Fsh Ve Lh hormonu

kutsaltoprak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
144
43
98
Fsh:5.44
Lh: 15.32
Adetim geçikti adet getirici hap verdi adetin 2 günü gel dedi durum Nasıl sizce arkadaşlar bilgili olan lütfen yorum yapabılırmı şimdiden teşekkürler

fsh degerın gayet ıyı canımyumurta rezevrn ıyı durumda demek bu.. lh konusunda bı bılgım yok ama

Çok teşekkür ederim Can'ım benim doktora cok sıkınt var mı dedim yumurta rezervs iyi durumda dedi cok sıkıntı yok dedi sadece ama içime kurt düştü Allah herkesın yardımcısı olsun

daha yenı gıdıyosan smdıden sntres yapma cnmdaha cok tahlıler fılmler cekerler btmez arkası gelr genelde... bıde duzgn cvp vermezler dahada korkutrlar ınsanı

Lh değerimiz aynı. Pko var sende de. Adetlerin düzenli midir

Düzenli sayılırdı yani en fazla günümü 3-4 gün geçiyordu .6 ay önce annem vefat etti ondan sonra sıkıntılı oldu 35 gündür adetim gelmedi dediğiniz pko nedir önceden hep yumurtalıklarım filan baktırdım çoçuk düşünüyoruz hiç kırst yok sıkıntı yol dediler

Teşekkürler ederimmmm

Size Nasıl bi şey verdiler yine lh benim kadar yüksek değil Teşekkür ederim bu arada
Canım doktor 1 yıl deneyin Olmazsa gelin dedi. 8 ay oldu hala gelmedi bebeğimiz. Bu ay araştırdığım bi doktora gidicem artık klomen istediğimi söyleyeceğim. Çünkü biz pco luların sorunu gelişmeyen çatlamayan yumurtalarımız..

Hayırlısı Can'ım Hakkı'mızda inşalllah doktor da önemli gerçekten

Hayırlısı Can'ım Hakkı'mızda inşalllah doktor da önemli gerçekten
Aynen canım doktor çok önemli. Ama doktor ultrasonla baktığında temiz yumurtlıklar sıkıntı yok desi ama hormon testimde lh 12 fsh 6 çıkmıştı ve pco sun dedi.. şimdi iyi bir doktor araştırıyorum gidicem adetin 2.günü.. Ankaradayım ve burada hiçbi yeri bilmiyırum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…