Erkek İnfertilitesi fsh yüksekliği -sperm sıfır

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizde de gen normal cikti cnm fsh en yuksek 20 cikti ama dr direk tese demedi ayrintili ultrason istedi onun sonucuna gore iyi cikarsa direk yapariz dedi yok kotu cikarsa once tedavi sonra micro tese dedi bizede
Tedavi olursanız ne kullancakmişinz tedavide soledimi

Siz nasil dusunuyorsunuz canim senin guzel haberlerin bana yol gosterir insallh
bende dondurmak istemiyorm canım çözünürken bozulabiliyor diye risk almak istemiyorum tüp dedi bize başka çaremiz yokmuş %30 ihtimal verdi haklısın pahalı tedaviler bunlar özelde yaptırıyoz bizde rapor çıkartcaz yoksa 10 000 i bulur dediler inşallah güzel sonuçlar alırızda hepimize umut olur canım zor yollar yaşayan bilir sadece allah sizinde yardımcınız olsun yapılan tedavileri yazarım sana sonuçlarıda ama ağustos gibi düşünüyoz bizde biraz kendi haline bırakmak istedik açıkçası

Arkadaslar merhaba bu başlığı tesadüfen gördüm baktım bizim sorunumuz hemen yazmak istedim buarada sizlere de faydalı olur yazdıklarım bizim sorunumuz sebepsiz azospermi geçen sene mayısta tüp bebek yaptırmaya karar verdik buarada eşinin azospermi olduğunu biliyorduk tek sansimizinda tese oldugunu da malum bilenleriniz vardır tüp bebek tedavisi 3 ay gibi bir süre alıyor eşimden tahlil genetik vs istediler fsh 32 idi testesteron 3.56 genetik normal 46xy eşime %60 şans verdi dr bizde ok dedik 30 ağustos ta tese oldu esim 12 sperm bulundu 5 dollendi 2 transfer oldu ama tutmadı drlar tıbben sorun yok allahın işi dediler yani üzüldük bize %90 tutar demişlerdi ama olmadi bu arada biz üniversite hastanesinde olduk sonra ümit kesilmez dedik turkiyede nekadar ünlü tanınmış de varsa görüştük en son kaan aydosa karar verdik ilaç verdi kullandık fsh 38 den 1 e düştü dra sonuç gonderdik cvp bekliyoruz 1 aydır bakalım artık görünce z buarada gelelim tavsiyelere keçiboynuzu ve caksir suyu yasak fsh dahada artırır siz vitaminlerede baktirin d ve e vitaminine sorusu olan arkadaş varsa özelde n ulaşabilir umarım yardımcı olmusumdur

Arkadaslar merhaba bu başlığı tesadüfen gördüm baktım bizim sorunumuz hemen yazmak istedim buarada sizlere de faydalı olur yazdıklarım bizim sorunumuz sebepsiz azospermi geçen sene mayısta tüp bebek yaptırmaya karar verdik buarada eşinin azospermi olduğunu biliyorduk tek sansimizinda tese oldugunu da malum bilenleriniz vardır tüp bebek tedavisi 3 ay gibi bir süre alıyor eşimden tahlil genetik vs istediler fsh 32 idi testesteron 3.56 genetik normal 46xy eşime %60 şans verdi dr bizde ok dedik 30 ağustos ta tese oldu esim 12 sperm bulundu 5 dollendi 2 transfer oldu ama tutmadı drlar tıbben sorun yok allahın işi dediler yani üzüldük bize %90 tutar demişlerdi ama olmadi bu arada biz üniversite hastanesinde olduk sonra ümit kesilmez dedik turkiyede nekadar ünlü tanınmış de varsa görüştük en son kaan aydosa karar verdik ilaç verdi kullandık fsh 38 den 1 e düştü dra sonuç gonderdik cvp bekliyoruz 1 aydır bakalım artık görünce z buarada gelelim tavsiyelere keçiboynuzu ve caksir suyu yasak fsh dahada artırır siz vitaminlerede baktirin d ve e vitaminine sorusu olan arkadaş varsa özelde n ulaşabilir umarım yardımcı olmusumdur

5 embriyon olustu, 2 si transfer oldu oyle mi? peki kalan 3 unu naptınız aynı yerde tekrar transfer denemediniz mi?

Nevra Hanım, bu paylaşımdan sonra bi gelişme oldu mu..biz de aynı durumdayız bi gelişme varsa yardımcı olur musunuz?

Merhaba,
Benim de esimde durum ayni biz kaan aydosa tedavi olmaya karar verdik. Simdilik teatrio kapsul ve promen k sase diye iki ilac verdi. 1ay kullanmasini ve tekrar sperm testi istedi. Daha sonra tup bebek deneyebilecegimizi Soyledi. Fsh yuksek oldugu icin micro tesede de cikmaz diye korkuyorum. Bitkisel takviyeler arastiriyorum, durum boyle:(

Back
X