Erkek İnfertilitesi fsh'ı yüksek olan baylar keçiboynuzuna dikkat

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

purplestrawberry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
8
0
36
İçel Mersin
arkadaşlar fsh hormonu yüksek olan erkeklerin keçiboynuzu kürü kullandığında sperm sayısı daha da düşermiş tv'de ibrahim saraçoğlundan dinledim, fsh'ı yüksek olmayıp sadece sperm sayısı problemi yaşayan erkekler keçiboynuzu kürünü uygulamalıymış ayrıca fsh hormonu yüksek olan bayanlarında kesinlikle sarımsaktan uzak durmaları gerekiyormuş. ben bilmiyordum, eşimin fsh hormonuna hiç baktırmadan 9-10 ay keçiboynuzu kürü uyguladık çok az bir yükselme oldu yani 2milyonlardan 9 milyonlara kadar çıkarabildik tabi başka takviyelerde kullanmıştık şimdi fsh hormonuna baktırıcaz belkide bilmeden hata yaptık keçiboynuzunu kullanmakla ve o yüzden çok güzel sonuç elde edemedik

bizimde fsh yuksekti ama bize doktorumuz keciboynuzunu kullanmamizi tavsiye etti, bizde 2 yil kadar kullandik, su an normal seviyede fsh, tabi henuz sperm cikmadi daha

fsh ını bilmemde bizde 8 aydır keçi boynuzu kürü deniyoruz. spermi 8 milyondan 6 milyona geriledi. yerinde hareketli sayısında artış oldu sadece. acaba bıraksak mı. proxed plus da içiyor 15 gündür.

Back
X