Fuat Avni'den müthiş iddialar

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
Fuat Avni'den müthiş iddialar
Twitter'da yazdıklarıyla çok konuşulan Fuat Avni'den dün gece geç saatlerde yine gündeme oturacak açıklamalar geldi.

20.jpg

Devlet içinde çok gizli planlar yapıldığını iddia eden Fuat Avni, bu planlar doğrultusunda ‘iç savaş’çıkarılmak istendiğini belirterek, güvenlik güçlerine yönelik saldırıların devam edeceğini söyledi.

18.jpg

"DAVUTOĞLU'NUN YERİNE AKDOĞAN"

Oluşturulacak kaos ortamıyla birlikte erken seçim sürecinin hızlandırılacağını söyleyen Fuat Avni, seçimleri AKP’nin kazanması için her türlü hazırlıkların yapıldığını iddia ederek, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yerine geçecek olan kişinin de Yalçın Akdoğan olacağını yazdı.

17.jpg

"BÖLGE SEÇİM YAPILAMAZ HALE SOKULMAK İSTENİYOR"

Erken seçime kadar ülkede iç ayaklanma çıkarılmaya çalışılacağını iddia eden Fuat Avni,"Güvenlik güçleriyle teröristleri karşı karşıya getirmeye devam edecekler. O bölgeyi seçim yapılamaz, oy kullanılamaz hale sokulmak isteniyor" ifadelerini kullandı.

19.jpg

21.jpg

Bu haberi sabah okudum paylaşmaya elim varmadı. İddialarının doğru çıkması ciddi felaket olur.

Bu ülkenin bir ordusu vardı?
Noldu o orduya?
Bu adamlar nasıl oldu da Türk ordusunu bitirebildi?

Siyasi idamların her türlüsüne karşıyım fakat...Neyse, anladınız siz onu.

Bir ülke askeri darbeyi ister bir hale geldiyse, o ülke bitmiş demektir. Yazıklar olsun. Ülkedeki bu kanlı oyunları bilip, görüp te hala destekleyenler, bir zahmet savaş çıktığında önden buyrun.

bu adamın recep tayyip erdoğanın yapabileceklerini açıklamasının sebebinin algıyı yönetmesi olduğunu okumuştum
hatta sanırım kk da

şimdi arkadşlar mademki bu adamlar algıyı yönetiyor
cevaplar neden hep onaylama şeklinde

- evet doğru çıkar
-bıktık artık bunlarda mı olacak vb.
hep bi kabullenmişlik

ben bir ak parti seçmeni olarak bu korkunç yazılanları asla kabullenmiiyor olacağına inanmak istemiyorum
olursa tamamen benim gözümde biteceğini düşünüyorum
eğer algımı yönetiyorlarsa da ;

artık bu ülkede sağ sol siz biz o parti bu parti davasını düşünmeyenlerden -düşünmek istemeyenlerden biriyim
o pislik soylarının dibine kibrit suyu dökmediğiniz sürecede kaybedenler kulubünden olacaksınız
velevki sizinlede kaybediyoruz
ve kaybetmek istemiyoruz yorulduk artık çok yorulduk
evladım yok ama sevdiklerim var
gelecek adına ümidini hiç kaybetmeyen ben
acabalara düştüm şu son günlerde:KK51:

bu yazılanlar gerçek olmasın olamasın !!!!

Ben insanların artık parti yancılıgını bi kenara bırakıp birazda objektif olmalarını istiyorum ülkenin gidişatı bence hiç hoş degil sürekli sehit haberleri bi kaos ortamı acaba bugün nerde bomba patladı durumu var memleket okadar karıştı ki insanlar cocuklarıyla bi yere gitmeye korkar oldu okadar içimize girdi ki bu teröristler kimin ne oldugu belli degil bakıyorum basta güvenilecek kiö var diye inan bulamıyorum bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

Back
X