- 7 Haziran 2017
- 368
- 267
- 103
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar benimde fsh 10 en yüksek 12 olduğunuda gördüm amh 1.93 çıkmıştı. Ama bunlar yeterli olmadı benim için eşimin sperm sayısı epey düsüktu. Her iki taraflıda sıkıntı olduğu için suan tüp bebek yapma aşamasındayim .mrb :) evet oldu biraz yazali sonraki ay tekrar FSH tahlilinde 9 cikti ve yumurta takibi yapti dr ultrasonda iyi gorunuyor dedi ama ben amh testide yaptirdim ve 1.78 cikti dr sonuc iyi dedi ama iyi degilmi :)
Yani amh icin dusuk mu dedi dr?Merhabalar benimde fsh 10 en yüksek 12 olduğunuda gördüm amh 1.93 çıkmıştı. Ama bunlar yeterli olmadı benim için eşimin sperm sayısı epey düsüktu. Her iki taraflıda sıkıntı olduğu için suan tüp bebek yapma aşamasındayim .
Yaşım 29 yaşına göre amh normal ama gittikçe düşecek yumurta rezervin dedi mesela genelde 7 8 yumurta folikulim oluyor ama bu azalıcak git gide dedi doktor.gelen sperm de yetersiz olunca tüp bebek dedik bakalım. Trombofoli paneli baktirdin mi düsuklerin için canımYani amh icin dusuk mu dedi dr?
Allah tan hayırlısını dileyelim canım stres büyük faktör .Rabbim Her şekilde lutfeder bizler yollarını deniyoruz. Aklınıza kalbimize en doğru gelen yolları deneyin sabredek .insallah hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getiririz.Bende 30 yasindayim benim ki dusuk ozaman bilemedim . evet kan pihtilasmasindan dolayi kaybettim bebeklerimi . Gecen ay yumurta takini yapti dr ama gebelik olusmadi. Doktor gebe kalmaman icin bi neden yok stres dedi 4 ay deniycem olmazsa ozaman bende aşılama yada tupdeniycem galiba![]()
amin insallah rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ben iki defa kaybedince hamile kalmaya korkar oldum stres oluyorum bilmiyorum hayirlisiAllah tan hayırlısını dileyelim canım stres büyük faktör .Rabbim Her şekilde lutfeder bizler yollarını deniyoruz. Aklınıza kalbimize en doğru gelen yolları deneyin sabredek .insallah hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getiririz.Pıhtılaşma içinde ilaç iğne vs.tedaviler uygulanıyor herseyin çözümü var .kısmet işte bekleyelim bakalım bebeklerimizi.
![]()
inşallah canim :) Allah guzel kalbine gore versinBir yerde okumuştum hangi doktor demisti hatırlamıyorum ama doktorun birisi Eğer hamile kaldıysanız Yani bir kere hamile kaldıysanız korkmayın 2 veya 3 daha kolay kalırsınız Çünkü rahminiz anneliği Demek ki kabul edebiliyor yani embriyoyu dölleyebilip rahimde kalabiliyor.Yani bir kere hamile kalanin daha sonra kalma şansı daha yüksek demişti Sen de Moralini hiç bozma Demek ki hayırlısı buymuş.dusuklerininde hayırlı bir sebebi vardır .