Fsh testi

Bekarım yumurta oluşması için tedavi veriyolar yumurta oluştugunda alıp donduruyorlar ben çkaledeyim ege tıpa gidecem dondurmak için

Ben araştrfdım iki aydr araştırıyorum okuyorum bence gec kalmadan sende gt
Bilmiyorum çok moralimi bozdular..moralimi bozanlar da doktorlar..dün başka biri doktor iyi ce moralimi bozdu yumurta olsa ne olacak dedi bürsürü aptalca şeyler söyledi

Regli olayım 3günğ dr gideyim sanada yazarımda sende boa durma ilacı iç hayıt oru aslanpencesi iç yoksa geri dönülmez yola grersin daha cok erken bizim için

Regli olayım 3günğ dr gideyim sanada yazarımda sende boa durma ilacı iç hayıt oru aslanpencesi iç yoksa geri dönülmez yola grersin daha cok erken bizim için
EWET haklısında evlenecek adam da yok hayatım da..dediğin bitkilerden aldım kullanıyorum canım ama sanki boşuna uğraşıyorum gücüm bitti benim

Sen moralini bozma bende ilk hbri aldıgımda dağıldım ama topladım kendimi benimde yok hayatımda birisi ama ben vazgeçmedim inş o yunurtayıda bulup dondurcam sende vqzgeçme başka başka dr gt en azından ilacı iç regli olmaya dewm et derim ben bu drda moralimi bozabilir birdaakş ay ege tıpa gtcem vazgeçmicem

Hayırlısı olur inşallah..sen hangi ilacı kullandın

Son üç senedr bir ay gecikiyordu ve hep de dr gtim hormon ultroson ii cıktı bu sene iki ay gecikti yine dr gtim dewlet hast önce tarlosonmu ne onla regli oldum aonra test gecen ayda ilaca başladım yeni yani hiç ateş yoktu basması bu ay gece uykumdan uyandrdı onbes dakika su gibi terleti kalp ritmim bozuldu migren cıktı birde bunlarla ugrasıyorum ama ilacı içince onlarda geriledi

Sigara beni yaktı sigara en az 3sene öne c kyomus dr ilaçla en az üç sene r glı olursun dedi yumueta olayını ben araştırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…