Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cıyclo progranava kullan canım doktorum vermişti hem adeti düzenliyor hem fsh düşürüyor aile hekimi yazıyor canım bende işe yaradıArkadaşlar akıl verin tüp bebeğe başlayacaktım fsh 43 çıktı iptal edildi bilgisi olan bana napmam gerektiğini söylermi![]()
Selam cnm amh değerim kaç acaba ?Arkadaşlar akıl verin tüp bebeğe başlayacaktım fsh 43 çıktı iptal edildi bilgisi olan bana napmam gerektiğini söylermi![]()
Sizin de 005 cıkmış. 0053 ile 005 aynı şey oluyorSelam benim amh en son 0,053 yok bişe kullanmıyorum araştırıyorum ama çaresizlik kötü bekleyişteyim
Çok duyuyorum hayıt otunu deniycem ama tadı zehir zar zor içerimMerhaba benimde fsh bir yıl boyunca her ay düzenli arttı doktor düşmez tüp bebek tedavisu dedi bu arada fsh 14.94 tü ben erken olduğu için kabul etmedim sonra hayıt çayı içtim dün kan verdim bugün baktım 12.31 e düşmüş. Ben faydasını gördüm. İçmeye devam etcem.bence herkeste farklı etkisi olabilir
Yo hayır ben çok kolay içiyorum bence çok kötü değilÇok duyuyorum hayıt otunu deniycem ama tadı zehir zar zor içerim