Gebeliğe Hazırlık Fsh yüksek olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gecenin sonuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
13
9
36
32
Merhaba bana yardımcı olur musunuz
Ben aşılama tedavisine başladım fshbyuksek amh düşük aslanpençesi çayı içiyorum acaba gonal f iğnesi kulanirken içmemde bı sakınca olur mu kulananlar var mi

Ben aşılama tedavisine başladım fshbyuksek amh düşük aslanpençesi çayı içiyorum acaba gonal f iğnesi kulanirken içmemde bı sakınca olur mu kulananlar var mi
Söylediğiniz konuya dair bir bilgim yok ama aslanpençesi çayı adet söktürücü adet duzenleyici hamileyseniz yada düşünüyorsanız kullanmamanız gerekir

Hiç kullanmadım ama tedavi olurken içmenizi önermem.

İğnelere başladıysanız prolaktin hormonunuz da yüksek değilse incir tüketin günde 1 2 tane. Faydası olacaktır.

Ayrıca sadece bir ay fsh 25 gördük ve çok şaşırmıştım. Ve fsh 25 iken hamile kalmıştım umudunuzu yitirmeyin sakın. Dua edin. Allah hayırlısından sağlıklısından versin aratmasın 🤲

Bende aynisini merak ediyorum, araştırmaya çalıştım, anladigim kadar ile aslan pencesi progesteron ve estrogeni yükseltiyor ve yumurtaların çatlamasına yardimci oluyor. Eğer aşılama veya tüp bebek yapıyorsan bence kullanmamalısın. Gonal f FSH yi yükseltiyor yumurta sayaisini artırmak için ve aslan pencesi tam tersini yapıyor FSH yi düşürüyor eğer kullanmak isitoyrsan o zaman tedaviye başlamadan önce kullanmalısın. Gördüğüm kadar ile bir çok Tüp bebek merkezi FSH si yüksek olanlarda 3 ay aslan pençesi kürü uyguladıktan sonra tedaviye başlıyor. Benimde AMH çok düşük onun için kullanmak istiyordum ama femara ile etkileşim olur diye başlamadım bu ay. Ama FSH yı düşürüyormuş ve AMH yi yükseltiyormuş. Bende klomen ve femara etki etmedi. önümüzdeki ay Gonal f kullanıcım insAllah onunla olur.

Son düzenleme:
Back
X