- 19 Temmuz 2013
- 144
- 43
- 98
- Konu Sahibi kutsaltoprak
-
Çok teşekkür ederim Can'ım benim doktora cok sıkınt var mı dedim yumurta rezervs iyi durumda dedi cok sıkıntı yok dedi sadece ama içime kurt düştü Allah herkesın yardımcısı olsunfsh degerın gayet ıyı canımyumurta rezevin ıyı durumda demek bu.. lh konusunda bı bılgım yok ama
Çok teşekkür ederim Can'ım benim doktora cok sıkınt var mı dedim yumurta rezervs iyi durumda dedi cok sıkıntı yok dedi sadece ama içime kurt düştü Allah herkesın yardımcısı olsun
Doğru diyorsun hayırlısı artık çok teşekkür ederimdaha yenı gıdıyosan smdıden sntres yapma cnmdaha cok tahlıler fılmler cekerler btmez arkası gelr genelde... bıde duzgn cvp vermezler dahada korkutrlar ınsanı
Doğru diyorsun hayırlısı artık çok teşekkür ederim
İnşalllaj hayırlısı olsun Can'ım nerde varsarıca ederm cnm aynen hayrlısı. ınsallah fzla gıdıp gelmedn bebegne kavsrun hayrlısıyla
Lh değerimiz aynı. Pko var sende de. Adetlerin düzenli midir
Düzenli sayılırdı yani en fazla günümü 3-4 gün geçiyordu .6 ay önce annem vefat etti ondan sonra sıkıntılı oldu 35 gündür adetim gelmedi dediğiniz pko nedir önceden hep yumurtalıklarım filan baktırdım çoçuk düşünüyoruz hiç kırst yok sıkıntı yol dedilerLh değerimiz aynı. Pko var sende de. Adetlerin düzenli midir
Size Nasıl bi şey verdiler yine lh benim kadar yüksek değil Teşekkür ederim bu aradaBenimde fshım aynı lh ım 12... Adet düzensizliği lh yüksekliğinden
Teşekkürler ederimmmmDüzenli sayılırdı yani en fazla günümü 3-4 gün geçiyordu .6 ay önce annem vefat etti ondan sonra sıkıntılı oldu 35 gündür adetim gelmedi dediğiniz pko nedir önceden hep yumurtalıklarım filan baktırdım çoçuk düşünüyoruz hiç kırst yok sıkıntı yol dediler
Canım doktor 1 yıl deneyin Olmazsa gelin dedi. 8 ay oldu hala gelmedi bebeğimiz. Bu ay araştırdığım bi doktora gidicem artık klomen istediğimi söyleyeceğim. Çünkü biz pco luların sorunu gelişmeyen çatlamayan yumurtalarımız..Size Nasıl bi şey verdiler yine lh benim kadar yüksek değil Teşekkür ederim bu arada
Hayırlısı Can'ım Hakkı'mızda inşalllah doktor da önemli gerçektenCanım doktor 1 yıl deneyin Olmazsa gelin dedi. 8 ay oldu hala gelmedi bebeğimiz. Bu ay araştırdığım bi doktora gidicem artık klomen istediğimi söyleyeceğim. Çünkü biz pco luların sorunu gelişmeyen çatlamayan yumurtalarımız..
Evet canım Lh/fsh oranının 1 olması idealmiş. 2 ve üstü pco diye tanımlanıyor..Kizlarrfsh ve lh degerleri birbirine yakinmk olmali
Benim lh 8.55 fsh 9.67 ideal galibaEvet canım Lh/fsh oranının 1 olması idealmiş. 2 ve üstü pco diye tanımlanıyor..
Aynen canım doktor çok önemli. Ama doktor ultrasonla baktığında temiz yumurtlıklar sıkıntı yok desi ama hormon testimde lh 12 fsh 6 çıkmıştı ve pco sun dedi.. şimdi iyi bir doktor araştırıyorum gidicem adetin 2.günü.. Ankaradayım ve burada hiçbi yeri bilmiyırum..Hayırlısı Can'ım Hakkı'mızda inşalllah doktor da önemli gerçekten
Fsh 10 altında olmalı 10 un altında seninki de. Lh/fsh oranında ideal. Ama fahın sınıra yakın. Doktorun bi yorum yaptı mı bu konuda canım ?Benim lh 8.55 fsh 9.67 ideal galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?