Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Hayıt macunu ve Hayıt tohumu kullan fsh 71 den 3 e düştüMerhaba hanımlar gebelik oluşmuyor doktor tek sebebin FSH 12 çıkması olduğunu söylüyor aktardan Mecit efendi hayıt suyu aldım tadı zehir gibi kullanan var mı kendimi zehirliyormusum gibi geldinasıl kullanıyorsunuz ?
Hayıt tohumunu aktarlarda oluyor al canım bir tatlı kaşığı 1 bardak kaynamış suya koy 15 dk beklesin sonrasında iç ister aç ister tok ama günde 1 kere ben sabahları kahvaltıdan sonra kullandım 20 gün içtim faydasını gördüm adetin bitsin 5 gün sonra yap bi sonraki adetinde içebilirsin benim 71 di 3 e düştü inşallah faydası olur canımMerhaba ben de mecitefendi hayıt suyu aldım hamile kalmak için sabah akşam içiyorum. İnşallah faydası olur erken menopoz var amh değerim 0.01 fsh 150lerde. İlaçla ancak adet olabiliyorumhayıt suyunu sadece adet olunan günlerde mi kullanmak gerekir? Bilginiz var mı
Çok teşekkür ederim. Bir de söylediğiniz gibi deneyeceğimHayıt tohumunu aktarlarda oluyor al canım bir tatlı kaşığı 1 bardak kaynamış suya koy 15 dk beklesin sonrasında iç ister aç ister tok ama günde 1 kere ben sabahları kahvaltıdan sonra kullandım 20 gün içtim faydasını gördüm adetin bitsin 5 gün sonra yap bi sonraki adetinde içebilirsin benim 71 di 3 e düştü inşallah faydası olur canım
Oy kuzum sanırım hamilesinMerhaba hanımlar gebelik oluşmuyor doktor tek sebebin FSH 12 çıkması olduğunu söylüyor aktardan Mecit efendi hayıt suyu aldım tadı zehir gibi kullanan var mı kendimi zehirliyormusum gibi geldinasıl kullanıyorsunuz ?
Merhaba evet ben 7 yıllık evliyim 31 yaşındayım son 3 yıldır deniyoruz bir boş bozulmuş gebelik oldu kürtaj yaşadım ondan sora bir buçuk yıl gebelik oluşmadı. Bir aşılama denedik tutmadı. Geçen ay kürtaj sorası minimal bir yapışıklık olduğu için histereskopi oldum ondan sonraki ay kendiliğinden tuttu. FSH 12 çıkmıştı bir kere bende bana bunu söyleyen doktor tüp bebek dene dedi yapışıklık çok küçük sorun olmaz yumurta kalitesi düşük olduğu için olmuyor dedi. Herşey normal yapışıklık aç dene diyen doktorun dediği doğru çıktı gibi bilemiyorum ama FSH yüksekliği gebeliği etkiliyor olabilir 12 ay değilde 13 ayda kalınabilir mesela kaliteli yumurtaya denk gelmek önemli sanırım. Hayıt tohumu, hayıt suyu, aslanpencesi ve prowomen diye bir vitamin kullandım onları bir dene istersen 2 3 ay.Oy kuzum sanırım hamilesinnasıl hamile kaldın anlatır mısın? Benim de 11.8 ve doktorum sorun yok diyor. Düzenli adet oluyorum, yumurtam gelişip çatlıyor. Onun için doktor sorun yok diyor ama 15-16 aydır da deniyoruz olmuyor. Var mı önerin? Hayıt suyunu ben de içtim de faydasını göremedim. Kaçıncı ayında hamile kaldın?
Tamam canım çok sağol kuzumMerhaba evet ben 7 yıllık evliyim 31 yaşındayım son 3 yıldır deniyoruz bir boş bozulmuş gebelik oldu kürtaj yaşadım ondan sora bir buçuk yıl gebelik oluşmadı. Bir aşılama denedik tutmadı. Geçen ay kürtaj sorası minimal bir yapışıklık olduğu için histereskopi oldum ondan sonraki ay kendiliğinden tuttu. FSH 12 çıkmıştı bir kere bende bana bunu söyleyen doktor tüp bebek dene dedi yapışıklık çok küçük sorun olmaz yumurta kalitesi düşük olduğu için olmuyor dedi. Herşey normal yapışıklık aç dene diyen doktorun dediği doğru çıktı gibi bilemiyorum ama FSH yüksekliği gebeliği etkiliyor olabilir 12 ay değilde 13 ayda kalınabilir mesela kaliteli yumurtaya denk gelmek önemli sanırım. Hayıt tohumu, hayıt suyu, aslanpencesi ve prowomen diye bir vitamin kullandım onları bir dene istersen 2 3 ay.
Merhaba ben de mecitefendi hayıt suyu aldım hamile kalmak için sabah akşam içiyorum. İnşallah faydası olur erken menopoz var amh değerim 0.01 fsh 150lerde. İlaçla ancak adet olabiliyorumhayıt suyunu sadece adet olunan günlerde mi kullanmak gerekir? Bilginiz var mı
Merhaba fah düşürebildiniz mi veya yeniden gebe kaldınız mı?dogal yoldan mı tüp mü benim de amh 0.39 ve fsh 14.5 ikinci bebişi istiyorum ama 1.5yıldır olmuyorBen bi dönem hayıt otu kullanmıştım hazır suyunu değilde otunu kendim kaynamış suda demliyordum benim sorunum lh yüksekliğiydi 27 filandı düzensiz kullanmama rağmen 16 ya filan düşmüştü 1 ay içinde fsh da 4 filandı 3kusura düşmüştü epey oluyor ama. Bu ay tekrar başladım sabah akşam bi kupa içiyorum yine otunu demleyip. Bu sefer 3 ay filan kullanmayı düşünüyorum istikrarlı olabilirsem. Bebeğim daha küçük şuan gebelikten ziyade hormonlarımı düzene sokmak amacım. Yakınlarda kan tahlili yaptırmadım yarın bi yaptırıp durum takibini öyle yapsam daha iyi olacak sanırım