Erkek İnfertilitesi FSH ve Total testosteron hormonu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım kullandığımız ilaçlara umutlanıp her ay bende inş bu ay hamileyimdir diyorum ama tabi bu biraz zor :(hatta bu ay midem bulandı baş dönmem oldu buna bile ne kadar sevindm hamilelik testi aldım sonuç tabiki negatif:(tansiyonum düşmüş meğer...canım ama senn durumun bizimkinden daha iyi en azından hiç sperminiz yok değil inş.tez zamanda bizmde bebişimz olur :))))

inşallah canım isteyen herkesin en kısa zamanda bebeği olur, durmak ve yılmak yok denemeye devam, rabbim bigün küçük mucizelerinden bi tanede bizlere yollayacak inşallah. Amin

önceki mesajda yazmayı unutmuşum dnayı düzeltmek için bir de arı propolisi olacak. ama arı poleni ya da arı sütü değil, muhakkak propolis bilginize...

hayırlısı olsun canım inş.emeklerimizin karşılığını rabbim verir peki kaç yıllık evlisiniz :)

bizim temmuzda 2 yılımız dolacak inşallah .1 yıldır istiyoruz bebek.sonuçlarımızı aldık

Lh:5
fsh:14.9
total testesteron:726.7

hayırlısı bakalım kaan hoca ne diyecek. ben de doktora gitmiştim yumutlama günü takibi için ayrıca kan vermiştim hormonlar için prolaktin hormonum yüksek çıktı( 53 ) moralim bozuldu

bizim dna hasar testimiz de şöyle:
Hiç hasarsız: %0,2
Az hasarlı: %13,7
Orta hasarlı: %43,6
Fazla hasarlı: %32,7
Çok hasarlı: %9,8

nevra sonuçlarımız aynı sayılır ikimizin de biz bugün kan sonuçlarımızı aldık
fsh: 14.9

allah hakkımızda hayırlısını versin.moralimizi bozdukça olmuyor en iyisi kafaya takmamak ama nasılllll :(

propolisi nasıl kullancaz canım bilgi verirmisin

hayatım istersen balcılardan ya da büyük aktarlardan alıyorsun istersen kapsül halinde satılıyor. balcı ve aktarlardan alırken güvenilir bir yer olduğuna ve buzdolabında sakladıklarına dikkat edin. kapsül olarak alacaksanız da güvenilir bilindik bir marka olsun. tarım köy işleri bakanlığı izniyle getirilmiş adı sanı duyulmadık markalardan olmasın. toz olarak alırsanız her gün bir çay kaşığı balla yutacak. yok kapsül alırsa zaten bir kapsül. bir önceki mesajımda yer alan taurine, omega ve beta karoteni de lütfen dikkate alın. internetten araştırın eminim sperm dnasına iyi geldiğine dair araştırmalara siz de rastlarsınız.

hayatım istersen balcılardan ya da büyük aktarlardan alıyorsun istersen kapsül halinde satılıyor. balcı ve aktarlardan alırken güvenilir bir yer olduğuna ve buzdolabında sakladıklarına dikkat edin. kapsül olarak alacaksanız da güvenilir bilindik bir marka olsun. tarım köy işleri bakanlığı izniyle getirilmiş adı sanı duyulmadık markalardan olmasın. toz olarak alırsanız her gün bir çay kaşığı balla yutacak. yok kapsül alırsa zaten bir kapsül. bir önceki mesajımda yer alan taurine, omega ve beta karoteni de lütfen dikkate alın. internetten araştırın eminim sperm dnasına iyi geldiğine dair araştırmalara siz de rastlarsınız.

teşekkür ederim canım çok sağol ...sizin durumunuzun ilerlemesine çok sevindim inşallah en kısa zamanda hayırlı haberini de alırız....

şimdi tatlım kaan hoca çok kıymetli bir hoca burada bir çok kişi sayesinde şifa buldu biz de zamanında görüştük. ama siz ne olur ne olmaz varikosel var mı yok mu tam olarak öğrenmek için bence bir doppler çektirin. varikosel sperm dnasını, sayısını, hareketini her şeyini bozan bir şey. eğer varsa hani ona göre yol alın. ki size muhakkak ama muhakkak at kestanesi kullanmanızı tavsiye ederim. benim eşimde varikosel var ve kaan hoca bize de ameliyat olmadığınız sürece bu düzelmez ama hormon içeren ilaçlarla ve takviyelerle (klomen vs) sperm sayısını ve dnasını "bir miktar" düzeltiriz, normal yolla yine çocuk sahibi olamazsınız ama aşılama ve tüp bebekte şansınız artar demişti. biz hocayı dinlemedik hormon içeren ilaçlardan kaçındığımızdan dolayı (ki bence bir şeyi düzeltirken başka bir şeyi bozuyorlar) böyle bir tedaviyi kabul etmedik. kendi kendimize başka takviyelerin yanında at kestanesine başladık ve sayımız 3 ay bile dolmadan 2,5 milyondan 50 milyona çıktı. tüp bebek için şansımızı artırmaya çalışırken bugün normal yolla bir şansımız oldu. ha sadece sayı olarak da yükselmedi. hızlı ileri %36, morfoloji de %12 oldu.

ha doppler çektirdiniz varikosel olmadığı ortaya çıktı. size proxeed'in yanına kullanacağınız 3 tane takviye söyleyeyim. birincisi eşin muhakkak omega alsın. zaten her halükarda kullanmasında fayda var çünkü proxeed'in içinde var olan bazı takviyeler yağda çözüldüğünden dolayı etkisini artırıyor. ikinci olaraktan da "taurine" diye bir anti oksidan var. gnc, solgar gibi markalarda bulursunuz sanırım. yapılan sürüyle deneyde sperm dna sına iyi geldiği tespit edilmiş, üçüncüsü muhakkak beta karoten yani A vitamini alması gerekiyor. Bir de olabildiğince çok likopen alması için bol bol domates yedireceksin.(sirkeli suyla yıkamayı ihmal etme)

canım çok teşekkür ediyorum, hemen yazdıklarını araştırcam, yazdıklarını eşime okudum sen beni en sonunda zehirlicen o olacak diyor:1: eee yapacak birşey yok, başa gelen çekilir

allah hakkımızda hayırlısını versin.moralimizi bozdukça olmuyor en iyisi kafaya takmamak ama nasılllll :(

aynen canım nasıl takmıcaksın dimi:44::44: siz tedaviye başladınızmı, ilaç kullanıyomu eşin, benimkisi ilaç manyağı oldu bir aydır, inşallah hayırlı bir sonuç olurda, kaan hoca çok iyi birisi. Önce Allahın izniyle, sonra kaan hocanın yardımlarıyla bizde yavrularımıza kavuşuruz inşallah.

aynen canım nasıl takmıcaksın dimi:44::44: siz tedaviye başladınızmı, ilaç kullanıyomu eşin, benimkisi ilaç manyağı oldu bir aydır, inşallah hayırlı bir sonuç olurda, kaan hoca çok iyi birisi. Önce Allahın izniyle, sonra kaan hocanın yardımlarıyla bizde yavrularımıza kavuşuruz inşallah.

klomen ve proxeed plus kullanıyo başka bişey vermedi bize kaan hoca..ben de karar veremedim başka şeyler vermeye doktor önermeyince korkuyorum adama bişey olursa diye...siz neler kullanıyosunuz?

canım kaan hoca bu sonuçlarınıza ne söyledi

canım kaan hoca bu sonuçlarınıza ne söyledi

6 aylık tedavi sürecine aldı proxeed plus ve klomen verdi beslenme hakkında tavsiyelerde bulundu. amacımız doğal yolla olmasını sağlamak dedi daha 2. ayımız tedavide bilmiyorum bakalım hayırlısı....

6 aylık tedavi sürecine aldı proxeed plus ve klomen verdi beslenme hakkında tavsiyelerde bulundu. amacımız doğal yolla olmasını sağlamak dedi daha 2. ayımız tedavide bilmiyorum bakalım hayırlısı....

eşimde aynı ilaçları kullanıyor ve bizde 2.ayımızdayız şu an ayriyeten bizim birde iğnemiz var.senn doğal yoldan hamile kalma ihtimalin çok yüksek canım bu çok güzel bişey inş.biran önce anne olursun hayırlısıyla

eşimde aynı ilaçları kullanıyor ve bizde 2.ayımızdayız şu an ayriyeten bizim birde iğnemiz var.senn doğal yoldan hamile kalma ihtimalin çok yüksek canım bu çok güzel bişey inş.biran önce anne olursun hayırlısıyla

inşallah canım en kısa zamanda olur beklemek yoruyo insanı...rabbim isteyen herkese verir inşallah siz iğneyi niçin kullanıyosunuz?

bizimde test sonuçlarımızın hepsi çıktı
DFO %13
HORMON TAHLİLLERİMİZ İSE
FSH (Follikül Stimüle Edici Hormon) (901.280) 4.27 0.7 - 11.1 mIU/mL{ } { }
LH (Luteinize Edici Hormon) (902.410) 7.54 0.80 - 7.60 mIU/mL{ } { }
Testosteron Total 3.42 1.75 - 7.81 ng/ml { } { }
BU SONUÇLARLA HOCA bize nasıl bir tedavi uygulayacak merak ediyorum....

sayı ml de 11 milyon motilite %18 ama ileri hızlı %0
morfoloji %1

bizim temmuzda 2 yılımız dolacak inşallah .1 yıldır istiyoruz bebek.sonuçlarımızı aldık

Lh:5
fsh:14.9

hayırlısı bakalım kaan hoca ne diyecek. ben de doktora gitmiştim yumutlama günü takibi için ayrıca kan vermiştim hormonlar için prolaktin hormonum yüksek çıktı( 53 ) moralim bozuldu

mrb. total testosteronun yüksek olması neye delalet eder biliyormusunuz?? bizim de 819.54 tü 3 ay önce şimdi ise 891,3e yükselmiş.. fsh:8,4 lh:10,5

merhabalar arkadaşlar uzun süredir yazamıyordum psikolojim iyi değildi.moralim çok bozuk:(eşimin sperm sayısı en sonki testte 1.200.000 çıkmıştı.hatta ben bu sayıyla doğal yoldan hamile bile kalmıştım 2 ay önce.ama düşük yaptım.bugün hormon tahlili yapıldı eşime.ve fsh 45 çıktı.bu kadar yüksek bir fsh sperm üretimi yok demektir değil mi:(en son hormon tahlilini 4 ay önce vermişti onda 13tü fsh.total testesteronda yükselmiş 12 olmuş.niye bukadar yükseldi anlamadım.keçiboynuzu kürü kullanmıştık.bide klomen kullanıyor eşim oyüzdenmi oldu anlamadım.napcam ben ya.yazın tüp bebek yapcaktım.doğal yoldan kalınca ertelemiştim.hem spermleri daha kaliteli yapalım ilaç tedavisiyle dedik daha fena oldu herşey.sperm tahlili yaptır demeye korkyorum eşime artık.akıl verin kızlar napayım ben şimdi:(

Back
X