• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fsh yüksekliği ve tüp bebek isteği

Kızlar Fsh yüksekken doktorlar tüp bebek yapar mı? Fsh 20 :( 4 Ay önce 14'tü şimdi 20 ye yükselmiş :(
Düşmesi için iğne verdiler bana yarın vurulacam inşallah. Tüm hormon değerlerim düşecek yumurtalar uyutulacak adet olunca Gonal F başlcm

Doktorum ile görüştüm bugün, fsh yüksekliği için bir iğne tedavisi mevcut değil dedi bana 😕 doğum kontrol hapı başlayabiliriz 21 gün süre ile, hormonları baskılamak için dedi. Sanırım pek yapacak bir şeyi yok bu durumda. Fsh düşmese de tüp bebek yapacağı anlamını çıkardım ben. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum 😞

Doktorum ile görüştüm bugün, fsh yüksekliği için bir iğne tedavisi mevcut değil dedi bana 😕 doğum kontrol hapı başlayabiliriz 21 gün süre ile, hormonları baskılamak için dedi. Sanırım pek yapacak bir şeyi yok bu durumda. Fsh düşmese de tüp bebek yapacağı anlamını çıkardım ben. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum 😞
evet fsh düşmeden tedaviye başlanmaz genelde , ama düşürmek de kolay cylo prognova vermişti bana 21 gün kullanmıştım düşmüştü

Evet bende şuan desolett kullanıyorum doğum kontrol hapı size de verecektir bu tarz bi ilaç

evet fsh düşmeden tedaviye başlanmaz genelde , ama düşürmek de kolay cylo prognova vermişti bana 21 gün kullanmıştım düşmüştü
Sanırım destek bir Hormon ilacı bu netten baktığıma göre, bundan da bahsetmedi 😕 düşsün istiyorummm ben dee, Kasım reglinde tekrar fsh baktırıp dediği gibi doğum kontrol hapına geçeceğim sanırım

Böyle bir Yöntem hiç duymamıştım inşallah tüm yumurtalarınızın iyileşmesine vesile olsun

Benimde 6 ken eylulden beri yukseliyor 14 oldu nasil dusurcem bilmiyorum
Sizin de benim gibi çok hızlı yükselmiş. Stresten de kaynaklanıyor olabilir mi acaba, ben kendim in bunu düşünmeye başladım. Dr ne önerirse onu yapmaktan başka çaremiz yok 😕

Kızlar Fsh yüksekken doktorlar tüp bebek yapar mı? Fsh 20 :( 4 Ay önce 14'tü şimdi 20 ye yükselmiş :(
Düzenli ve dengeli beslenme ile düşebilir. Ayrıca bazı pilates hareketleri var rahim ve yumurtalık canlandıran kan akışını hızlandıran. Onlarda iyi gelir. Yuksekken bence başlamayın tedaviye. Zira yumurta sayınız az çıkabilir kalite düşük olabilir.

Düzenli ve dengeli beslenme ile düşebilir. Ayrıca bazı pilates hareketleri var rahim ve yumurtalık canlandıran kan akışını hızlandıran. Onlarda iyi gelir. Yuksekken bence başlamayın tedaviye. Zira yumurta sayınız az çıkabilir kalite düşük olabilir.
Dr sanırım artık düşeceğini düşünmüyor çünkü elimizi çabuk tutmamız gerek dedi 😞

Dr sanırım artık düşeceğini düşünmüyor çünkü elimizi çabuk tutmamız gerek dedi 😞
Hep aynı şeyi söylüyorlar. Bize de aynısını yaptılar. Kötü bir senaryo çizip hemen gelin hemen tüp Bebek yapalım. Örneğin bu ay 5 yumurtan varsa önümüzdeki ay 3 olur vs. Sonra ne oldu? Bı bakti doktor yumurta sayısı artmış hem de geçen seneye göre.. E hani azalacakti bak artmış dediğimde de ama azalabilirdi dedi. 😂 Her doktora guvenilmiyor.

Eklentiler

• IMG_8964.webp
    IMG_8964.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 21
Hep aynı şeyi söylüyorlar. Bize de aynısını yaptılar. Kötü bir senaryo çizip hemen gelin hemen tüp Bebek yapalım. Örneğin bu ay 5 yumurtan varsa önümüzdeki ay 3 olur vs. Sonra ne oldu? Bı bakti doktor yumurta sayısı artmış hem de geçen seneye göre.. E hani azalacakti bak artmış dediğimde de ama azalabilirdi dedi. 😂 Her doktora guvenilmiyor.
Ya ben Klomen kullandım diye 24 E çıktı böyle bi şey olabilir mi 😂

Ya ben Klomen kullandım diye 24 E çıktı böyle bi şey olabilir mi 😂
Yaşınız nedir pcos durumunuz var mı ? Yolunuz nedir bilmiyorum ama inanmayın. Hormonlar çok oynuyor. Her ay her ayı tutmaz. Amh bile yeri geliyor da artıyor ki sürekli düşen bir hormon uzun zaman zarfında. Fsh da düzelir. Bu sektörde çok güzel tezgahlar dönüyor. İnsanlara öyle bir komplo çiziyorlar ki bu ay yaptım yaptım yapamazsam artık kisirim algısı oluşturuyorlar. Sonra da yumurtan kalitesiz gel bı daha deneyelime dönüyor. Bütün sektör kadın üzerinden ilerliyor. Erkek faktöründe tese amelyatinda eğer sperm bulunmazsa ücret iadesi yapan hastaneler var. Kadinlarda genelde adım başı para alıyorlar.

Yaşınız nedir pcos durumunuz var mı ? Yolunuz nedir bilmiyorum ama inanmayın. Hormonlar çok oynuyor. Her ay her ayı tutmaz. Amh bile yeri geliyor da artıyor ki sürekli düşen bir hormon uzun zaman zarfında. Fsh da düzelir. Bu sektörde çok güzel tezgahlar dönüyor. İnsanlara öyle bir komplo çiziyorlar ki bu ay yaptım yaptım yapamazsam artık kisirim algısı oluşturuyorlar. Sonra da yumurtan kalitesiz gel bı daha deneyelime dönüyor. Bütün sektör kadın üzerinden ilerliyor. Erkek faktöründe tese amelyatinda eğer sperm bulunmazsa ücret iadesi yapan hastaneler var. Kadinlarda genelde adım başı para alıyorlar.
Çikolata kistim var 7 cm 2 ameliyat oldum ikisi de boşuna oldu. En son tüp te sıvı var dediler ee yeni mi çıktı bu. Amh 1.89 çikolata kisti olanlar da amh yanlış çıkar dendi yani ne yapacağımızı bilemiyoruz aslında.

Çikolata kistim var 7 cm 2 ameliyat oldum ikisi de boşuna oldu. En son tüp te sıvı var dediler ee yeni mi çıktı bu. Amh 1.89 çikolata kisti olanlar da amh yanlış çıkar dendi yani ne yapacağımızı bilemiyoruz aslında.
Çikolata kisti yumurta kalitesine çok fazla etki ediyor bilginiz olsun. Yumurtaliga her müdahalede amh azalma ihtimali var. İşinin ehli birini bulmaya çalışın. Tüp Bebek uzmanından ziyade cerrahisi iyi biri olsun. Sürekli bu işlerle ilgilenen kist tümör fln alan bir uzman bence sizin önceliğiniz olmalı. Hatta yumurta mı önce toplanacak amelyat mi önce olacak ona karar verilmeli. Bazı doktorlar önce yumurtaları toplayalım transferi amelyat sonrası yapalım diyebiliyorlar. Hormonlarla kist büyüyebilir ama zaten amelyat kararı alındığı için onemsenmiyor. Buna hekimler karar verir artık konumuna büyüklüğüne vs bakıp. Ama mutlaka bir kaç hekimden hem tüp bebek hem cerrahi uzmanlardan görüş alin. Tüpte değil de yumurtalıkta sıvı birikimi ve o sıvının tüpten sızıntı ile rahme akması tutunmayi önemli ölçüde düşürüyor. Genelde alıyorlar o tüpü. Almayan cerrah, farklı bir yöntemi var mı bilmiyorum. Bazıları baglatiyor. O daha mantıklı geliyor bana. Fsh yüksekliği kistten dolayı yükselmiş olabilir. Çünkü kistler genelde hormonbenzeri bir salgılama yapıyor. Bence FSH dan ziyade kiste önem verin. Önce onu cozumleyin. Çünkü adım gibi biliyorum yumurta toplayıp olumsuz sonuç alırsaniz kalitesiz yumurta deyip işin içinden çıkacaklar.

Back
X