Bana hep olumsuz konuştularYumurta yoksada tedavisi var
Tedavisi neymiş bana söyle medilerFsh68amh yapmadı dr onları yaptrcam
Bekar mısın?Fsh68amh yapmadı dr onları yaptrcam
Bana söyle medilerBekarım yumurta oluşması için tedavi veriyolar yumurta oluştugunda alıp donduruyorlar ben çkaledeyim ege tıpa gidecem dondurmak için
Bilmiyorum çok moralimi bozdular..moralimi bozanlar da doktorlar..dün başka biri doktor iyi ce moralimi bozdu yumurta olsa ne olacak dedi bürsürü aptalca şeyler söylediBen araştrfdım iki aydr araştırıyorum okuyorum bence gec kalmadan sende gt
Sen git bakalım sonucu bana yazBen araştrfdım iki aydr araştırıyorum okuyorum bence gec kalmadan sende gt
EWET haklısında evlenecek adam da yok hayatım da..dediğin bitkilerden aldım kullanıyorum canım ama sanki boşuna uğraşıyorum gücüm bitti benimRegli olayım 3günğ dr gideyim sanada yazarımda sende boa durma ilacı iç hayıt oru aslanpencesi iç yoksa geri dönülmez yola grersin daha cok erken bizim için
Hayırlısı olur inşallah..sen hangi ilacı kullandınSen moralini bozma bende ilk hbri aldıgımda dağıldım ama topladım kendimi benimde yok hayatımda birisi ama ben vazgeçmedim inş o yunurtayıda bulup dondurcam sende vqzgeçme başka başka dr gt en azından ilacı iç regli olmaya dewm et derim ben bu drda moralimi bozabilir birdaakş ay ege tıpa gtcem vazgeçmicem
EWET maslak Acıbadem hastanesinde ki Prof Bülent traşçı verdi içmedim..başka biri de progestron verdi onu da içmedim 4 aydır adet görmüyorum..senin Yen'i miCyc ile başlayan sanada verdiği ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?