Fsh hiç düşmüyor bu yüzden anne olamıyorum

Jle ygt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2019
7
9
1
38
Fsh yüksekliğiyle uğraşanlar neler yaptıklarını yazarlarsa çok sevinirim

Benim geçen sene haziranda 72 çıkmıştı erken menapoz var denildi sonraki dönemlerde ara ara olcturdum 30 20 11 indi çıktı En son dün olcturdum çok çukur 4.35 e düşmüş nasıl oldu derseniz önce stresten uzak durdum 2 3 ay önce 14 gün boyunca sabah akşam testere disli aslan pençesi otu içtim sonra her ay adetimin başladığında ilk gün sancım olurdu ilk günü içtim sadece Hayıt otu yla birlikte kaynatım içtim çok şükür düşük çıktı sadece prolaktin im biraz yüksek onada ilaç verdi ama herhangi alerjin yoksa bitkileri kullan doktorlarda sor ona göre kullan canım inşaallah düşer

Benimki bu ay 65 çıktı en aşağı 16 kadar düştü ama bayadir hiç dusukluk olmuyor bende aynı bitkiler kullaniyorum biseyler yapmaya çalışıyoruz inşallah emeğimizin karşılığını alırız birgün

Inşallah canım fsh hormonu beyinden gelen hipofiz bezinden yükseliyor yani beyinde ne kadar stres olursa o kadar yükseliyor ben çok iyi anladım bunu rahat birak herseyi takma hayatın güzelliklerine bak çevreye de gözünü kulağını kapat çok işe yarıyor bide Afedersin haftada 3 kere falan eşimle birlikte olurduk 2 aydır ayda 4 5 kere birlikte olduk yumurtlama günlerinde genelde onunda etkisi olabilir çok sık birliktelik olunca insan kasiliyo olacakmı olmucak mi diye beyinde etkileniyor hormon da inşallah Rabbim gönlümüze göre verir bide bu ay netten clife diye ballı macun siparisi verdim araştır istersen ama doktoruna sor konuş oyle dene belki alerjin falan olur direk alma yani canım doktora danis kesinlikle bide sen klomen gibi bi ilaç kullandınmi yumurta büyüten ilaclardan

k
Bir ara klomen kullandım bana hiç iyi gelmedi Dr bırakmamı söyledi clyprognova kullanıyorum sürekli.doktorlar biraz bitkisel ilaçlara karşı oluyorlar onun için hiç sormadan kullanıyorum hormon degerlerimi olcturuyorum.esim işinden dolayı bazı zamanlar dışarda çalışıyor zaten çok kasacak kadar birliktelik olmuyor bizde ama dediğin gibi stresten kurtulmak lazim teşekürler verdiğin bilgiler için

Benim de aynı adet olamayınca şüphelendim. Bazı kürlere başladım. Bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…