Ftmgz'nin Diyet Günlüğü

ftmgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
17
0
36
Sakarya
SABAH = 1 avuç ceviz

= 1 tane yumurta

= şekersiz limonlu çay

= avuçiçi kadar peynir.

ÖĞLE = 1 avuç ceviz

= 1 kase ıspanak

= 1 kase mercimek çorbası

AKŞAM = 1 kase çorba

= 1 kase ıspanak

= ceviz

= 1 kase yoğurt

ŞİMDİDE ŞEKERSİZ LİMONLU ÇAYIMI İÇECEĞİM :)

SABAH = 1 avuç ceviz

= 1 tane yumurta

= şekersiz limonlu çay

= avuçiçi kadar peynir.

ÖĞLE = 1 avuç ceviz

= 1 kase ıspanak

= 1 kase mercimek çorbası

AKŞAM = 1 kase çorba

= 1 kase ıspanak

= ceviz

= 1 kase yoğurt

ŞİMDİDE ŞEKERSİZ LİMONLU ÇAYIMI İÇECEĞİM :)

hayırlısı olsun canım bu kadar cevızle masallah enerjı patlaması yasarsın mazallah :53:saka yaptımda canım ekmek yemıyosun galıba goremedım lısten nerden cok merak ettım :40:

hayırlısı olsun canım bu kadar cevızle masallah enerjı patlaması yasarsın mazallah :53:saka yaptımda canım ekmek yemıyosun galıba goremedım lısten nerden cok merak ettım :40:

:):) bende öyle düşünüyordum Karayat diyeti bu. yengemle amcam yapıyorlar baktım bir sabah kahvaltıya gelmişlerdi bize. bu ne ya siz kilo alırsınız bu kadar cevizle dedim ama 3 ay kadar oldu onlar baslayalı 10 kilodan fazla verdiler :):) ekmek yerine fındık fıstık ceviz yeniliyor. 0 şeker. Karayat diyeti olarak geciyor, kitabı piyasada bulabılırsın 18 liraya :D:D

:):) bende öyle düşünüyordum Karayat diyeti bu. yengemle amcam yapıyorlar baktım bir sabah kahvaltıya gelmişlerdi bize. bu ne ya siz kilo alırsınız bu kadar cevizle dedim ama 3 ay kadar oldu onlar baslayalı 10 kilodan fazla verdiler :):) ekmek yerine fındık fıstık ceviz yeniliyor. 0 şeker. Karayat diyeti olarak geciyor, kitabı piyasada bulabılırsın 18 liraya :D:D

tamam canım bılmıyodum ve oyle dıyetlere ıhtıyacım yok ben ıkı ayda on kılo verdım zaten her ıstedığimi yıyom acta kalmıyıom ve sağlıklı bısekılde gıdıyo kılocuklarım :21::21::21::16::16::16::16::16:

sabah = 1 avuc ceviz
= 2 yumurta
= lahana salatası (zeytinyağlı)
= şekersiz çay
= peynir

öğle = 1 kase yoğurt (canım ıstemedıgı ıcın baska bırsey yemedım)

akşam = 1 kase kısır
= tarhana çorbası

tamam canım bılmıyodum ve oyle dıyetlere ıhtıyacım yok ben ıkı ayda on kılo verdım zaten her ıstedığimi yıyom acta kalmıyıom ve sağlıklı bısekılde gıdıyo kılocuklarım :21::21::21::16::16::16::16::16:

ya iş te bilmiyorum, bende daha önce 65 e falan düştüm bi kaç kez, hatta diyetisyene ble para bayıldım birsürü.. ama sonra geri aldım hepsini bir bir. o şekilde olmasını ıstemıyorum tekrar, bide bunu denıcem ama dıyet bıttıkten sonrada aynı bu sekılde yemeye devam edıcem. ınsallah verırım ve gerı almam.

sabah = 2 tane yumurta
= 3 bardak cay
=peynir
= bolca zeytin
=bolca badem

öğle = 1 kase mercımek corbası
= 1 kase kabuska
= 1 bardak ayran
= bolca fındık

akşam = öğle ile aynı menü.

sabah kahvaltılarım hep aynı standart.. ıstedıgım kadar domates, salatalık yemeye basladım tek fark.

öğle = dışarıda oldugumdan ekmek arası bırsey yemek yerıne ac kalmayı tercıh ettım

akşam = 1 kase karnıbahar
=)1 kase corba
= ayran
= fındık

Back
X