fsh ı yüksek olup adana ankada tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran var mı

nergiz2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
381
13
46
Hatay
arkadaşlar merhaba ben siteyi ne zamandır takip ediyorum ama ilk yazıyorum bu yolun yeni yolcusuyum tüp bebek tedavisine başlıyorum fsh:19 lar da doktorum gökhan çıragil durumum ümitsiz bende öyleyim acaba benim gibi olup hamile kalan var mıdır yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..

merhaba benim fsh yüksek olduğu için bilirsin belki yumurtalık rezervim az doktor azda olsa bi ümit var dedi deneyelim dedi o yüzden umutsuzum sizin ne probleminiz var özel değilse cevap için teşekkürler

merhaba benim fsh yüksek olduğu için bilirsin belki yumurtalık rezervim az doktor azda olsa bi ümit var dedi deneyelim dedi o yüzden umutsuzum sizin ne probleminiz var özel değilse cevap için teşekkürler

görünen bir problem yok. olumszu bir gebeliğim var. 2 aşılama yaptırdım negatif kistlerim oldu geçti. sanki yine oluşmuş gibi geliyor geçen kist olduğunda aynı ağrılar var. hayırlısı.şimdi regl olmayı bekliyorum. bende biraz cesaretsizim hadi onda da olmazsa diye o nedenle bazen regl olayımda hemen başlayım istiyorum bazende bekleyim diyorum. bazen başkent diyorum bazen ankada bazende bekle seneye adana dışı biryere git diyorum. normalde karasız biri değilim ama kafayı yiyeceğim kaarsızlıktan.
hangi şehirdesin.

ben iskenderundayım canım ekimden bu yana bununla uğraşıyorum bende kafayı yiyeceğim allah hepimizin yardımcısı olsun bide 26 yaşındayım doktor genç olman avantajımız dedi insan başına gelmeyince bilmezmiş derler ya aynen öyle ne yapalım kader kısmet bu da bizim için bi sınav

benimde fsh hormonum yüksekti normal yolla çocuk sahibi olamadım,haziran ayında tüp bebek tedavisiyle hamile oldum,ümit olmadığını sanmıyorum,sonuçta uygulanan tedaviyle yumurtalar geliştiriliyor,inşallah olumlu sonuçlar alırsın..

ay çok teşekkür ederim inş olur çok üzülüyorum hiç beklemiyorduk böyle bir olayı çünkü sizin kaçtı fsh tüp bebek mi yaptırdın nerde

benimde fsh hormonum yüksekti normal yolla çocuk sahibi olamadım,haziran ayında tüp bebek tedavisiyle hamile oldum,ümit olmadığını sanmıyorum,sonuçta uygulanan tedaviyle yumurtalar geliştiriliyor,inşallah olumlu sonuçlar alırsın..

cnm tebrik ederim.umut oldun gerçekten.benimde fsh ım yüksek rezervde azalma var adetle tedaviye başlayacagız bi aksilik çıkmazsa tabii...
kaç yumurta toplandı..tedavi öncesi özel bişey yaptınız mı?bitkisel karışımlar yada arısütü polen bal ...vs

fsh hormonum 15 'ti,herhangi bir bitkisel tedavi uygulamadım,malatya doğu fertil tüp bebek merkezinde tüp bebek yapıldı,24 tane yumurta toplandı,erken menopoz teşhisi konmuştu,yumurta rezervimde azalmıştı,doktorum biran önce tüp bebek yaptırmam gerektiğini söyledi,hatta tüp bebekte başarı sağlanma oranı çok düşük demişti,allah nasip etti,14 haftalık hamileyim,allah hepinize hayırlı evlatlar verir inşallah.

fsh hormonum 15 'ti,herhangi bir bitkisel tedavi uygulamadım,malatya doğu fertil tüp bebek merkezinde tüp bebek yapıldı,24 tane yumurta toplandı,erken menopoz teşhisi konmuştu,yumurta rezervimde azalmıştı,doktorum biran önce tüp bebek yaptırmam gerektiğini söyledi,hatta tüp bebekte başarı sağlanma oranı çok düşük demişti,allah nasip etti,14 haftalık hamileyim,allah hepinize hayırlı evlatlar verir inşallah.

canım gözünaydın. çok sevindim senin adına. inşalalh bizde kısa sürede bebek sahibi oluruz.

ben iskenderundayım canım ekimden bu yana bununla uğraşıyorum bende kafayı yiyeceğim allah hepimizin yardımcısı olsun bide 26 yaşındayım doktor genç olman avantajımız dedi insan başına gelmeyince bilmezmiş derler ya aynen öyle ne yapalım kader kısmet bu da bizim için bi sınav

genç olman bir avantaj tabii. doktorlar hormon değerleri iyi olmayan genç yaşta birinde sağlanan başarı hormon değerleri iyi olan daha büyük yaşta sağlanan başarıdan daha fazla olduğunu söyler hep.

esra8 .!.:
bende ıskenderundayım
merkezdeyım
adana seyhan baskentte yaoptıracagım sen nereyı dusunuyorsun
ben ankadaya gidiyorum ilaç başladım doğum kontrl hapı verdi benim fsh yüksek canım dr fazla umut yok dedi ama ben umutlu olmaya çalışıyorum seninle tanışmak isterim ben 26 yaşındayım sen kaç? ne problemin var.. Not: Özel mesaj atamadığımdan burdan cevap veriyorum...

Selam canım öncellikle hayırlı olsun Allahın izniyle kucağına almayı nasip etsin.Canım erken menepoz teşhişi ile rezerv azlığın varmış.Rezervin değeri kaçtı, uyguladığın protokol ,yumurta toplama öncesi kullandığın iğne ve günlük dozunu merak ettim.Selamlar.
opuyorumnanaktan

Back
X