Arkadaslar merhaba bu başlığı tesadüfen gördüm baktım bizim sorunumuz hemen yazmak istedim buarada sizlere de faydalı olur yazdıklarım bizim sorunumuz sebepsiz azospermi geçen sene mayısta tüp bebek yaptırmaya karar verdik buarada eşinin azospermi olduğunu biliyorduk tek sansimizinda tese oldugunu da malum bilenleriniz vardır tüp bebek tedavisi 3 ay gibi bir süre alıyor eşimden tahlil genetik vs istediler fsh 32 idi testesteron 3.56 genetik normal 46xy eşime %60 şans verdi dr bizde ok dedik 30 ağustos ta tese oldu esim 12 sperm bulundu 5 dollendi 2 transfer oldu ama tutmadı drlar tıbben sorun yok allahın işi dediler yani üzüldük bize %90 tutar demişlerdi ama olmadi bu arada biz üniversite hastanesinde olduk sonra ümit kesilmez dedik turkiyede nekadar ünlü tanınmış de varsa görüştük en son kaan aydosa karar verdik ilaç verdi kullandık fsh 38 den 1 e düştü dra sonuç gonderdik cvp bekliyoruz 1 aydır bakalım artık görünce z buarada gelelim tavsiyelere keçiboynuzu ve caksir suyu yasak fsh dahada artırır siz vitaminlerede baktirin d ve e vitaminine sorusu olan arkadaş varsa özelde n ulaşabilir umarım yardımcı olmusumdur