- Konu Sahibi nergiz2002
-
merhaba benim fsh yüksek olduğu için bilirsin belki yumurtalık rezervim az doktor azda olsa bi ümit var dedi deneyelim dedi o yüzden umutsuzum sizin ne probleminiz var özel değilse cevap için teşekkürler
benimde fsh hormonum yüksekti normal yolla çocuk sahibi olamadım,haziran ayında tüp bebek tedavisiyle hamile oldum,ümit olmadığını sanmıyorum,sonuçta uygulanan tedaviyle yumurtalar geliştiriliyor,inşallah olumlu sonuçlar alırsın..
fsh hormonum 15 'ti,herhangi bir bitkisel tedavi uygulamadım,malatya doğu fertil tüp bebek merkezinde tüp bebek yapıldı,24 tane yumurta toplandı,erken menopoz teşhisi konmuştu,yumurta rezervimde azalmıştı,doktorum biran önce tüp bebek yaptırmam gerektiğini söyledi,hatta tüp bebekte başarı sağlanma oranı çok düşük demişti,allah nasip etti,14 haftalık hamileyim,allah hepinize hayırlı evlatlar verir inşallah.
ben iskenderundayım canım ekimden bu yana bununla uğraşıyorum bende kafayı yiyeceğim allah hepimizin yardımcısı olsun bide 26 yaşındayım doktor genç olman avantajımız dedi insan başına gelmeyince bilmezmiş derler ya aynen öyle ne yapalım kader kısmet bu da bizim için bi sınav
ben ankadaya gidiyorum ilaç başladım doğum kontrl hapı verdi benim fsh yüksek canım dr fazla umut yok dedi ama ben umutlu olmaya çalışıyorum seninle tanışmak isterim ben 26 yaşındayım sen kaç? ne problemin var.. Not: Özel mesaj atamadığımdan burdan cevap veriyorum...esra8 .!.:bende ıskenderundayım
merkezdeyım
adana seyhan baskentte yaoptıracagım sen nereyı dusunuyorsun
fsh hormonum 15 'ti,herhangi bir bitkisel tedavi uygulamadım,malatya doğu fertil tüp bebek merkezinde tüp bebek yapıldı,24 tane yumurta toplandı,erken menopoz teşhisi konmuştu,yumurta rezervimde azalmıştı,doktorum biran önce tüp bebek yaptırmam gerektiğini söyledi,hatta tüp bebekte başarı sağlanma oranı çok düşük demişti,allah nasip etti,14 haftalık hamileyim,allah hepinize hayırlı evlatlar verir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?