• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fsh degerı hamılelık

Slm kizlarr ya hala adet olmadm p.tesi yi beklmedim dun tekrar beta hcg baktdm 4.64 cikti.pozitife cok yakin ama p.tesi kesin belli olur yaptracam.acaip akintm var ve kasiklarda sislenme...bence psikolojktr umitlenmk istemiyorum.neden bu kadar gecikti ki bu kadar gec dollenme olur mu yaw.bi de dun gece kahverengj leke gordum...bekleyp gorecm...

neler yaptığını yazabilirmisin...ben bu sitede yeniyim..sizler gibi bende çocuk hasretiyle yananlardanım...benim sorun kocamda fsh yüksek bir türlü düşmüyor..ne yapacağız nereye gideceğiz.bu senin gittiğin lokman hekim nerde oluyor.ne yapıyor ne yaptı...bi yazarsan sevinirim...umarım rabbim cümlemize anne olmayı nasip eder.

neler yaptığını yazabilirmisin...ben bu sitede yeniyim..sizler gibi bende çocuk hasretiyle yananlardanım...benim sorun kocamda fsh yüksek bir türlü düşmüyor..ne yapacağız nereye gideceğiz.bu senin gittiğin lokman hekim nerde oluyor.ne yapıyor ne yaptı...bi yazarsan sevinirim...umarım rabbim cümlemize anne olmayı nasip eder.

Mrb.umarm sen de mucizene kavusursun...ben d.bakir da oturuyorm lokman hekimim de burda.benm de fsh yuksekti iki yildr ugrasiyodum adet olmuyordum.bi kizm var bes yasnda.dr lar bu degerlerle hamile kalamazsn asla dediler tup bebek bile olmazms..lokman hekimim kendi hazirladgi bitkisel ilaclardan verdi iki ay kullan olmadi gel dedi adet olmaya basladim ust uste gunum gelmeden hatta.iki aylk ilaclar bitti ha gittim gidecem tekrar ilac almaya firsat olmadi.bu arada gunum gecince suphelendm kan testi yaptrdm hamile oldgmu ogrendim uc gun once...bugun dr a gittm keseyi henuz goremedk bi hafta beklicz hala inanamiyorm...

Aslan pencesi adacayi isirgqnotu enginar iceren bitkisel ilaclar kullnyorm

slm bende d.bakirdayim yeni duydum cumhuriyet koyundeki herbolisti bi hafta once gittik netten arastirirken sizin yazdiklarinizi gordum cok sevindim ins bizde sonuc aliriz sizin gibi banada sekiz kutu ilac verdi iki aylik bendede yumurta buyumuyo iki yillik evliyim iki yildir tedavi goruyorum iki defa asilama yaptirdik tutmadi bende zeki akkuma gidiyodum hic menmun kalmadim keske hic gitmeseydim ona bi suru paramizi yedi 3 aydirda hic doktora gitmiyoruz benimde adetlerim sacma sapan uc bes ayda olur surekli ilac kullanip oluyodum bu ay yine adetim geciyo bitki doktorunu duyunca hemen gitmek istedim esimdede hiz problemi var sper yavas onada alti kutu ilac verdi yuzde doksan seninkisi duzelir dedi bana bisey demedi pco ben yumurtalar buyumuyo adet olmuyorum siz ac karnami tok karnami yutuyodunuz ilaclari bide kac dakika arayla yutuyosunuz sabah aksam tok karna dedi ilaclari veren kiz ama kutularin uzerinde yemekten 15 dakika once aliniz yaziyo bunu sormak istedim bu arada sizin bebeginiz kac aylik simdi yorumlariniz 5 ay oncesinin erkek cocuk istiyorum demistiniz cinsiyeti ins erkektir merak ettim

slm bende d.bakirdayim yeni duydum cumhuriyet koyundeki herbolisti bi hafta once gittik netten arastirirken sizin yazdiklarinizi gordum cok syaziyor ins bizde sonuc aliriz sizin gibi banada sekiz kutu ilac verdi iki aylik bendede yumurta buyumuyo iki yillik evliyim iki yildir tedavi goruyorum iki defa asilama yaptirdik tutmadi bende zeki akkuma gidiyodum hic menmun kalmadim keske hic gitmeseydim ona bi suru paramizi yedi 3 aydirda hic doktora gitmiyoruz benimde adetlerim sacma sapan uc bes ayda olur surekli ilac kullanip oluyodum bu ay yine adetim geciyo bitki doktorunu duyunca hemen gitmek istedim esimdede hiz problemi var sper yavas onada alti kutu ilac verdi yuzde doksan seninkisi duzelir dedi bana bisey demedi pco ben yumurtalar buyumuyo adet olmuyorum siz ac karnami tok karnami yutuyodunuz ilaclari bide kac dakika arayla yutuyosunuz sabah aksam tok karna dedi ilaclari veren kiz ama kutularin uzerinde yemekten 15 dakika once aliniz yaziyo bunu sormak istedim bu arada sizin bebeginiz kac aylik simdi yorumlariniz 5 ay oncesinin erkek cocuk istiyorum demistiniz cinsiyeti ins erkektir merak ettim

Slm hemserim.oncelikle benm gebelk dusukle sonuclandi.hekimin ilaclarni yine kullnmaya basladm.iki aylik kurum bitti yenisine gectim.kutunun ustnde yemklerden once yaziyor ama hekim tok karna demsti ben de oyle iciyorm.zeki bey den ben de memnun kalmadm burdaki hicbir dr dan oldgu gibi.tedavi verme geregi bile duymadlar sagolsunlar.dr kontrolnde de olmak istyordm ama burda benmle ugrasan olmadgndan gecen ay ankara ya gittim.simdi hem dr un ilaclarni hem de hekiminkini kullaniyorm.ikisine de guveniyorm.allah emeklermzi bosa cikarmasn.

Slm hemserim.oncelikle benm gebelk dusukle sonuclandi.hekimin ilaclarni yine kullnmaya basladm.iki aylik kurum bitti yenisine gectim.kutunun ustnde yemklerden once yaziyor ama hekim tok karna demsti ben de oyle iciyorm.zeki bey den ben de memnun kalmadm burdaki hicbir dr dan oldgu gibi.tedavi verme geregi bile duymadlar sagolsunlar.dr kontrolnde de olmak istyordm ama burda benmle ugrasan olmadgndan gecen ay ankara ya gittim.simdi hem dr un ilaclarni hem de hekiminkini kullaniyorm.ikisine de guveniyorm.allah emeklermzi bosa cikarmasn.

gecmis olsun uzuldum soradan gordum yazdiklarini neden dusuk oldu biliyormusun zorla bulup bide bole dusuk oluncada kotu oluyo rabbim tum olmayanlara tez vakitte nasib etsin ins cok zor piskoloji filan kalmadi diyoduk biraz kendimizi toparlayalim tup yaptiracaktik sora bu bitkiciyi ogrenince ona gittik bakalim hayirlisi ins sonuc aliriz tupe gerek kalmaz bende senin yorumlarini okuyunca cok umutlandim sevindim ins tekrar olur

gecmis olsun uzuldum soradan gordum yazdiklarini neden dusuk oldu biliyormusun zorla bulup bide bole dusuk oluncada kotu oluyo rabbim tum olmayanlara tez vakitte nasib etsin ins cok zor piskoloji filan kalmadi diyoduk biraz kendimizi toparlayalim tup yaptiracaktik sora bu bitkiciyi ogrenince ona gittik bakalim hayirlisi ins sonuc aliriz tupe gerek kalmaz bende senin yorumlarini okuyunca cok umutlandim sevindim ins tekrar olur

Amin insallh allah tez vakitte muradimizi verir.benim zaten bir kizim var cok sukur kardes istyorz tek kalmasn.umudunu yitrme sen de hekimn ilaclarini kullan ayni zamnda dr kontrolunde de ol.sogan kuru incir kuru yap.corekotu bal tarcini ye.bol dua et.cok takmamaya calis.hic beklnmedik bir zamnda bi bakmissn olmus.

Amin insallh allah tez vakitte muradimizi verir.benim zaten bir kizim var cok sukur kardes istyorz tek kalmasn.umudunu yitrme sen de hekimn ilaclarini kullan ayni zamnda dr kontrolunde de ol.sogan kuru incir kuru yap.corekotu bal tarcini ye.bol dua et.cok takmamaya calis.hic beklnmedik bir zamnda bi bakmissn olmus.

aminn ins ben sadece hekimin verdigi bitkileri kullaniyorum doktora gitmiyorum uc ay once biraktim uc bes ayda bu ilaclari sade kullanacagim olmadi tup yaptiracagiz vene vidide hakan bey varmis cok iyi diyolar bi arkadas gecen yaptirdi simdi hamile bide sen istersen baska bi kur kullanma cunku diyerlerinin etkisini boza bilir yada hekime sorup kullana biliriz aslinda daha once incir kuru filan cok kullandim prolaktin hormonumu yukseltti o yuzden biraktim bakalim ilaclari kullanacaz olmadi bitkilerden umudu kesip tup yaptiririz artik oda kismet artik tutarsa rabbim yardimcimiz olsun

aminn ins ben sadece hekimin verdigi bitkileri kullaniyorum doktora gitmiyorum uc ay once biraktim uc bes ayda bu ilaclari sade kullanacagim olmadi tup yaptiracagiz vene vidide hakan bey varmis cok iyi diyolar bi arkadas gecen yaptirdi simdi hamile bide sen istersen baska bi kur kullanma cunku diyerlerinin etkisini boza bilir yada hekime sorup kullana biliriz aslinda daha once incir kuru filan cok kullandim prolaktin hormonumu yukseltti o yuzden biraktim bakalim ilaclari kullanacaz olmadi bitkilerden umudu kesip tup yaptiririz artik oda kismet artik tutarsa rabbim yardimcimiz olsun

Hakan bey urfa da artk.evet kendsi iyi bir dr.burda icime sinen tek doktordu gidnce biraktm ben de.ha ayni kisiden bahsedyor muyuz bilemyorm ama benm bahsettgme iki yil once gitmstm veni vidideydi.hakan kadiraga.tabi sen duzenli kulln ama hemn beklentye girme sonucta her bunye farklidr her ilac herkese ayni seklde etki etmz.mesela hekimn ilaclari ilk kullndgmda bana cok yaramsti ve kisa surede sonuc vermisti mucizeydi resmn.ama simdi iki aydr yine iciyorm pek fayda etmiyor sanki.adetlerm gecikiyor epey.ama ben yine de duzenli kullancam.ne zamn yine cvp verir bilnmez.demk istedgm sen de hemn bir sonuc icersne girme hayalkirikligi yasarsn sabirla kullan nasipte varsa zaten bu da vesile olur..

Hakan bey urfa da artk.evet kendsi iyi bir dr.burda icime sinen tek doktordu gidnce biraktm ben de.ha ayni kisiden bahsedyor muyuz bilemyorm ama benm bahsettgme iki yil onchayirlisi artik veni vidideydi.hakan kadiraga.tabi sen duzenli kulln ama hemn beklentye girme sonucta her bunye farklidr her ilac herkese ayni seklde etki etmz.mesela hekimn ilaclari ilk kullndgmda bana cok yaramsti ve kisa surede sonuc vermisti mucizeydi resmn.ama simdi iki aydr yine iciyorm pek fayda etmiyor sanki.adetlerm gecikiyor epey.ama ben yine de duzenli kullancam.ne zamn yine cvp verir bilnmez.demk istedgm sen de hemn bir sonuc icersne girme hayalkirikligi yasarsn sabirla kullan nasipte varsa zaten bu da vesile olur..

Ben hic gitmedim hakan beye ama benim dediğim farklı kişi bence çünkü uç ay önce filan Esim gitmişti ona yönlendirmişlerdir gorusmustu yok zaten çok bi beklentim yok zaten seni duyunca çok sasirdim hayirlisi artik ne vesile olur bilinmez inş bu vesilemiz olur adet olsam yeter bana bi hafta oldu kullanali normal adetin on gün geciyo bakalim ne zaman adet olacam

Ben hic gitmedim hakan beye ama benim dediğim farklı kişi bence çünkü uç ay önce filan Esim gitmişti ona yönlendirmişlerdir gorusmustu yok zaten çok bi beklentim yok zaten seni duyunca çok sasirdim hayirlisi artik ne vesile olur bilinmez inş bu vesilemiz olur adet olsam yeter bana bi hafta oldu kullanali normal adetin on gün geciyo bakalim ne zaman adet olacam

O zamn bu baska dr hakan dir.senin problmn ne tam olarak?hangi kapsulleri verdi ayrica

O zamn bu baska dr hakan dir.senin problmn ne tam olarak?hangi kapsulleri verdi ayrica

Polikitik over benim sorunum yumurtalar çok oluyor ama buyumuyo iki yildir tedavi gördük iki asilama yaptirdik tutmadi biraktik uç ay önce yilin sonunda tüp yaptiracaktik bekliyoduk öyle herbolisti duyduk hemen gidelim dedim bana sekiz kutu ilac verdi iki aylik (aslan pençeli bitkisel karışım)(enginar ve ısırgan otlu bitkisel karışım)(adaçayı ve aslan pençesi bitkisel karışım)(aslan pençesi ve civan perçemli bitkisel karışım)bunlari verdi zaten daha once ben bunlari ot halinde almistim saracoglu solemisti icin adetiniz duzelir horminlar dengelenir derdi hep bu ilaclari onerirdi aldim ama cayini pek icemedim oyle kalmisti bu ilaclari görünce sahada sevindim kullanimi kolay ve saracoglunun dediği bitkiler senin sorunun ne bana bunların kesin yaramasi lazim çünkü tam bana yönelik ilaçlar bunlar

Polikitik over benim sorunum yumurtalar çok oluyor ama buyumuyo iki yildir tedavi gördük iki asilama yaptirdik tutmadi biraktik uç ay önce yilin sonunda tüp yaptiracaktik bekliyoduk öyle herbolisti duyduk hemen gidelim dedim bana sekiz kutu ilac verdi iki aylik (aslan pençeli bitkisel karışım)(enginar ve ısırgan otlu bitkisel karışım)(adaçayı ve aslan pençesi bitkisel karışım)(aslan pençesi ve civan perçemli bitkisel karışım)bunlari verdi zaten daha once ben bunlari ot halinde almistim saracoglu solemisti icin adetiniz duzelir horminlar dengelenir derdi hep bu ilaclari onerirdi aldim ama cayini pek icemedim oyle kalmisti bu ilaclari görünce sahada sevindim kullanimi kolay ve saracoglunun dediği bitkiler senin sorunun ne bana bunların kesin yaramasi lazim çünkü tam bana yönelik ilaçlar bunlar

Benm sorunum da yumurta oluşmuyor rezervler tükenmiş tıbben erken menopoz.ilaçlarımız aynı sayılır ben de cıvanpercemı yok hayıt tohumu var.evet bana da kullanımı rahat kaynaşma derdi yok ilaç gibi içiyorum tembel işi işte:) allah sifa etsın

Benm sorunum da yumurta oluşmuyor rezervler tükenmiş tıbben erken menopoz.ilaçlarımız aynı sayılır ben de cıvanpercemı yok hayıt tohumu var.evet bana da kullanımı rahat kaynaşma derdi yok ilaç gibi içiyorum tembel işi işte:) allah sifa etsın

aslinda hayitida duymustum sarac oglundan bana vermemis ondan bakalim ins ise yarar hayirlisi olsun evet kolay oldugu icin insan usenmeden duzunli kullaniyo onun icin vucuda iyi gelme olasiligi daha yuksek gecen ay sokturucuyle adet olmustum 45 gun oldu daha adet olmadim on gundur kullaniyorum ilaclari bakalim adet olmama yardimci olacakmi ben adet gorsem zaten sorunum ortadan kalkacak ins olurum

aslinda hayitida duymustum sarac oglundan bana vermemis ondan bakalim ins ise yarar hayirlisi olsun evet kolay oldugu icin insan usenmeden duzunli kullaniyo onun icin vucuda iyi gelme olasiligi daha yuksek gecen ay sokturucuyle adet olmustum 45 gun oldu daha adet olmadim on gundur kullaniyorum ilaclari bakalim adet olmama yardimci olacakmi ben adet gorsem zaten sorunum ortadan kalkacak ins olurum
Ben ilk kullnmaya basladgmda uc dort aydr adet olmamistm kullanmdan 15 gun sonra olmustm 15 gun sonra tekrar..ilk etapta cok iyi gelmisti bana.adet olmktan bikmistm resmn.ama dedgm gibi bunyeden bunyeye fark vardr.insallah sana da sifa olur.inanmk cok onmli ben cok inanarak kullanmistm.sifa nerden gelir bilinmez..

Ben ilk kullnmaya basladgmda uc dort aydr adet olmamistm kullanmdan 15 gun sonra olmustm 15 gun sonra tekrar..ilk etapta cok iyi gelmisti bana.adet olmktan bikmistm resmn.ama dedgm gibi bunyeden bunyeye fark vardr.insallah sana da sifa olur.inanmk cok onmli ben cok inanarak kullanmistm.sifa nerden gelir bilinmez..

evet dogru bakalim artik kismet ins banada faydasi olur

Slm yine adetim 20 gundur geciyodu ilaca baslayalimda 3 hafta oldu pazar gunu pembe akintim oldu sora kahve rengi lavaboya gittikce damla damla oluyo 4 gun oldu akinti gibi devam ediyo kanama baslamadi ilk defa bole oluyo normal adet gordugumde bi iki gun boyle leke gelir diyergun kanamam baslardi ilaclardanmi aceba sendede bole bisey oldumu

Slm yine adetim 20 gundur geciyodu ilaca baslayalimda 3 hafta oldu pazar gunu pembe akintim oldu sora kahve rengi lavaboya gittikce damla damla oluyo 4 gun oldu akinti gibi devam ediyo kanama baslamadi ilk defa bole oluyo normal adet gordugumde bi iki gun boyle leke gelir diyergun kanamam baslardi ilaclardanmi aceba sendede bole bisey oldumu
Yok ben de oyle bisey olmamisti.aksine kanamam yogun olurdu.dedgm gibi her bunye farkli karsiliyor anlasilan.insallh tam sokulur adetin

Back
X