FSH ve LH değerlerinin düşük olması,Rahim ve yumurtalalıkların küçük olması

canım bu bir hastalık beyinden gelen hipofiz hormonunun işlevini tam yerine getirememesinden kaynaklanıyor ama ilaçlarla yerine konularak hamile kalınabiliyormuş araştırdım.

Öncelikle teşekkür ediyorum.Hakikaten iyi moral oldu. bende çok araştırdım 16 yıldır ilaçlarla adet görüyorum bazen tüp bebek bile denemeyin dediler ama bu hafta çapa infertilite polk.gidicem ve işlemlere başlicam hayırlısı bakalım.

Güner hanım biraz tecrübelerinizden bahsedermisiniz. Yanılmıyorsam pek çok ortak noktamız var.

bende aynen bu sorunu yaşıyorum.ewliyim ve cok korkuyodum olmucak diye hep ağlıyodum doktora gittiğimde tedawisi en kolay hastalık olduğunu söyledi o zmandan beri kafam rahat.4 defa iğne kullandım yumurtaları büyütmek için büyüttüler ilişki verdiler ama tutmadı bu ay aşılamaya gecicem dedi doktor.bakalım hayrlısı hakkmzda.ama şimdide spermleri öldüren bi bakteri bulaşmış enfeksiyon kapmışım onu halledince asılamaya geçilecek.
içinizi sizde ferah tutun doktorlar tedawisi en kolay hastalık olduğunu söylüyorlar

Derenmine Hanım sizde ilaç destekli mi adet görüyosunuz?bende menionel iğne kullandım yumurtalıklarım çok az büyüdü,bide rahim küçük olunca doktorum olumsuz konuştu.Tabi allahtan umut kesilmez umarım aşılamanız ilk seferde tutar boolll şannnssss....

ewet bende ilaçla adet oluyorm ancak. benm yumurtalar büyüyo ilaçla allaha skur skntı yok ama ilişki verince tutmuyo.onuda bu enfeksiyona bağladm bugun gidicem doktora ne diyecek bilmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…