• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fsh yüksek olup tüp bebek deneyenler burada buluşalım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Filo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İlkinde tüm ay boyunca her sabah birer tatlı kaşığı bal, tarçın ve çörekotunu karıştırıp aç karnına yedim. Mikroenjeksiyon sonucu hüsran olsa da ikinci denemeye kadar bu kürü inatla uyguladım. Ve ikinci denemenin yumurta geliştirici iğne vurulma aşamasında kürü sonlandırdım. Buna ilaveten her gün bir DHEA'da içtim. Sigarayı bıraktım, doğal ve dengeli beslendim. Stresten uzak durmak için çok sevdiğim işimi de bıraktım. Tüm bu gayretler boşa çıkmadı ve Allah yüzümüzü güldürdü. Dilerim bu yoldan geçen herkesin yüzünü güldürür.
canım benim herşeye tamam ama bu sigarayı nasıl bıraktın yaa ben bugün 3 tane içtim ama krizlerdeyim resmen:(

canım benim herşeye tamam ama bu sigarayı nasıl bıraktın yaa ben bugün 3 tane içtim ama krizlerdeyim resmen:(

O ayki yumurtalarının bebiş adayları olduğunu düşününce insanın içesi gelmiyor zaten. 8 ayı geçkin süredir hiç kullanmadım. Bırak kullanmayı elime bile almak aklıma gelmiyor. Sigara tiryakisi eşim bile son 3 aydır ağzına sigara koymadı. Her şey bebişimiz için... Sen de böyle düşün. İnan bir kere hükmettin mi bir daha aklına bile gelmeyecek. Hatta onu bırakmak hayatında zincirleme güzelliklere vesile olacak. Ha gayret :))

arkadaşlar fsh testi hangi gün yaptırılıyo adetten sonra ben yaptıralı 3 sene oldu yeniden test yaptırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Canim kardeslerim
Oncelikle rabbim isteyen herkese hayirli salih evlat versin inseallah
Ben 19 yildir savasiyorum cekmedigim kalmadi.Ben yurt disindayim burdaki dr resmen menepoz dedi ANTI-MULLER hormonum0.3 cikmisti.
Rabbime sigindim pes etmedim bir umtla gittigim vatanimdan bin umutla geri dondum
Rabbime binlerce sukurler olsun.
Arkadaslar ben yaklasik bir senedir yapmadigim icmedigim sey kalmadi.
Once sogan kuru sonra 42 gun incir kuru yaptim.
Tabiki bunun yaninda ek takviyeler yedim mesala HAFIZE SULTAN MACUNU VAR sabah aksam onu yedim.Ve en sonda tam 3 ay hayit tohumu ictim
HAYIT TOHUMU bunu kesinlikle oneriyorum canim kardeslerim resmen menepozu dusuruyor.
Hayit tohumunu sabah aksam bir tatli kasigi birer bardak icin
Yani caydanlik icine bir tatli kasigi hayiti koyun ve 6.7 dak bekledikten sonra icin
Tam 3 ay iceceksiniz SIFA YARADANIMDAN RABBIM KIMSEYI CARESIZ BIRAKMASIN INSEALLAHHHH
Bunlari yaptiktan sonra tedaviye baslamadan once bal tarcin corek otu karanfil
bir kaseye koyup goz karari bal koyup sabah aksam yiyin bakin bu cok onemli
Ve hem fazla yumurta hemde yumurtanin kalitesini artiriyor.
Allahima sukurler olsunki bir mucizeyi rabbimin izniyle basardik
Tek embriyodan simdi 9 haftalik hamileyim Allahim hayirlisiylada kucagimiza almayi nasip etsin inseallahhh
ALLAH C:C BU YOLDA UGRASANLARIN ELLERINI YUREGINI BOS BIRAKMASIN RABBIM BUTUN ISTEYENLERE HAYIRLI SALIH EVLAT VERSIN INSEALLAHHHH
BIRDE MERYEM SURESINI BOL BOL OKUYUN jj
UMUDUM UMUD OLSUN INSEALLAH:emir_bebek:[/QUO

Canim kardeslerim
Oncelikle rabbim isteyen herkese hayirli salih evlat versin inseallah
Ben 19 yildir savasiyorum cekmedigim kalmadi.Ben yurt disindayim burdaki dr resmen menepoz dedi ANTI-MULLER hormonum0.3 cikmisti.
Rabbime sigindim pes etmedim bir umtla gittigim vatanimdan bin umutla geri dondum
Rabbime binlerce sukurler olsun.
Arkadaslar ben yaklasik bir senedir yapmadigim icmedigim sey kalmadi.
Once sogan kuru sonra 42 gun incir kuru yaptim.
Tabiki bunun yaninda ek takviyeler yedim mesala HAFIZE SULTAN MACUNU VAR sabah aksam onu yedim.Ve en sonda tam 3 ay hayit tohumu ictim
HAYIT TOHUMU bunu kesinlikle oneriyorum canim kardeslerim resmen menepozu dusuruyor.
Hayit tohumunu sabah aksam bir tatli kasigi birer bardak icin
Yani caydanlik icine bir tatli kasigi hayiti koyun ve 6.7 dak bekledikten sonra icin
Tam 3 ay iceceksiniz SIFA YARADANIMDAN RABBIM KIMSEYI CARESIZ BIRAKMASIN INSEALLAHHHH
Bunlari yaptiktan sonra tedaviye baslamadan once bal tarcin corek otu karanfil
bir kaseye koyup goz karari bal koyup sabah aksam yiyin bakin bu cok onemli
Ve hem fazla yumurta hemde yumurtanin kalitesini artiriyor.
Allahima sukurler olsunki bir mucizeyi rabbimin izniyle basardik
Tek embriyodan simdi 9 haftalik hamileyim Allahim hayirlisiylada kucagimiza almayi nasip etsin inseallahhh
ALLAH C:C BU YOLDA UGRASANLARIN ELLERINI YUREGINI BOS BIRAKMASIN RABBIM BUTUN ISTEYENLERE HAYIRLI SALIH EVLAT VERSIN INSEALLAHHHH
BIRDE MERYEM SURESINI BOL BOL OKUYUN jj
UMUDUM UMUD OLSUN INSEALLAH:emir_bebek:[/QUO
canım senin fsh kaçtı benim ilk 20 2. side 41 çıktı doktor menepoz tehşisi koydu çok üzüldüm rabbim inşallah bizde nasip eder... birde kendiliğinden mi hamile kaldın tedaviyle mi ?

Back
X