Fsh testi

crosword

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.118
328
648
merhaba 34 yasında endometriozis hastasıyım.1 yıllık evliyim .adetimin 3.gunu fsh 16.70 prolaktin 20.31.e2 30 lh 4.99. adetimin 4.gunu bir baska doktor amh ve tekrar fsh istedi.bu kez fsh 21.50 cıktı.amh henuz cıkmadı.adetlerim 24 gunde bir. duzenli .sormak istediğim fsh bu kadar oynak mıdır ve yumurtalık rezervim gercekten kotu mu.

Canm ben de 32 yaşındayım.benm fsh da çok değişken bazen 5 bazen 24 öyle dalgalı.amh değerimde 0.52 .direk tüp bebek dediler.geçen ay ilk deneme oldu ama 4 yumurtam toplandı sadece 1 i döllendi. Onu dondurduk bakalım diğer aylarda da embriyo elde etmeye çalışıcaz. Rabbim yardımcımız olsun inş çok zormuş bu işler. Sen de bi an önce başla bence.çünkü fsh ın 1 kez bile 15 üstü olması tehlike zillerini çalıyormuş.

Kızlar; 34 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim fsh:11,64 amh:0,24 çok mu vahim? Doktor tüp bebek, aşılama önermedi. Denemeye devam dedi.

Kızlar; 34 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim fsh:11,64 amh:0,24 çok mu vahim? Doktor tüp bebek, aşılama önermedi. Denemeye devam dedi.
Canm korkutmak istemem ama Amh baya düşük bence hiç vakit kaybetmeden direk tüp bebeğe başla.doktorum benm 0.52 sonucuma hemen başlamalısın demişti çünkü.sonra geç kalıp üzülme.

Bende aynı durumdayım ekimde 42 oldum evlilik yapmadım bekarım..3 aydır adet görmüyorum birden kesildi..

Bana menepoza grmek üzeresin dedi hormon ilacı vedi şimdi regly bekliyorum özel dr ne dicek bakalım menwpozu geciktirici vermedimi sana benxe başka dr gr yumurta dondurma merk git fsh 10üstündeyse devlet ödüyormuş ilk dondurmayı

Bana menepoza grmek üzeresin dedi hormon ilacı vedi şimdi regly bekliyorum özel dr ne dicek bakalım menwpozu geciktirici vermedimi sana benxe başka dr gr yumurta dondurma merk git fsh 10üstündeyse devlet ödüyormuş ilk dondurmayı
Özel doktorlara gittim menopoz dediler..2 Acıbadem hastane sine gittim.. cyclo-progynova ilacı verdi kullanmadım..başka bir doktora da gittim o da pragestron verdi o ilacı da kullanmadım..

Annenin menopoz yaşı ne

Annemim yası 45 46da grdi oda sigara içiyor bende içiyorum ama ondan bes yaş kücükken grmek üzereyim banada cyclo-progynova verdi kullandım şimdi dün bitti regliyi bekliyorum başka dr gtcem o nedicek ona göre yumurta dondurmaya gtcem nie kullanmadın ilaçları birde aslanpencesi içiyorum sabah akşam sigarayı bırak ilaç işe yaramaz dedi bıraktım

Annemim yası 45 46da grdi oda sigara içiyor bende içiyorum ama ondan bes yaş kücükken grmek üzereyim banada cyclo-progynova verdi kullandım şimdi dün bitti regliyi bekliyorum başka dr gtcem o nedicek ona göre yumurta dondurmaya gtcem nie kullanmadın ilaçları birde aslanpencesi içiyorum sabah akşam sigarayı bırak ilaç işe yaramaz dedi bıraktım
Ben sigara hiç içmedim..annem de benim yaşımda menapoza girmiş..genetik diyorlar..

Senin yumurtan varmı

Back
X