Merhaba Ulun bey daha öncede sizinle mailleşmiştim, yaza sizinle birlikte 3. tüp bebek denemesini düşünüyorum ancak bugün fshım 13,07 çıktı 2006 da 9 2007 de 6 2009 da 11 çıkmıştı bugün ise 13,07 çıktı adetime yakın sabah uyandığımda ateş basmasından şüphelenip bu testi yaptırdım biliyorum bana vereceğiniz tavsiye yazı beklememem olacak ama iş dolayısı ile daha huzurlu ve yüksek moralli tedavi olmak istememden dolayı yazın tedaviye başlamak benim için daha uygun olacak, fsh değerimi düşürüp yumurta kalitemi yükseltmem için bana tavsiye edebileceğiniz bir şey varmı ?
Teşekkür ederim.
FSH değerinizi düşürmeniz için ilaç kullanmanıza gerek yok. FSH değerinin yaş ilerledikçe yükseleceğini biliyorsunuz. Sorunuzda zaten cevabınızı da vermişsiniz.
Selamlar
FSH değerinizi düşürmeniz için ilaç kullanmanıza gerek yok. FSH değerinin yaş ilerledikçe yükseleceğini biliyorsunuz. Sorunuzda zaten cevabınızı da vermişsiniz.
Selamlar
Cevabınız için teşekkür ederim. En zor infertilitenin rezerv azlığı olduğunun farkındayım, 4 tedaviyi aralıksız üst üste yaptırdım üzerine kendiliğinden oluşan bir düşük yaşadım ancak yaza kadar kendime toparlama süreci tanıdım. Yazın görüşmek dileğiyle.