• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi FSH i Yuksek olupta hamile kalan yada sperm cikisi olan azospermli arkadaslar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

lamyay

KUN FE YE KUN..Ol der ve Olur..
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
1.517
222
173
fsh i yuksek oldugu halde tedaviyle ,tedavisiz,hamile kalan yada en azindan sperm bulunan arkadaslar varmi.varsa lutfen buraya yazin...umide ihtiyacim var...

Eşim bugün yaptırdı fsh testini sonucınu almadık daha ,yüksekmi değilmi bilmiyorum ,bizim sperm sayımız 3 ile 5 mil arası bugünkinden haberim yok,yaxzarım ama.
Fsh yüksek olunsa sperm çıkışı olmuyormu?

Eşim bugün yaptırdı fsh testini sonucınu almadık daha ,yüksekmi değilmi bilmiyorum ,bizim sperm sayımız 3 ile 5 mil arası bugünkinden haberim yok,yaxzarım ama.
Fsh yüksek olunsa sperm çıkışı olmuyormu?

esim zaten azosperm yani sifir,biliyorum baziarinda oluyormus bazilarinda olmuyormus

yok hayır canım yüksek hormonlar diye ilaç vermediler direk tese oldu aman zaten doğru düzgün hastane bile değildi benim eşimöde birde tek taraflı varikosel var

bizmde oyle tedavisiz tese olduk...insaalah tedavilerden olumlu sonuc alip normal yolla bile sperm cikar insaalah hepimizde....aminnnn

benim eşiminde fsh hı yüksekti ve teseyle sprm bulundu ilkindede ader söylenmedi ama ikincisinde başka bir hastanede yaptırdık ve aramadan sperm bulduklarını söylediler ve doktorlar fsh ın yüksek olması üretimin olduğu anlamına geliyor dediler...

benim eşiminde fsh hı yüksekti ve teseyle sprm bulundu ilkindede ader söylenmedi ama ikincisinde başka bir hastanede yaptırdık ve aramadan sperm bulduklarını söylediler ve doktorlar fsh ın yüksek olması üretimin olduğu anlamına geliyor dediler...

super ya sperm bulunmasi peki ilac tedavisi gordumu esin yoksa tedavisiz mi buldular,

super ya sperm bulunmasi peki ilac tedavisi gordumu esin yoksa tedavisiz mi buldular,:66:

Back
X