Et Yemekleri Frnda Patates Preli Et

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.340
26
208
42
İsviçre
ben eti sevmem yersemde anca bu tarz makarnanin pilavin yada sebzenin yaninda nefis oluyo bence

etleri baharatlayip tavada kizartilcak ve firin tepsisine dizilecek
patatez püresi hazirlanip etlerin üstüne teker teker konulacak
daha sonra varsa tost peyniri yada kasar dilimleri koyulcak,onun üzerinede kirmizi pul biber konulup firina verilecek ve peynirler eriyene kadar pisirilcek

5-g parca süt dana
hazir patatez püresi
kasar
kizartmak icin sivi yag
et baharati tuz

patates püresi yapmayi mutlaka biliyosunuzdur ben isim acele oldumu hazir paket kullaniyorum kusuruma bakmayin artik :)
affiyet olsun
servis yapmadan kisa süre önce veriyorum firina hem isniyo hemde kasar kurumuyo

Son düzenleme:
eşim et yemiyor pek ama tawuklusunu da yapıyorum ben dene bak ööle de cok iii oluyor cnm
bu arada ellerine sağlık ......

kessinlikle denemeni tavsiye ederim canim ben ve cevremdekiler bayiliyolar :)
normalde et yiyen biri diilim zaten pek sevmem nedendir bilmiyorum ama öyle yersemde bu tarzlari seviyorum ben :)

nihayet resmini ekliyebildim fakat firina vermeden önceki halini :)))))))
firindan cikinca resim cekmeye firsat kalmadan migdeye indirdik :))))))

incim muhteşem görünüyor eti bende aynen dediğin gibi tüketebiliorm ya da ızgarada..birde böyle sunumu gösterişli olunca ben daha mutlu oluorum o seyı sofraya koyduğumda bu da gerçekten öyle yakın zamanda deneyip sayfana eklerim resmini de iznin olursa cnm..lezzeti hakkında yorumlarımı da o zaman yazarım.ellerine emeğine sağlık bitanem..

opuyorumnanaktancanimsin ya tskler güzel yorumun icinopuyorumnanaktan
:kedi:ay yaparsan resminide fikrinide eklersen beni cok mutlu etmis olursun canim benim cok sevinirim inanzemuszemusopuyorumnanaktan

inşallah incim yakında yapar eklerim o zaman.teşekkür cnm guzel paylaşımın için
a.s.

zemuszemusne demek canim benimzemuszemus
:kedi:benim tariflerim pratik olanlar ama kendi damak zevkime görede lezzetli olanlar:kedi:
opuyorumnanaktanmutlaka canim fikrini ve resmini beklerimopuyorumnanaktan

İncitanem , tavada kızartılıyor demişsin , yağsız tavada mı , yağ konulup mu??? Konuluyorsa ne kadar ???
Aydınlatıver beni bi zahmet ya , cahillik başa bela :kedi:

Ellerine sağlık canım benim bu arada tarifi yaparım , sonucu yazarım inşallah .... :1hug:

canimsin benim ilgini cekdiyse ne mutlu bana
yazmayi unutmusum demekki
ben az siviyagda kisik atesde arkali önlü kizartiyorum canim benim
firinada verilcek ya iyice kurumasin diye
yaparsan simdiden kolay gelsin
ve affiyet bal seker olsun
umarim begenirsiniz canim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yorumunu mutlaka bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…