- 22 Mayıs 2012
- 10.982
- 30.373
- 798
- Konu Sahibi pinkflowerrr
Kendi zamanı gelince ve yaptıklarının karşılığını bulamayınca kafasına bir o duvara bir bu duvara vurur. Bazıları ancak öyle anlıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok değil.Kız kardeşin çok mu çirkin huysuz da koca buldu diye millet mutlu ya da karşı taraf zengin mi
Evet o gün yaşanmadan akıllanmayacak kırk kere uyarıyorum farketmiyor bişeyKendi zamanı gelince ve yaptıklarının karşılığını bulamayınca kafasına bir o duvara bir bu duvara vurur. Bazıları ancak öyle anlıyor.
Evet o gün yaşanmadan akıllanmayacak kırk kere uyarıyorum farketmiyor bişey
Sizin çeyinizin miktarı değil önemli olan (bence). Dediğim gibi ben bekar olan kardeş için üzgünüm. Siz evlenmişsiniz düzeninizi kurmuşsunuz, küçük olanın hali belli zaten. O garibim hep başkalarına çalışmış başkaları için yorulmuş.Bunlar anne kız elindekine göre hareket etmedi malesef ne meşhur olduysa ne çıktıysa herşeyi aldılar garibim de alalım edelim dedi.
Annem çalışıyordu zaten kira geliri emekli maaşı vs var hep onları da harcadı 2 3 senedir alışveriş halindeler.
En son kardeşim şey diyordu çeyiz gidecekken senin daha çoktu sanki benim çok durmuyor gözüne dursun dedim ben kendi halimde ne alabildiysem aldım sende olan bi çok şey bende yok benimkinin fazla olma imkanı yok dedim annemde hemen atlıyor o zaman o yoktu bu yoktu
Sanki herşeyi aldı da bi onlar eksik kalmış gibi.
Haklısınız normalde diğer konularda herşeyi kendim hallediyordum maddi manevi bahsetmem bile çözerim direkt.Bence siz kimsenin kurtarıcı, annesi değilsiniz. O da bir yetişkin haliyle kendi kararlarını verebilir. Çokta müdahil olmayın. Onların ilişkisi onları bağlar. Sizinle ilgili kayıtsızlığına gelince annenizin insan kaç yaşında olursa olsun anne şefkati hissetmek, yaşamak istiyor haklısınız ama olmuyorsa da biryerden sonra kabullenmek ve en çok kendini sevmek gerekiyor.
Ben iletişimimi eskiye göre çok sınırlandırdım zaten.
Çünkü kendimi çok yalnız hissediyorum hiç bi destek yok maddi manevi.
Eşimle bi başımızaydık her zaman hala da öyleyiz yıprandım bu tek başına herşeyi yoluna koymaya çalışmaktan
Ona da babam maddi olarak daha çok mal ev vs verecek paralarını harcadığı için.Sizin çeyinizin miktarı değil önemli olan (bence). Dediğim gibi ben bekar olan kardeş için üzgünüm. Siz evlenmişsiniz düzeninizi kurmuşsunuz, küçük olanın hali belli zaten. O garibim hep başkalarına çalışmış başkaları için yorulmuş.
Ona da babam maddi olarak daha çok mal ev vs verecek paralarını harcadığı için.
Ve şöyle bi durumda var benim düğünümdeki takıları annem babam paylaştı bana hiç vermediler ,annem babam ayrı bu arada.
Annem kendine düşen 50 tane çeyreği o kardeşime verdi annemin evini vs düzdürdüğü için yine benlik bişey yoktu.
Yani o çalışan kardeşimin bana bir lirası geçmedi.
Annemin evine mobilya filan düzdü onuda benim düğünümdeki takıları annem alıp ona verdi gene onları da beraber harcamışlardır ben maddi olarak hiç bişeyde yokum
Şu anlık size değen bir şey yok, karışmayın ve fikir belirtmeyin. Konuşursanız kıskanç olursunuz, çekemiyor derler. Bu meseleyi bitirecek olan ortanca kardeşiniz. O da garip geldi, insan sabah akşam kardeşinin lüks düğün masrafını ödemek için çabalar mı?Geçen hafta en küçük kız kardeşim evlendi bir büyüğü bekar ben en büyükleriyim 3 kız kardeşiz.
Annem,küçük kardeşim sevgili bulduğundan bu yana hayatını onun evliliğine adadı kardeşim çalışmıyor bu arada öğrenciydi.
Bekar olan kız kardeşimin maaşı vs tüm gelirler ona harcandı harcanmaya devam ediyor öyle incik cincik detaylara kadar alındı ki anlatmam mümkün değil.
Aynı annem ben evlenirken hiç oralı olmadı çalışıyordum kendi paramla neye yeterse dizdim çeyizi doğru düzgün nerdeyse hiç para harcamadılar.
Annem çalışıyordu işi filan bıraktı evlenen kardeşimle çarşı çarşı geziyorlar kızın kvsiyle sidik yarıştırmak için alışveriş derdindeler dünya borç yapıldı ve bunları diğer çalışan kardeşim ödüyor kız yıllardır çalışıyo kenarda bi lirası yok herkes kendi havasında.
Bense 2 yıldır çocuk sahibi olamıyorum annem kesinlikle benimle ilgilenmiyor sormuyor bile 2 kez aşılama yaptırdım hiç oralı bile olmadılar dünyadaki tek derdi evlenen kızının kıyafeti giyimi evi şuyu buyu ve ben inanılmaz gıcık kapıyorum.
Resmen onun için bizi harcadı kadın.
Dün toplu bi yemeğe davet edildik 2 gündür çarşıda gezip kardeşime elbise peşine düşmüşler öteki kardeşim de garibim fabrikadan eve gelmiyor borç ödeyecek diye.
Acayip kuruluyorum hiç böyle duygularım yokken gözüme batıyo herşey ve kendimi dışlanmış hissediyorum bu ilginin 1 zerresini bile ne evlenirken nede şu süreçte görmedim mesafeliyiz de zaten son zamanlarda ben mi yanlış düşünüyorum
Ve daha bi kaç ay önceki bi tartışmamızda Allah sana çocuk yüzü göstermicek bu gidişle demişti düğüne kadar 3 ay görüşmedim bayramda vs düğünde mecbur görüştük hala soğuğuz ve hiç kendini düzeltmeye çalışmıyor
Yok bizim buralarda borç sistemi gibi takı olayı onlar götürdü onlar aldı yada gelenleri ödücekler vs biraz farklı bizde.Maddi olarak alan veren memnun anlaşılan ama annenin yaptığı çok bencilce.ayrica Bebek konusunda size destek olmaması üzücü en iyisi mesafeli olmak. şimdi desen ki çok para harcıyorsunuz senden suçlusu olmaz bı de altınları neden aldılar anlamadım eşin bişey demedi mi bu konuda
Bizim burda o takıları insanlara ailem götürdüğü için onlar aldı yani ben götürmedim diye düşündüler heralde bana da verebilirlerdi vermediler.Düğün takılarınızı ne olarak aldılar hayret içindeyim. Yani hangi hakla, hangi sebeple?
350 bin küsür tl yapıyor. Annenizin evini kızkardeşiniz değil siz düzmüşsünüz. Üstüylede diğer kardeşinize çeyiz yapmışsınız. Sizden çıkmış hepsi.
Neden kendi ailenizden maddi destek mi bekliyorsunuz ??Ben iletişimimi eskiye göre çok sınırlandırdım zaten.
Çünkü kendimi çok yalnız hissediyorum hiç bi destek yok maddi manevi.
Eşimle bi başımızaydık her zaman hala da öyleyiz yıprandım bu tek başına herşeyi yoluna koymaya çalışmaktan
Evet bişey deyince kıskanç oldum halbuki imkanım var ve zamanında da gayet kaliteli şeyler almıştım.Şu anlık size değen bir şey yok, karışmayın ve fikir belirtmeyin. Konuşursanız kıskanç olursunuz, çekemiyor derler. Bu meseleyi bitirecek olan ortanca kardeşiniz. O da garip geldi, insan sabah akşam kardeşinin lüks düğün masrafını ödemek için çabalar mı?
Aslında onun kendini savunabilmesi gerekiyor, karışmak doğru değil ama ben olsam yine de gider onunla konuşurdum. Rest çek derdim. Onun düğün vakti gelince tüm masraflarını ödeyecek bir enayi olmayacak çünkü.
Bizim burda o takıları insanlara ailem götürdüğü için onlar aldı yani ben götürmedim diye düşündüler heralde bana da verebilirlerdi vermediler.
Ben bana hiç bişey almadıkları için masraf filan yapmadılar verirler bi kısmını sandım ama vermediler annem 50 çeyreği o kardeşime verdi çalıştın ev düzdün diye ailede herkesin gönlü bi şekilde yapıldı ben hariç anlayacağınız
Ben evlenirken hiç bi destek görmedim maddi manevi.Neden kendi ailenizden maddi destek mi bekliyorsunuz ??
Evlisiniz siz ve kendi ailenizi kurmuşsunuz. Eşiniz ve siz çalışmıyor musunuz ? Ne konuda yıprandınız anlayamadım. Ben bu hikayede açıkçası çalışıp sürekli kardeşi için para harcayan kardeşe üzüldüm.
Eşimin tarafı eşime taktı zaten tabi ki onlarl almadılar.Peki küçüğünüzün altınlarını da aldılar mı?
Yani birde sadece sizin akrabalarınızın taktıklarını mı aldılar? Eşinizin tarafı taktıysa onlarıda mı vermiştiniz?
Öncelikle inşallah Allah nasip eder çocuk sahibi olmayıBen evlenirken hiç bi destek görmedim maddi manevi.
Şimdi de çocuk sahibi olamıyorum kimseye derdimi anlatamıyorum içime ata ata yoruldum 2 kere aşılama yaptırdım hiç nasıl oldun diye bile sormadı o kadar hastanelere gidiyorum arıyorum annemi anlatıyorum bunu dedler şunu dedler diye iyi filan diyip geçiyo.
Çalışan ortanca kardeşime de gelince ailem o Eve harcamak yaptığı için benim düğün takılarımı ona verdiler ilerde de bi daire filan fazla verilecek babam öyle diyor herkesin gönlü yapılıyor bi şekilde ben hariç.
Tabi kız o dönem annemin evine mobilya vs eşya almıştı benimle alakalı harcama hiç bi şekilde yapmadı kendi aralarında.tabi onun üstüne daha harcamalar yapıyo