Erkek İnfertilitesi fsh yüksekliğinden azospermi olup ta micro tese ile sperm bulunan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim esim daha yeni basladi kullanmaya test yaptrmadik daha. Benim esimde azospermi. Testte hic sperm cikmadi. Biz celalettin hocada tedavideyiz.cok sagol. Prolaktin cok yuksek olmadigi icin pek bi etkisi gorulmuyo. Adenom var iste cnm.
Peki celalettin hoca nerde görev yapıyo, memnunmusunuz? Birde fsh değerleriniz nasıl ?

Peki celalettin hoca nerde görev yapıyo, memnunmusunuz? Birde fsh değerleriniz nasıl ?
Celalettin hoca istanbulda. 6aydr hocayla igne tedavisindeyiz. Kasim sonu kontrole gidicez insallah guzel sonuclr aliriz. Fsh miz ilk teste 7 civarindaydi. Igne tedavisinden dolayi 0.159 cikti son testte.

Benim esimde azolu genetik proplemi var fsh 50 ilk tesede sonuc alamadik igne tedavsindeyiz kaan hoca doktoru genetik olmayip sadece hormonel proplem varsa onun tedavisi daha kolay demisti kaan bey ama kromozam proplemi cikinca degisti durum

Benim esimde azolu genetik proplemi var fsh 50 ilk tesede sonuc alamadik igne tedavsindeyiz kaan hoca doktoru genetik olmayip sadece hormonel proplem varsa onun tedavisi daha kolay demisti kaan bey ama kromozam proplemi cikinca degisti durum
Allah hayırlısını versin inşallah, biz de kromozom tahlili vericez bakalım sonuç ne olucak, bizim tüm hormonlar tavanda, fsh, prolaktin, lh...

25 yaşındayım, ilk beyazım çıkmış hanımlar, eşime söylemedim ki üzülmesin diye...

eşim ovitrelle kullanıyordu. ovitrelle ve pregnly fsh düşürüyor.şimdi bıraktı. inatçı. hiçbir şeyi düzenli kullanmıyor.
canm benımde eşimin fsh yuksek çıktı 21 di yanlıs hatırlamıyorsam. doktor ovıtrelle iğne eşimede verdi. 6 hfta kullancak haftada 1 kez. sizde işe yaradımı son durum nedir

Allah hayırlısını versin inşallah, biz de kromozom tahlili vericez bakalım sonuç ne olucak, bizim tüm hormonlar tavanda, fsh, prolaktin, lh...
Merhaba benim eşimin de aynı problem vardı fsh yüksekti testo düşük şimdi normale döndü hormonlar sizde bir gelişme var mı?

Back
X