FSH,TSH,LH,E2 ve PRL sonuçlarım...

ilknuray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2007
309
2
96
42
İstanbul
Arkadşlar hormon testlerimi yaptırdım, merak içindeyim.
size hormon testi sonuçlarımı yolluyorum yorumlar mısınız?

LH........3,67

FSH......6,04

TSH......3,5

E2.........29,24

PRL......11,1

ALLAH razı olsun...
ALLAH isteyen herkesi sağlıklı, hayırlı bebeğine kavuştursun inş....:emir_bebek:

LH........3,67

FSH......6,04

TSH......3,5

E2.........29,24

PRL......11,1

ALLAH razı olsun...
ALLAH isteyen herkesi sağlıklı, hayırlı bebeğine kavuştursun inş....:emir_bebek:

TATLIM SONUÇLARIN HATIRLADIĞIM KADARIYLA OLMASI GEREKEN SINIRLAR İÇİNDE.. YANİ İYİ.. DR SÖLEMİŞTİR MUHTEMELEN....
BANA AYRICA T 4 DE YAPTILAR.. NEDEN GEREK DUYULDUĞUNU BİLMİYORUM.....
AMA SONUÇLAR İYİ....ÖLE HATIRLIYORUM....
HAYIRLISI OLSUN......a.s.

Doktora daha gitmedim, tel açıp sormadım da.
çarşamba günü HSG çektireceğim hepsini birlikte götüreceğim doktora.
inşş. problem yoktur.

LH........3,67 normal seviyede

FSH......6,04 bu tam sınırda olabilir ama birazcık bana yüksek geldi

TSH......3,5 normal seviyede

E2.........29,24 normal

PRL......11,1 çok iyi
bide canım bunlar adetinin 3günümü oldu sonuçlar gerçekten iyi yalnız fsh yumurta rezerveleri biraz yüksek gibi geldi eğer 3,günü ise adetinin diğerleri iyihihoyyythihoyyythihoyyyt

LH........3,67

FSH......6,04

TSH......3,5

E2.........29,24

PRL......11,1

ALLAH razı olsun...

Canim ben FSH ve TSH in icin yazicam. FSH degerin super. Kesinlikle sinirda filan degil. Mukemmele yakin. TSH inda cok iyi. Digerlerinin normal deger araliklarini bilmiyorum ama internetten baksan mutlaka bulursun.

Son düzenleme:
Canim senin icin netten baktim. LH ve E2 hormon seviyelerinde normal sinirlar icinde. Ama PRL ne onu bilmiyorum. Bu arada FSH duzeyin gercekten cok iyi. Benim 7.5 cikti mesela daha yeni yaptirdim. Benimkiside iyi bir deger. 8.8 den yukarisi iyi degil.

ALLAH razı olsun arkadaşlar....
sanırım normal herkes normal demiş.
ohh çok sevindim.
şimdi sıra HSG de.
çarşamba günü medipol de çektireceğim.
inş. problem çıkmaz.
1 ay korunacağız,doktora sormadım ama içim rahat etsin diye öyle kara aldık eşimle.
inş. sonrasında bazı arkadaşlar da olduğu gibi bizlerde de HSG sonrası hamişleden oluruz..
Rabbim OL derse..

Canim bende kendi kendime neden hormon tahlillerinin icinde prolaktine bakilmamis dedim ve sonra anladim ki PRL prolaktinin kisaltilmisi:))) Canim prolaktininde normal. Benimki 15 cikmisti. Yanlis hatirlamiyorsam 33 den yukarisi iyi degildi bundada.

Kızlar bunlarda benim sonuçlarım adetimin 3.günü yaptırdım tahlileri henüz doktora gitmedim yorumlar mısınız?

TSH 2.15

FSH 5.96

LH 10.41

Estradiol 88.65

PRL 20.67

Progesteron 0.642

Total Testosteron 48.98

Kızlar bunlarda benim sonuçlarım adetimin 3.günü yaptırdım tahlileri henüz doktora gitmedim yorumlar mısınız?

TSH 2.15

FSH 5.96

LH 10.41

Estradiol 88.65

PRL 20.67

Progesteron 0.642

Total Testosteron 48.98

FSH 5.96 -LH 10.41 lhnin fsh den yüksek olmaması gerekiyor ki benimde öyle pcos teşhisi koyuldu proklatin üst sınırı 25 dir senin normal tsh hormonunda normal doktorun ilaç tedavini başlatacaktır bunun yanında sana hayıt tohumu öneririm ki lh yi düşüyor proklatininide düşürür yani hayıt hormonları olması gerektiği gibi düzenliyor.Diğer hormonlarınla ilgili yorum yapamam gerçek şuki pcos tüm hormonları altüst ediyor rabbim hepimize acil şifalar versin

teşekkür ederim yorumun için..amin inşallah tez zamanda kurtuluruz bu illetten kaydirigubbakcemile5

bende adetin 2.günü yaptırdım
fsh 6.8
pro 10,5
e2 48,7
troid falanda normal
referans sınırları yazar kağıdınızda onun dışına çıkıp çıkmadığı bellidir koyu renkle belirtilir
yalnız benim LH ölçmemiş anlamadım niye

neden olabilirrr. prof unutmuşmu:))))))))):51:

Back
X