanalda yattığı yerden vakit öldürmek için saatlerce konuşabiliyor birileriyle. Bu sitede buna anlam yükleyen çok insan gördüm ama yüz yüze buluşmadığınız insanlarla flört sayılmazsınız.
Sizde haklısınız bir bakıma doğru. Sanırım çok aptalım. Zamanlaması çok iyiydi karşı tarafın. Boşluğuma geldi galiba. Gerçek hayatta olmayan birini ciddiye almamalıyım

Kendinizce siz de haklısınız ama kimin ne gibi bir boşlukta olduğunu, hayatinda neye ihtiyaç duyduğunu, neyin yoksunluğunu çektiğini bilemeyiz. Bana üslubunuz kırıcı geldi "agagahaha şaka mı bu" gibi.

Neyse ben de sert konuştuysam kusura bakmayın.:olamaz:

Bu çocukla asla olmayacagimiz belli. Sizle bu çocukla duygularımı gömüp arkadaş kalmalı mıyım?
Yıllar evvel samimiyetimi yanlış anlayan, içine kapanık ve hassas bir arkadaşımla ona hissettirmeden yavaş yavaş arkadaşlığımı bitirmek zorunda kalmıştım, eğer incinecek kendinizi kötü hissedecekseniz arkadaşlığınızı bitirin ama duygularımla başa çıkabilirim arkadaş kalabilirim derseniz devam edin.

1 ay size hiçbir şey söylemeden yazmıyor siz de hiçbir şey söylemeden silersem ayıp olur diyorsunuz?

Belli ki ilişki istiyorsunuz ama bence karşı taraf bunu istemiyor. Boşuna umutlanmak yerine yolunuza bakın. Belki sırf bu sebeple gerçek ruh eşinizle tanışacağınız süreyi uzatıyorsunuz.

Dil geliştirme uygulamasından tanışıp dil geliştirici sohbetler etmişsiniz. Bence sen yanlış anlamışsın. Bazen insanların hali tavrı farklı gelebilir özellikle başka kültürden insanların.
Ben de dil gelistirmek ve ufkumu açacak insanlarla tanışmak için bir uygulama kullanıp gönüllü olarak turist gezdiriyorum. Bazen bazı cocuklar oluyor, buluşuyoruz,kilometrelerce yürüyoruz, devamlı gülüyoruz, birbirimize bir şeyler ismarliyoruz, en ufak sorununda yazıyor yardımcı oluyorum,yetmiyor dönüyor mektup atıyorum, mektuba emek verip resimler çiziyorum 😂😂 ama kesinlikle o gözle görmediğim insanlar. Mesela ben de konuyu ilişkilere getirmeyi severim çünkü başka başka ülkelerde işler nasıl ilerliyor,ilgimi çekiyor (hatta favori YouTube hesabım dating beyond borders :)
Hatta bak bu Alman bebeyle ilgili,sana gelsin

Neyse sonuç olarak benim gülüp konuştuğum,vakit ayirdigim, kız kulesinin karşısında çekirdek citledigim ve mektup attığım kişiler benim bu arkadasligimi yanlış anlayıp ben sevgilimden bahsedince engelleyip silseler ben üzülürdüm ya:)
Ne alaka yani.
Sizde de adam dil uygulamasindan sohbet etmiş. Neden hemen anlamlar yüklüyorsunuz ki?
Gittiği yerden resim atmış.
Eee, postkart da atabilirdi:) insanlar böyle şeyler yaparlar.
Bence hiç engelleme de , silme de.
Ne güzel arkadaşlık kurmussunuz, dört saat konusmussunuz. Ona alıştığın için dilin daha rahattır, uygulama arkadaşın gibi konuşmaya çalış. Hem Almanya'ya tasinma planların varmış. En azından oralardan yakın bir arkadaşın olur, gün gelir bir şey sorman gerekir yardımcı olur.
Neden kendi kendine gelin güvey olup da adamı engelleyesin ki?

Dil geliştirme uygulamasından tanışıp dil geliştirici sohbetler etmişsiniz. Bence sen yanlış anlamışsın. Bazen insanların hali tavrı farklı gelebilir özellikle başka kültürden insanların.
Ben de dil gelistirmek ve ufkumu açacak insanlarla tanışmak için bir uygulama kullanıp gönüllü olarak turist gezdiriyorum. Bazen bazı cocuklar oluyor, buluşuyoruz,kilometrelerce yürüyoruz, devamlı gülüyoruz, birbirimize bir şeyler ismarliyoruz, en ufak sorununda yazıyor yardımcı oluyorum,yetmiyor dönüyor mektup atıyorum, mektuba emek verip resimler çiziyorum 😂😂 ama kesinlikle o gözle görmediğim insanlar. Mesela ben de konuyu ilişkilere getirmeyi severim çünkü başka başka ülkelerde işler nasıl ilerliyor,ilgimi çekiyor (hatta favori YouTube hesabım dating beyond borders :)
Hatta bak bu Alman bebeyle ilgili,sana gelsin

Neyse sonuç olarak benim gülüp konuştuğum,vakit ayirdigim, kız kulesinin karşısında çekirdek citledigim ve mektup attığım kişiler benim bu arkadasligimi yanlış anlayıp ben sevgilimden bahsedince engelleyip silseler ben üzülürdüm ya:)
Ne alaka yani.
Sizde de adam dil uygulamasindan sohbet etmiş. Neden hemen anlamlar yüklüyorsunuz ki?
Gittiği yerden resim atmış.
Eee, postkart da atabilirdi:) insanlar böyle şeyler yaparlar.
Bence hiç engelleme de , silme de.
Ne güzel arkadaşlık kurmussunuz, dört saat konusmussunuz. Ona alıştığın için dilin daha rahattır, uygulama arkadaşın gibi konuşmaya çalış. Hem Almanya'ya tasinma planların varmış. En azından oralardan yakın bir arkadaşın olur, gün gelir bir şey sorman gerekir yardımcı olur.
Neden kendi kendine gelin güvey olup da adamı engelleyesin ki?

Çok haklısınız. Ben sizi bu forumda takip eden biriyim.(Rus beyefendi meselesini fln okumuştum) Sanırım amatörce davrandım. Her kültür farklı. Bunu algılamakta zorluk çektim. Ben sanırım kararımı verdim. Çoğu kişinin yorumunu okudum. Kendi kendime gelin güvey olmam saçmaydı. Mantığımla hareket edeyim. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Canım konu sahibesi ortada zaten oluru olan bir durum yok, çok çok uzakta yaşayan biri var, her şeyiniz farklı şu durumda adamın bir kez görmediği birini sevgili olarak görmesi abes olurdu🙄 Bilemedim, sen de pek oluru olmayan biriyle sevgili olmak istiyorsan duygusal boşlukta olabilir misin? 🙄

Enseyi karartma derim, diplomanı kap vınla Almanyaya bu çocuk gibi tonla Alman erkeği var istediğini seç😁😁😁Genelde kibar ve saygılı tipler, akarlar kokarları yok😁😁Türk erkekleri nasıldır bilmiyorum, uzun zamandır yurtdışında yaşıyorum ama eminim bizimkilerde de kibar olanları vardır hepsinin ayı olacak hali yok ya😂
Hepsi ayı kuzum emin ol 😂😂😂
Efendi olanları da ya çirkin ya evli hahhahahha

Bence iyi yönünden bak dilini geliştirmende katkıda bulunmuş , yeni insanlar tanımış oldun . Hoslanmanda gayet normal . Hayal kırıklığı yaşayarak hayat geçmiyor mu zaten . Kendini üzme ama hissettiklerin bana çok tuhaf gelmedi linçlenecek birşey de yok .

Merhaba kadınlar kulübü üyeleri. Aslında sizinle yaşadığım bir durum hakkında dertleşmek istiyorum. Ben bir İngilizce uygulamasında alman birisiyle tanıştım. Bu çocukla konuşmaya başladık. Gece yarıları gündüzleri falan konuşuyorduk. Muhabbetimiz çok iyiydi. Hatta bana Filipinler gittiği zaman tatile fotoğraf da attı. Ve bu çocuğun nazik tavırlarından hoslanmıştım. Hatta ramazanda 4 buçuk saat konuşmuştum. Derken bir gün bu çocuk kayıplara karıştı. Instagramina gitmiyordu. Bir ay yazmasını bekledim. Hatta arkadaşlarıma dedim ki doğum günüme kadar yazmazsa sileceğim bu çocuğu. O kadar da ümidi kesmiştim. Doğum günümden bir gün önce mesaj attı, özür diledi. İşte cuma günü boş vaktin var mı konuşalım mı dedi . Tamam dedim. Sonra cuma günü sordum neden yazmadın diye bana dedi ki instagrami sadece senin için kullanıyorum sana bahane uretmeyecegim. Çello kursu fln bir sürü şey söyledi sonunda demek istediği bana göre yazmak istememiş. Sonra özür diledi bir daha böyle bir şey yapmayacağım dedi. Özrünü kabul ettim konuşurken bana dedi ki iste bir kızdan hoşlandım. Onu çaya davet etmem için arkadaşım John cesaret verdi diye anlatıyor. Ben tabi şok oldum. Sonra bundan hoşlandığımı anlamasın diye John u dinle dedim ama çok incinmistim. Kendimi biraz aptal gibi hissettim. Gözyaşları içinde kıza açılması için cesaret verdim. Bende hoslanmistim.

Neyse kıza sormuş mesajla kız evet demiş bunları da bana kendi söylüyor. Ben sormamıştım. Beni mektup arkadaşı belledi. Kendide söylemişti zaten. Ben 2 gün uyuyamadım. Bu çocuk yüzünden bana yakın arkadaşı gibi davranıyor. Ben ne yapmalıyım bilmiyorum. Çok nazik biri bu yüzden bir anda muhabbeti kesmedim. Bütün mesajları sildim ya da bana attığı resimleri. Bu çocukla asla olmayacagimiz belli. Sizle bu çocukla duygularımı gömüp arkadaş kalmalı mıyım?(bir şey demeden instagramdan silersem çok garip olur, zaten umursar mı onu da bilmiyorum)
Siz zaten bulusmadan nasil hoslanirsin ki? Bi teklif etsene tr‘ye gelsin misafirligi yap :)

Sanalda bağlanmak büyük bir duygusal boşluğa sahip olduğunuzu gösteriyor. Bu kesinlikle bir kabahat değil. Böyle olması lazımmış demek gerek. Bazen insanlar başkaları tarafından bilinmek isterler. Bu hisler de oradan doğmuş olsa gerek. Eğer iletişimi kesmek isterseniz bunu birdenbire yapmak isterseniz, sevgilisinin kıskanabileceğini, hemcinslerinizin duygularını anlayabileceğinizi söyleyin. (Kanacağını sanmıyorum ama deneyebilirsiniz) Eğer kesmek istemezseniz de zamanla bu hisler kaybolur gider zaten. Onlardaki ile bizdeki kız-erkek arkadaşlığı biraz farklı kavramlar.

Türk erkekleri nasıldır bilmiyorum, uzun zamandır yurtdışında yaşıyorum ama eminim bizimkilerde de kibar olanları vardır hepsinin ayı olacak hali yok ya😂
Türk erkeklerinin hepsi aynı Cherrycim. Böyle deyince “Nerden biliyorsun, hepsini mi test ettin” diyorlar. 😡 Kaba saba, bencil, yardım etmeyen tipler. Kendilerini nimetten sanıyorlar. Hepte gözleri dışarda. Valla sadık, anlayışlı erkek kaldıysa koruma altına filan alınmıştır 🙂
yenGEnC yenGEnC sen Rustan ayrıldın mı şimdi? Almanla mısın? Son durum nedir? Bende en son kararsız kaldığını okumuştum.

Tanımadığın hiç görmediğin birisine nasıl hoşlandın hayret bişey ya:işsiz:
Hoşlanmasında anormal birşey yok sonuçta görmüş konuşmuş hoşlanmış yüzyüze gelmedende elektrik alınabiliyor.ben sevgilimle yüzyüze gelmeden hoşlanmasam hiç buluşmakla uğraşmazdım.

Back
X