• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi fsh yüksekliği -sperm sıfır

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

rizgari

bi mucize olsun
Kayıtlı Üye
23 Mart 2008
24
5
288
42
Arkadaşlar merhaba
siteye inceliyorum galiba bu konuda kimse olan yok olanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
eşimde azospermi var 2 kere tese ameliyatı oldu ilaçlar vs.fsh yüksekliği olduğu için sonuc vucut sperm üretimi yapmıyo sıfır
ben tekrar tedaviye karar verdim gittik yine aynı hüsran sonuç olmaz :(
aynı sorun olan arkadaşlar denediğiniz farklı şeyler varsa ilaç kürler lütfen yardımcı olun
şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar merhaba
siteye inceliyorum galiba bu konuda kimse olan yok olanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
eşimde azospermi var 2 kere tese ameliyatı oldu ilaçlar vs.fsh yüksekliği olduğu için sonuc vucut sperm üretimi yapmıyo sıfır
ben tekrar tedaviye karar verdim gittik yine aynı hüsran sonuç olmaz :KK43:
aynı sorun olan arkadaşlar denediğiniz farklı şeyler varsa ilaç kürler lütfen yardımcı olun
şimdiden slm cnm bizde aynı sıkıntıyla ugrasıyorruz daha yeni başladık bizede tese yapılcak doktorların söylediğine göre bi ilaç tedavisi yokmuş cnm keşke olsaydı ama sen yinede bi arastr bende araştırıyorum bazıları ilaç tedavisi görüyo ama o hangi durumlarda geçerli bilemiyorum ameliyatnızı nerde ve ne kadar süre aralıklarında oldunuz cnm

Arkadaşlar merhaba
şimdiden teşekkürler
slm cnm bizde aynı sıkıntıyla ugrasıyorruz daha yeni başladık bizede tese yapılcak doktorların söylediğine göre bi ilaç tedavisi yokmuş cnm keşke olsaydı ama sen yinede bi arastr bende araştırıyorum bazıları ilaç tedavisi görüyo ama o hangi durumlarda geçerli bilemiyorum ameliyatnızı nerde ve ne kadar süre aralıklarında oldunuz cnm

slm cnm bizde aynı sıkıntıyla ugrasıyorruz daha yeni başladık bizede tese yapılcak doktorların söylediğine göre bi ilaç tedavisi yokmuş cnm keşke olsaydı ama sen yinede bi arastr bende araştırıyorum bazıları ilaç tedavisi görüyo ama o hangi durumlarda geçerli bilemiyorum ameliyatnızı nerde ve ne kadar süre aralıklarında oldunuz cnm
ilk ameliyat 2009 istanbul zeynep kamil hastanesinde ikinci 2011 ankara tıp fakültesi kaan aydos doktor

merhabalar hanımlar, benim eşime azospermi-hipergonadotropik hipo teşhisi kondu.yani sperm yok ve fsh çok yüksek. hatta ürolog, fsh normal sınırların 3 katı ve daha fazlaysa büyük ihtimal vücut sperm üretmiyo dedi. micro tese yapılsa dahi sperm bulunma olasılığı %30 dedi. hatta kromozom analizi istedi ki, gereksiz micro tese den kurtulun dedi... bakalım kromozom analizimiz var bizi bekleyen... belki de bir bebeğimiz olmayacak, ama benim Allah 'a inancım tam, biliyorum ki eğer iyi bir kul olursam Cennette bir bebek sahibi olucam dilediğim zaman, bunu Nihat Hatipoğlundan duymuştum... lütfen bu aşamada tedavilerde kendinizi yıpratmayın, eşinizle mutlu olmaya çalışın :) hakkımızda hayırlısı olsun :)

Arkadaşlar merhaba
şimdiden teşekkürler
Mrblar arkadasim benim esimde azospermi biz 6aydr biliyoruz.. esim igne tedavisi oluyo celalettin hocanin hastasiyiz. Bizde fsh ilk olrk 7 lerdeydi. Sebebini bilmioruz. Genetik testlerden biri temiz cikti 2. Henuz belli degil.. Allahtan gonulden istersekk rabbim bizleri geri cevimesin.. allah eslerimize sifa versin insallah..cocuk sesleryle senlendrsin evlerimizi rabbim

selam kızlar bizde yeni öğrendik aynı durumdayız genetik test sonuçlarımızı bekliyoruz tese olacak sonuca göre eşim doktor %10 demiş şansınız hayırlısı hakkımızda ama bir ürolog bize şunuda demişti her erkekte olmasada bazı erkeklerde 35 yaşında yumurtalar yeniden doğmuş gibi kendini yeniliyor olamaz asla dediğimiz kaç erkekte oldu bu durum dedi hem kök hücre tedaviside gelişiyor Allah'tan ümit kesilmez ol derse ol umarım razı olduğu kullardan oluruz ve hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşuruz..

C
Mrblar arkadasim benim esimde azospermi biz 6aydr biliyoruz.. esim igne tedavisi oluyo celalettin hocanin hastasiyiz. Bizde fsh ilk olrk 7 lerdeydi. Sebebini bilmioruz. Genetik testlerden biri temiz cikti 2. Henuz belli degil.. Allahtan gonulden istersekk rabbim bizleri geri cevimesin.. allah eslerimize sifa versin insallah..cocuk sesleryle senlendrsin evlerimizi rabbim[/QUOT canim selam konunu okudum igne tedavisi ise yaradimi merak ettim

Cnm biz hala tedavi oluoruz. Kontrole gitmedik. Kasim sonu gidicez. Testesteron 3 tu suan 9 civarinda fsh 0.159 a dustu igneden dolayi.bakalim insallah guzel sonuclr aliriz
Amin canm insallh sonuclarini bildirirsen cok memnun olurum ayni sorun arkadssmda var cok uzuluyor esi rabbm sizede onlarada hayrli evlat nasip etsn

Amin canm insallh sonuclarini bildirirsen cok memnun olurum ayni sorun arkadssmda var cok uzuluyor esi rabbm sizede onlarada hayrli evlat nasip etsn
Tabiki canim yazarim.. aminn insallah arkadasinada bizede bizim durumda olan herkese rabbim evlat nasip etsin.isteyen herkese.

Cnm biz hala tedavi oluoruz. Kontrole gitmedik. Kasim sonu gidicez. Testesteron 3 tu suan 9 civarinda fsh 0.159 a dustu igneden dolayi.bakalim insallah guzel sonuclr aliriz
Canım bizim sonuçlar
canm bunlar benm sonuçlarım bi bakarmısın normalmi fsh 11.27 testosteron total 12.82 H belki anlarsn ben bişey anlamadım doktor normal dedi

Canım bizim sonuçlar

canm bunlar benm sonuçlarım bi bakarmısın normalmi fsh 11.27 testosteron total 12.82 H belki anlarsn ben bişey anlamadım doktor normal dedi
Canim testesteron iyi fsh biraz yuksek 3-4 civari daha iyi. Doktor deger araliklarnda oldugu icin normal demistr.ama fsh yuksek fakat fsh bukdr yuksekken testesteron okdr nasil yuksek oluyo normalda fsh testesteronu baskilar ve dusuk olur. Ama sizin yuksek cikmks testesteron. Peki fsh ve testesteron disinda biseye bakilmadimi prolaktin lh e2 gibi ??

Canim testesteron iyi fsh biraz yuksek 3-4 civari daha iyi. Doktor deger araliklarnda oldugu icin normal demistr.ama fsh yuksek fakat fsh bukdr yuksekken testesteron okdr nasil yuksek oluyo normalda fsh testesteronu baskilar ve dusuk olur. Ama sizin yuksek cikmks testesteron. Peki fsh ve testesteron disinda biseye bakilmadimi prolaktin lh e2 gibi ??
Bizimde testestoronumuz normal fsh 30lardayken üstelik, prolaktinin yüksekliğimden hiç bahsetmiyorum bile

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    146,9 KB · Görüntüleme: 689
  • image.webp
    image.webp
    198,9 KB · Görüntüleme: 618
  • image.webp
    image.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 579
Kuzum elimde olan sonuçlar bunlar yeni. Testte yuvarlak hücre yok anlamadım nasıl bişey oldugunu

Arkaslar esimin fsh 50 testo 204 igne tedavisi goruyor bitkisellerle dusren varmi fsh yi kaan aydos isirgan tuketin demisti

Back
X