- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
günaydın,ben çalışıyorum,o tanıdğının kaç tane yumurtası var dı bilgin varmı?herhalde banada yılbaşından sonra yola düşmek düşüyor,izmir e gidiceğim herhalde,daha net değil,ama yılbaşından sonra hızlandıracağım olayı,senin kaç tane yumurta var dı?aslında niye olmuyor ki sende,yaşda iyi,FSH düşüyor?bilmiyorum gece gündüz düşünüyorum,eşim diyor uykuda bile sayıklıyormuşum,ALLAH bizim yardımcımız olsun,,,,,
Cnm brnm kuzenim yumurtasi n kadardi bilmyorm ama yumurtam cok derdi.bana yumurta sayimi yapilmamsti alttan utrasonla bakmistlar yumurtan yok deneck kadar az ve olan da calsmiyo demislerdi.smdi bu ilaclardan sonra nasl bilmiyorm bu kadar sik adet oldgma gore cogalmstr biraz gecsn baktiracam.ewet sen de hiz ver pes etme.bnm kuzenm de ogretmndi istifa etti kendni bu ise verdi her yere kostu hic yilmadi ben anne olucm derdi ve yedi yil sonra kavustu hayaline....ben de inanyorm senin de olacak.ben de umidimi kesmisken allh karsima herbalistimi cikardi ona cok guveniyorm ve inanyorm once allhn sonra onun sayesnde kizimin bi kardesi olucak sen de inan durmak yok yola devam!...
Son düzenleme: