Dil geliştirme uygulamasından tanışıp dil geliştirici sohbetler etmişsiniz. Bence sen yanlış anlamışsın. Bazen insanların hali tavrı farklı gelebilir özellikle başka kültürden insanların.
Ben de dil gelistirmek ve ufkumu açacak insanlarla tanışmak için bir uygulama kullanıp gönüllü olarak turist gezdiriyorum. Bazen bazı cocuklar oluyor, buluşuyoruz,kilometrelerce yürüyoruz, devamlı gülüyoruz, birbirimize bir şeyler ismarliyoruz, en ufak sorununda yazıyor yardımcı oluyorum,yetmiyor dönüyor mektup atıyorum, mektuba emek verip resimler çiziyorum

ama kesinlikle o gözle görmediğim insanlar. Mesela ben de konuyu ilişkilere getirmeyi severim çünkü başka başka ülkelerde işler nasıl ilerliyor,ilgimi çekiyor (hatta favori YouTube hesabım dating beyond borders :)
Hatta bak bu Alman bebeyle ilgili,sana gelsin
Neyse sonuç olarak benim gülüp konuştuğum,vakit ayirdigim, kız kulesinin karşısında çekirdek citledigim ve mektup attığım kişiler benim bu arkadasligimi yanlış anlayıp ben sevgilimden bahsedince engelleyip silseler ben üzülürdüm ya:)
Ne alaka yani.
Sizde de adam dil uygulamasindan sohbet etmiş. Neden hemen anlamlar yüklüyorsunuz ki?
Gittiği yerden resim atmış.
Eee, postkart da atabilirdi:) insanlar böyle şeyler yaparlar.
Bence hiç engelleme de , silme de.
Ne güzel arkadaşlık kurmussunuz, dört saat konusmussunuz. Ona alıştığın için dilin daha rahattır, uygulama arkadaşın gibi konuşmaya çalış. Hem Almanya'ya tasinma planların varmış. En azından oralardan yakın bir arkadaşın olur, gün gelir bir şey sorman gerekir yardımcı olur.
Neden kendi kendine gelin güvey olup da adamı engelleyesin ki?