FSH yüksek olupta düşdükten sonra tüp bebek tedavisine başlayanlarrrr...????

sadece aslanpençesimi yoksa saraçoğlunun testere dişli aslan pençesimi.kaç ay kullandın aslanpençesini canım.
peki fsh düşünce kendin regli olabildinmi filocum
kaç yaşındaydın sen
nasıl kullandın aslanpençesini sabah akşam mı aç karnamı içtin

ve nasıl yaptın çayını.başka bişey kullandınmı peki

semoş cum 2 kür halinde kullandım...1 ay 7 gün ara 1ay.....yaşım 40 cnm......ara sıra adacayı....şimdi soğan kürü yapmayı düşünüyorum...semoş cum sen hiç soğan kürü yaptınmı.....yaptıysan ne zaman başlanıyor ve ne zaman içiliyor bilgi verirsen sevinirim.......ssen kaç yaşındasın canım...şimdi sen neler kullanıyorsun.....

semoş bu arada 1 aydır dhea DA kullanıyorum....semoş soğan kürünü aç karnınamı içmek lazım...ve faydasını gördünmü...

soğan kürü aç karna içiliyor ben kullandım bir kere kist vardı kullandım ertesi ay yoktu kistim.ama fsh ım hiç soğan kürüyle düşmedi.
ama yinede faydası olduğuna inanıyorum ben

benim fsh nisan ayında 101 çıktı.erken menopoz teşhisi kondu ve hiç çocuğum olmayacağı söylendi.bu arada 1 yumurta oluştu toplandı.ama boş çıktı.sonra adet oldum ve adetimin 2.günü fsh testi yatırdım.fsh 13 çıktı.tekrar bir yumurta oluştu.normal iğnesiz gelişti.20 mm oldu.çatlatma iğnesi yapıldı ve doğal yollardan denedik.dün 12.gündü kanda gebelik bakıldı.sonuç negatif.şimdi adet olmayı bekliyorum.yine fsh baktırıcam.

29 yasındayım semosh.19 marttan sonra adet görmedim.doktora gittim.erken menopoz teşhisi kondu.üstelik ailemde kimsede de yok.fsh düşürmek için bir şey yapmadım.sadece stresten uzak durdum.bu konuyu da kafama takmayıp kendimi rahatlatmaya calıştım.9 temmuzda adet gördüm ama nedeni yumurta toplama sonrası rahim kalınlaşmasıydı.

bir çok doktora gittim.çok ünlü,işinde çok iyi prof.lar da dahil.hepsi aynı olumsuz ve kesin cümleleri kurdu.tıp zaten bu konuda çok net.asla çocuğun olmaz dediler.benim dr um da başta öyle konuştu.ama yine de olumlu bir örnek anlattı.tabii tüm duyduğumuz olumlu örnekler birer mucize ve yaşanması çok düşük ihtimaller.sonra ultrason muayenesinde bir folikül gördü ve şaşırdı..ben dr mdan memnunum.bahçeci kliniği çok prof ve ne yaptığını bilen insanlardan oluşan bir merkez.kesinlikle tavsiye ederim.

evet inş. rabbim bizede o mucizelerini yaşatır.anlatığı mucizeyi yazabilir misin gelinim.
benim gittiğim bir doktor da fsh 128 ile hamile kalan var dedi bana.

Back
X