FSH yüksek olup ilaçla tedavi olurken hamile kalan varmı arkadaşlarr yardım lütfen

merhaba,hayırlı olsun bebişiniz,kaç yaşındasınız? tedaviye başladığınızda kaç tane yumurtanız vardı? sonradan 2 tane mi yumurtanız oldu? kilonuz kaçdı? çok soru var ama sizden cevap bekliyorum,,TEŞEKKÜRLER,,,,,

k. bakmayın memleketteydim yeni döndüm. ancak gördüm. ben 24 yaşındayım. tedaviye başladığımda sağ tarafta 8-9 sol tarafta 4-5 yumurta vardı. evet sonradan 2 tane oldu ilaçtan sonra yani. oratalama 53 kiloydum tedavi esnasında. inş Rabbim herkese nasip eder canım..

Fsh lh veya diğer hormonlar.. Yüksek çıkmasına hiç aldırış etmeyin arkadaşlar. Çünkü hamile kalmak bunlara bağlı değil yalnızca rabbimin istemesine bağlı. Bunun ise dua ve rabbimize teslimiyet ile üstesinden gelebiliriz ancak. Ne olur üzülmeyin ümitsizliğe kapılmayın. Benim de çok yüksekti ama şimdi 16 haftalık hamileyim ibrajim saraçoğlunun kürlerini araştırın. Duanın yanında elbette bunlara da ihtiyacımız var. Rabbim bebek isteyen tüm kadınlara annelij duygusunu yaşatsın inşallah...

Back
X