evet canım benim fsh çok yüksek değil ama dr biraz yüksek buldu zaten sonra amh testi yaptırdım bu daha detaylı bir test yumurtalık rezervi konusunda bilgi veriyor ve benimkisi sınırda çıktı.benim yaşım 31 ama yumurtalık yaşım 38 civarlarındaymış.ben 2 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyorum önce yumurta takibi denendi bir kerede aşılama oldum ama bana bu testleri yaptıran son doktorum(teksen çamlıbel)bunlarla vakit kaybetme hemen tüp bebeğe geçelim dedi.benim gibi yumurtaları ilaçlara zayıf tepki veren hastalarda kısa protokol uygulanıyor bu yöntemde adetin 3.günü ilaçlara başlanıyor göbekten kendin yapıyorsun ama hiç korkma acımıyor zaten ikinci yapışından sonra alışıyorsun dr seni iki günde bir görüyor ultrosonla yumurtalarına bakıyor kaç tane ve ne kadar büyüklükte olmuş diye olması gereken büyüklüğe ulaşınca da bu yaklaşık 10.gün olyor tabi herkese göre farklılık gösterebiliyor çatlatma iğnesi oluyorsun bundan 36 saat sonra hastaneye gidiyorsun ve yumurtaların toplanıyor hiç korkulacak birşey yok zaten anestezi altında oluyor sonra 2 yada 3 gün sonra tekrar hastaneye gidip spermlerle döllenmiş olan yumurta yani artık embriyo senin içine yerleştiriliyor bu arada söylemeyi unuttum yumurta toplanma günü aynı anda da eşinden sperm örneği alınıyor.inan bana buraya kadar olan bölüm hiçbirşey değil işkence olan senden 12 gün beklemeni ve gebelik testi yaptımanı istiyorlar işte o 12 gün geçmiyor.ben sonucu yarın öğreneceğim inşallah yardımcı olmuşumdur aklına takılan birşey olursa lütfen sor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım:enbuyukkk:
canım sonuç ne olduuuuuuuu