fsh degerı hamılelık

merhaba,hakan beyle konuştum,dediğim gibi çalıştığı yerde tüp bebek merkezi mart ayında açılacakmış,ben durumumu anlattım,olumlu konuştu,git yaptır dedi,,,,sen eczaneye gittin mı???

merhaba,hakan beyle konuştum,dediğim gibi çalıştığı yerde tüp bebek merkezi mart ayında açılacakmış,ben durumumu anlattım,olumlu konuştu,git yaptır dedi,,,,sen eczaneye gittin mı???

Hadi bakalm ins dedigi gibi olumlu olur.yok ben daha test almadm biraz daha bekliyim.sonucu yazarm olumlu olumsuz...

Hadi bakalm ins dedigi gibi olumlu olur.yok ben daha test almadm biraz daha bekliyim.sonucu yazarm olumlu olumsuz...

günaydın yol arkadaşım,,inşallah olur,,hakan bey bana DHEA önerdi,ama o an tam soramadım,tüp bebeğe başlamadan önce alsam mı? çekiniyorumda aramaya,sormaya,ne yapsam bilmiyorum,,,

günaydın yol arkadaşım,,inşallah olur,,hakan bey bana DHEA önerdi,ama o an tam soramadım,tüp bebeğe başlamadan önce alsam mı? çekiniyorumda aramaya,sormaya,ne yapsam bilmiyorum,,,

Cnm bence madem istanbul a gidecksin o dr un tedavisini uygula ne diyorsa onu yap.evet dhea normalde baslangic asamasnda kullaniliyo yani tup bebk oncesi kullniliyo.ama dedgm gibi gidecgn dr nasl bi yol izliyo ona gore harekt etmlsn.soru isaretin varsa da cekinme ac sor hakan beye...

Slm arkadaslar...iki gunum gecti bugun kan testi yaptrdm yarin cikacak sonuc.pek umudum yok ama kimseye demedn yapiverdm.esim test yapmami yasakladi artk.butn hamilelik belirtlerini tasiyorm ama buyuk ihtiml pisikolojiktr.hamile dglsem yine adet olamadgma da uzelecem..off bilmiyorm diyorum ya pek umudum yok ama yaptrdm.sonucu yazarm...

Selam,
Ben doktoruma sordum tüp bebek tedavisi sırasında DHEA içebilir miyim diye, bana yumurta toplanana kadar içebilirsin dedi. Her doktor farklı görüşte olabilir. Sen kendi doktoruna sor mutlaka bunlar önemli şeyler. Onun dediğini yapmalısın bence

İnşallah hamilesindir.

Kizlarrr test sonucumu aldim beta hcg 3.64 cikti.dr hamile olablirsn dedi p.tesi bi daha baktralm dedi.gec yerlesme olabilirmis eger p.tesiye kadar adet olmasam degerim de yukselirse kesin hamileymism..gebe olmayanlarda 1 in altnda cikiyprmus...kesin demek icn en az 5 olmaliymis...of p.tesi ye kadar nasl beklicm dua edin ya.yumurtalamyla ilgili sorun olunca gec yerlesme olurmus.bnm de yumurtamayla sorunm var..umitlenmk te istemiyorm bekleyp gorecz...

aaa çok sevindim,inşallah hayırlısı ile hamilesindir.bak sana ne dedim,geçen arkadaşımda böyle idi,git yaptır gizlice dedim,ve hamile 3 aylık,inşallah hamilesindir,haberini bekliyoruz.....

aaa çok sevindim,inşallah hayırlısı ile hamilesindir.bak sana ne dedim,geçen arkadaşımda böyle idi,git yaptır gizlice dedim,ve hamile 3 aylık,inşallah hamilesindir,haberini bekliyoruz.....

İnş cnm bilmiyorum sevinmek için erken,sabırsızlıkla bekliyorum p tesiyi,umarm kullandığım ilaçlar işe yaramıştr bekleyıp gorecez artık,haber verirm :18

Slm kizlarr ya hala adet olmadm p.tesi yi beklmedim dun tekrar beta hcg baktdm 4.64 cikti.pozitife cok yakin ama p.tesi kesin belli olur yaptracam.acaip akintm var ve kasiklarda sislenme...bence psikolojktr umitlenmk istemiyorum.neden bu kadar gecikti ki bu kadar gec dollenme olur mu yaw.bi de dun gece kahverengj leke gordum...bekleyp gorecm...

Herkese hayirli kandiller...bu guzel gecede birbirimize dua etmeyi unutmayalim...

canım inşallah hamilesindir çok sevindim evet bol bol dua edelim bu gece umarım bebeklerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla.

canım inşallah hamilesindir çok sevindim evet bol bol dua edelim bu gece umarım bebeklerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla.

Tesekkurler cnm seni gordgme sewndm.umarm bu gece dualarmz kabul olur bebislermzi en kisa zamnda kucagmza alirz...

İnş cnm bilmiyorum sevinmek için erken,sabırsızlıkla bekliyorum p tesiyi,umarm kullandığım ilaçlar işe yaramıştr bekleyıp gorecez artık,haber verirm :18
merhaba,,ne oldu??? merak ettim sonucu,,bildir bana,herşeyin hayırlısı,neyse sonuç senin hayrın içindir,,,,,

merhaba,,ne oldu??? merak ettim sonucu,,bildir bana,herşeyin hayırlısı,neyse sonuç senin hayrın içindir,,,,,

Tatlim tahlili bugn verdm sonuc yarin cikacakmis.yazarm ins hayirli haberleri.pek umidim yok ama merak iste...bu kadar kotu durumdaykn boyle hemen hamile kalmak mucize sanki...ama allhin takdiri belli olmaz.ne olursa olsn hayrolsun...

Kizlarrrrrr beta hcg 602 cikti.bu degerlere gore hamilesin dedi dr.ama nedense icim cok rahat deil bu kadar hizli yukselir mi ki dr olur dedi ama ben keseyi gormeyene kadar rahat etmicem...herkese cok tesekkurler siz de umudunzu yitrmeyn benm tablom cok kotuydu dr lar yuzume bakmiyodu...allh isteyince olur.lokman hekimime cok inanip guveniyordum bosa cikmadi...ins keseyi gorurm cumaya dr a gidcem dua edin....

slm kocasının fsh hormonu yüksek olupta düşüren varmı...neler yaptınız...bu fatma ananın tohumu ne oluyor..nerelerden alabiliriz

slm farrahdiba bu lokman nerde oluyor.senin gittiğin yer nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…