fsh için saraçoğlunun gönderdiği bitki çayını kullanan var mı?

Sena ve Sema,
Simdi ben caya yarın baslamak istiyorum kısmetse,
siz nasıl hazırlıyorsunuz, tarif var ama emin olmak istedim.
1 bardak suyu kaynatıp bardağa alıyoruz, içine bize gonderilen suzme poşeti koyuyoruz, 6 dakika bekletip, poşeti çıkarıyoruz. ılıyınca içiyoruz. bu şekilde mi?
1)sıcakken içsek ne olur?
2) ılımaktan kasıt ne, mesela siz ne kadar bekletiyorsunuz?

şimdiden teşekkür ederim

1 bardak suyu kaynatıp bardağa alıyoruz, içine bize gonderilen suzme poşeti koyuyoruz, 5 dakika bekletip, poşeti çıkarmadım. yavaş yavaş içtim
benim 2 gün oldu bitti,bugün incire başladım inş.hepimiz faydalı sonuç alırız...

saraçoğlunun bitkisel önerileri gerçekten çok etkili ben adet olamayan bi insandım soğan suyu ve incir kürünü denedim adetim gene geçti içimden dedim buda bi işe yaramadı doktora gittim gene söktürücü verdi daha ilacı alıp içmeden adet oldum yanii işe yaradı o kadar sevindimki anlatamam ilaca gerek kalmadı

saraçoğlunun bitkisel önerileri gerçekten çok etkili ben adet olamayan bi insandım soğan suyu ve incir kürünü denedim adetim gene geçti içimden dedim buda bi işe yaramadı doktora gittim gene söktürücü verdi daha ilacı alıp içmeden adet oldum yanii işe yaradı o kadar sevindimki anlatamam ilaca gerek kalmadı

canım senin adına çok sevindim
inş.bizlerede faydalı olur
benimde fsh yüksek 12,5 -15 arası
çok sık adet oluyorum 24-26 günde değişiyor

ayşe.20 canım senin fsh kaç peki.bende adet olamıyorum.şu anda saraçoğlunun bitki kürünü içiyorum.inş. faydası olur.sonra soğan ve sonrada havuç incir kürü vericem sana dedi.

sen kaç yaşındasın canım.benim fsh 70 lerde çok yüksek.inş. allah şifamızı verir.

Valla bende alldımmm Saraçoğluyla görüşştüm ama bakalımmm..Neler olucağını yazarım burayaaa..

ayşe.20 canım senin fsh kaç peki.bende adet olamıyorum.şu anda saraçoğlunun bitki kürünü içiyorum.inş. faydası olur.sonra soğan ve sonrada havuç incir kürü vericem sana dedi.

sen kaç yaşındasın canım.benim fsh 70 lerde çok yüksek.inş. allah şifamızı verir.

merhaba kür işe yaradımı benim fhs yüksek denemek istiyorum

merhaba arkadaşlar...benimde fsh ilk ölçtürdüm 28 sonra üç ay tedadiden sonra 20 son bir ay (ve hala devam ediyorum aslan pençesine )15 'e düşürdüm doktor yinede bana yüksekolduğunu söyledi ve aşılama yapmaktan yana bende erken olduğunun kanısındayım hem 2 yıllık evliyim hemde 27 yaşındayım çok kararsızım ne yapayım diye ama yinede pes etmedim aslan pençesine devam ediyorum ve tavsiye ediyorum sabah akşam böğürtlen kökü içiyorm sabahları ve birde bu ay klomen kullandım şimdi 4 gün sonra kontrolüm var çok merak ediyorum işe yaradımı diye?

Back
X