Fsh gerçekten düşer mi?

Banada yumurta rezervi azalma var tüp bebek demişti çaresizlikten kafayı yemiştim sonra bu sitede okudum hayıt otu tohumu hormonları düzenliyor diye Allah'a şükür hepsi bi vesile yani canını sıkma benim 13 tü 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim

canım allah sağlıcakla kucağğına almayı nasip etsin burdan yine hamile bir arkadaşımızda TESTEREDİŞLİ ASLANPENÇESİ tavsiye etti acaba ikisini kullansam bir zararı olur mu?

canım allah sağlıcakla kucağğına almayı nasip etsin burdan yine hamile bir arkadaşımızda TESTEREDİŞLİ ASLANPENÇESİ tavsiye etti acaba ikisini kullansam bir zararı olur mu?
Amin Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin bilmiyorum ben onu hiç denemedim

Demek fsh 13 iken hamile kaldın.nasil moral oldu bana anlatamam. Acaba vajinal muayeneyi mi esas almak gerek? Çünkü doktor vajinal muayenede baktığında yumurta rezervlerin gayet iyi demişti.ama 2 hafta sonra fsh değerim 13 çıktı.Netten de araştırınca fsh in Yüksek olduğunu öğrendim.

Strese bağlı olarak da azalıp artabilen bi değermiş bi ay yüksek diğer ay düşük olabilirmiş diğer hormonlarında değerlendirilmesi ve dediğin gibi muayene de önemli ben umudu kesmiştim bunuda deneyeyim ne kaybederim diye aldım hayıt otu tohumunu

Arkadaşlar ikinci ayım ve Regl oldum maalesef ancak şöyle bir durum var yaklaşık 1 hafta kadar sabah akşam hayit tohumu içtim. Regl oldum şimdi ama çok cok az ve rengi koyu kahve gibi ve normal de bayag sancı çekerdim ve çok yoğun olurdum. Şimdi hafif bir agri var ve bayag az oluyorum.ilk günüm reglimin ama sanki son günü gibi rengi .Şimdi canim sıkıldı hormonları düzenleyim derken hepten mi bozdum acaba ? (Bu arada üzerine görme olabilir mi? Onu da düşündüm ama 28, 29 günde oluyorum normalde, 2 gün önce oldum bu sefer 27. günde) Gerçi 2. Günüm bgn bakalım acaba diğer günler nasıl olacak? Bir de değerlerime bakarsanız.Bir tek fsh yüksekti. O yüzden de korktum şimdi hormonları mi bozdum ne yaptım offf kafamda deli sorular (

Merhaba bende bugün test yaptırım hormonlar için . Önceden çikolata kisti var diye visanne ilacı kullandım . Şükür küçük olduğundan geçmiş . Ama bu ilaçtan mı bilemiyorum değerlerim değişmiş . Bebek istiyoruz 1 yıldır . Testere dişli aslan pençesi oyu mu yoksa hayıt tohumunu mu içmek lazım

Ben hayıt otu tohumu içtim 2 ayda düştü

Benimde 7 olan fsh değerim stress sonrası 13 oldu . Büyük bir stress yaşamıştım düşük yapmıştım o ay. Ultrasonda herşey normaldi. Buna rağmen ve dikkat etmeme rağmen aynı ay hemen gebe kaldım . Fsh stresse bağlı yüksek çıkabilirmiş dikkate alma demişti doktorum.. Önemli olan ultrasonda ne gördüğü doktorunuzun. Gerisi çokta kafa yorulacak değerler değil. Stress ve kafaya takmak etkiliyor sadece hamilelik öncesi ve sonrası süreci. Bizzat yaşadım onaylıyorum.

Ben tavsiye ederim faydasini gördüm çünkü
Kimi ot çöp deyıp inanmaz ama siz bilirsiniz
Ama bence o hormon haplarını almaktan daha zararsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…