- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi Excited_mom
-
Banada yumurta rezervi azalma var tüp bebek demişti çaresizlikten kafayı yemiştim sonra bu sitede okudum hayıt otu tohumu hormonları düzenliyor diye Allah'a şükür hepsi bi vesile yani canını sıkma benim 13 tü 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendimselam benimde fsh 9,95 çıktı birde 15 gün sonra çıkacak bir testim var onun adını bilmiyorum ona göre cvp verebilirim dedi ama ultrasonla baktığında yumurtalarda azalma var dedi şimdi moralsiz bir şekilde buradan umut arıyorum
Banada yumurta rezervi azalma var tüp bebek demişti çaresizlikten kafayı yemiştim sonra bu sitede okudum hayıt otu tohumu hormonları düzenliyor diye Allah'a şükür hepsi bi vesile yani canını sıkma benim 13 tü 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim
Amin Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin bilmiyorum ben onu hiç denemedimcanım allah sağlıcakla kucağğına almayı nasip etsin burdan yine hamile bir arkadaşımızda TESTEREDİŞLİ ASLANPENÇESİ tavsiye etti acaba ikisini kullansam bir zararı olur mu?
Demek fsh 13 iken hamile kaldın.nasil moral oldu bana anlatamam. Acaba vajinal muayeneyi mi esas almak gerek? Çünkü doktor vajinal muayenede baktığında yumurta rezervlerin gayet iyi demişti.ama 2 hafta sonra fsh değerim 13 çıktı.Netten de araştırınca fsh in Yüksek olduğunu öğrendim.Banada yumurta rezervi azalma var tüp bebek demişti çaresizlikten kafayı yemiştim sonra bu sitede okudum hayıt otu tohumu hormonları düzenliyor diye Allah'a şükür hepsi bi vesile yani canını sıkma benim 13 tü 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim
Strese bağlı olarak da azalıp artabilen bi değermiş bi ay yüksek diğer ay düşük olabilirmiş diğer hormonlarında değerlendirilmesi ve dediğin gibi muayene de önemli ben umudu kesmiştim bunuda deneyeyim ne kaybederim diye aldım hayıt otu tohumunuDemek fsh 13 iken hamile kaldın.nasil moral oldu bana anlatamam. Acaba vajinal muayeneyi mi esas almak gerek? Çünkü doktor vajinal muayenede baktığında yumurta rezervlerin gayet iyi demişti.ama 2 hafta sonra fsh değerim 13 çıktı.Netten de araştırınca fsh in Yüksek olduğunu öğrendim.
Arkadaşlar test yaptırdım bgn.
Tsh: 2,41
Fsh: 13,01
Prolaktin: 15
Çıktı. Adetin 3. Günü yaptırdım. Şimdi sorum şu. Biz doktora gittik ve önce prolaktin yüksek old icin doktor dostinex verdi. Vajinal ultrasonda yumurta rezervlerimin gayet iyi old soyledi. İki ay normal yolla denememizi( ki 1 senedir istiyoruz) olmazsa farklı tedavilere başlayabileceğimizi soyledi. Biz de ilk ay denedik ancak olmadı. Ben de dayanamayıp test yaptırdım.o da ne!! Bu seferde fsh yukarıdaki gibi çıktı. Forumlarda biraz araştırınca değerin yüksek old anladım. Şimdi sorum şu fsh değeri hayit tohumu ya da farklı tedavilerle düşer mi? Yoksa bu düşme gerçek bir düşme değil midir? Bazı sitelerde değer düşse bile önceki yüksek değerin geçerli olduğu, yaşa bağlı old icin hiç bir yol olmadığı söyleniyor((( lütfen biri beni aydınlatsın
Merhaba bende bugün test yaptırım hormonlar için . Önceden çikolata kisti var diye visanne ilacı kullandım . Şükür küçük olduğundan geçmiş . Ama bu ilaçtan mı bilemiyorum değerlerim değişmiş . Bebek istiyoruz 1 yıldır . Testere dişli aslan pençesi oyu mu yoksa hayıt tohumunu mu içmek lazımBenimde fsh ım 13 tü doktorum normal yolla hamile kalman çok zor dediğinde günlerce ağladım sonra hayıt tohumu aldım aktardan sabah akşam kullandım kullandığımın ikinci ayında hamile kaldım Allah'a çok şükür. Düşmez diye düşünme umutsuz olma bende benzer hislerini yaşadım
Ben hayıt otu tohumu içtim 2 ayda düştüEki Görüntüle 2027233
Merhaba bende bugün test yaptırım hormonlar için . Önceden çikolata kisti var diye visanne ilacı kullandım . Şükür küçük olduğundan geçmiş . Ama bu ilaçtan mı bilemiyorum değerlerim değişmiş . Bebek istiyoruz 1 yıldır . Testere dişli aslan pençesi oyu mu yoksa hayıt tohumunu mu içmek lazım
O da bar elimde . Değerlerim çok mu yüksel gebelik içinBen hayıt otu tohumu içtim 2 ayda düştü
Arkadaşlar test yaptırdım bgn.
Tsh: 2,41
Fsh: 13,01
Prolaktin: 15
Çıktı. Adetin 3. Günü yaptırdım. Şimdi sorum şu. Biz doktora gittik ve önce prolaktin yüksek old icin doktor dostinex verdi. Vajinal ultrasonda yumurta rezervlerimin gayet iyi old soyledi. İki ay normal yolla denememizi( ki 1 senedir istiyoruz) olmazsa farklı tedavilere başlayabileceğimizi soyledi. Biz de ilk ay denedik ancak olmadı. Ben de dayanamayıp test yaptırdım.o da ne!! Bu seferde fsh yukarıdaki gibi çıktı. Forumlarda biraz araştırınca değerin yüksek old anladım. Şimdi sorum şu fsh değeri hayit tohumu ya da farklı tedavilerle düşer mi? Yoksa bu düşme gerçek bir düşme değil midir? Bazı sitelerde değer düşse bile önceki yüksek değerin geçerli olduğu, yaşa bağlı old icin hiç bir yol olmadığı söyleniyor((( lütfen biri beni aydınlatsın
Maşallah şuan ne durumdasınızEndise etmeyin benmki 35 den 6 ya dustu sizinki Allahin izniyle duzelir .testere disli aslan pencesi kuru yapin .Benmki oyle dustu
Benimkisi 'de 48 cıktıHer ay değişkenlik gösterebiliyor fsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?