Arkadaşlar çok bilgi verilmediğini gördüm en şeffaf haliyle paylaşacağım sizinle. Boyum 170 kilom 58 ve lipodem hastasıyım. Belim xs iken bacaklarım L bedenden daha büyük bile olabilir. Ölçülerimi vereceğim. Ameliyat olma kararımı şöyle aldım, önce diyet spor yaptım fakat kilom normal hatta zayıf olmama rağmen bacaklarımdan kesinlikle gitmeyen yağlar ve selülit görüntüsü vardı, zor da olsa karar alıp 07.07.2025 tarihinde yani dün akşam ameliyattan çıktım. Ortalama 2 saat kadar sürdü. Ameliyat sonrası ağrı çok korkunçtu inanılmazdı, akşam 8den sabah 8e kadar inanılmaz ağrılar çektim her yerim kan oldu, diren takılmamıştı bana. toplam 4.8 litre yağ almışlar. Şuan korse var mevcut durumu bilmiyorum ama incelme olduğunu görebiliyorum. dalgalanma olduğunu hissediyorum, bol bol kantaron yağıyla masaj yap dalgalanmalar için dedi. gece 2 ye kadar hiçbir ağrı kesici fayda etmedi, ayaklarım davul gibi oldu. Sormak istediğiniz şeyleri sorabilirsiniz.
Ameliyata girmeden önce ölçülerim
Üst bacak : 56 cm
Diz üstü ( yağ toplanması var oralarımda) 41-42 cm
Baldır: 37 cm
Bilek:23-24cm
Belim 62cm ( orantısızlığı anlamanız için belirttim)
Gelişmeleri haber vereceğim. İlerleyen zamanlarda before after yaparım.
2.gün : ameliyattan sonraki ertesi gün bugün iyiyim kanamalarım azaldı, ağrı minimuma indi yürümeye başladım, tabi zorlanıyorum, ama dün akşamki ağrıdan eser yok ağrı kesici bile istemedim, sigara beni zorluyor doktorla pazarlık yapmaya çalışıyorum inanılmaz sigara içme isteğim var, bu arada yaşım 25 söylemeyi unuttum. Bileklerim aşırı şişti ve morardı, bu günlük gelişme bu kadarrr
Ameliyata girmeden önce ölçülerim
Üst bacak : 56 cm
Diz üstü ( yağ toplanması var oralarımda) 41-42 cm
Baldır: 37 cm
Bilek:23-24cm
Belim 62cm ( orantısızlığı anlamanız için belirttim)
Gelişmeleri haber vereceğim. İlerleyen zamanlarda before after yaparım.
2.gün : ameliyattan sonraki ertesi gün bugün iyiyim kanamalarım azaldı, ağrı minimuma indi yürümeye başladım, tabi zorlanıyorum, ama dün akşamki ağrıdan eser yok ağrı kesici bile istemedim, sigara beni zorluyor doktorla pazarlık yapmaya çalışıyorum inanılmaz sigara içme isteğim var, bu arada yaşım 25 söylemeyi unuttum. Bileklerim aşırı şişti ve morardı, bu günlük gelişme bu kadarrr