Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiFSH i Yuksek olupta hamile kalan yada sperm cikisi olan azospermli arkadaslar
fsh i yuksek oldugu halde tedaviyle ,tedavisiz,hamile kalan yada en azindan sperm bulunan arkadaslar varmi.varsa lutfen buraya yazin...umide ihtiyacim var...
Eşim bugün yaptırdı fsh testini sonucınu almadık daha ,yüksekmi değilmi bilmiyorum ,bizim sperm sayımız 3 ile 5 mil arası bugünkinden haberim yok,yaxzarım ama.
Fsh yüksek olunsa sperm çıkışı olmuyormu?
Eşim bugün yaptırdı fsh testini sonucınu almadık daha ,yüksekmi değilmi bilmiyorum ,bizim sperm sayımız 3 ile 5 mil arası bugünkinden haberim yok,yaxzarım ama.
Fsh yüksek olunsa sperm çıkışı olmuyormu?
yok hayır canım yüksek hormonlar diye ilaç vermediler direk tese oldu aman zaten doğru düzgün hastane bile değildi benim eşimöde birde tek taraflı varikosel var
yok hayır canım yüksek hormonlar diye ilaç vermediler direk tese oldu aman zaten doğru düzgün hastane bile değildi benim eşimöde birde tek taraflı varikosel var
benim eşiminde fsh hı yüksekti ve teseyle sprm bulundu ilkindede ader söylenmedi ama ikincisinde başka bir hastanede yaptırdık ve aramadan sperm bulduklarını söylediler ve doktorlar fsh ın yüksek olması üretimin olduğu anlamına geliyor dediler...
benim eşiminde fsh hı yüksekti ve teseyle sprm bulundu ilkindede ader söylenmedi ama ikincisinde başka bir hastanede yaptırdık ve aramadan sperm bulduklarını söylediler ve doktorlar fsh ın yüksek olması üretimin olduğu anlamına geliyor dediler...