Fsh yüksekliği ve tüp bebek isteği

Kızlar Fsh yüksekken doktorlar tüp bebek yapar mı? Fsh 20 :( 4 Ay önce 14'tü şimdi 20 ye yükselmiş :(
Düşmesi için iğne verdiler bana yarın vurulacam inşallah. Tüm hormon değerlerim düşecek yumurtalar uyutulacak adet olunca Gonal F başlcm

Doktorum ile görüştüm bugün, fsh yüksekliği için bir iğne tedavisi mevcut değil dedi bana 😕 doğum kontrol hapı başlayabiliriz 21 gün süre ile, hormonları baskılamak için dedi. Sanırım pek yapacak bir şeyi yok bu durumda. Fsh düşmese de tüp bebek yapacağı anlamını çıkardım ben. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum 😞

Doktorum ile görüştüm bugün, fsh yüksekliği için bir iğne tedavisi mevcut değil dedi bana 😕 doğum kontrol hapı başlayabiliriz 21 gün süre ile, hormonları baskılamak için dedi. Sanırım pek yapacak bir şeyi yok bu durumda. Fsh düşmese de tüp bebek yapacağı anlamını çıkardım ben. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum 😞
evet fsh düşmeden tedaviye başlanmaz genelde , ama düşürmek de kolay cylo prognova vermişti bana 21 gün kullanmıştım düşmüştü

Evet bende şuan desolett kullanıyorum doğum kontrol hapı size de verecektir bu tarz bi ilaç

evet fsh düşmeden tedaviye başlanmaz genelde , ama düşürmek de kolay cylo prognova vermişti bana 21 gün kullanmıştım düşmüştü
Sanırım destek bir Hormon ilacı bu netten baktığıma göre, bundan da bahsetmedi 😕 düşsün istiyorummm ben dee, Kasım reglinde tekrar fsh baktırıp dediği gibi doğum kontrol hapına geçeceğim sanırım

Back
X