Fullmetal Alchemist (Anime/Manga seri)

bu arada one piece şu an 420. bölümde :)))))

bu arada one piece şu an 420. bölümde :)))))
yuh okul acildi onerdiginiz dizilerin uzunluklarina bakin ev kusu oldum iyice resmen ya :))

tamamdir kizlar sirada bleach vardir benim icin ondan sorna da nodame cantabile' bakicam.
one piece e sira gelicek mi kismet artik opuyorumnanaktan

yuh okul acildi onerdiginiz dizilerin uzunluklarina bakin ev kusu oldum iyice resmen ya :))

tamamdir kizlar sirada bleach vardir benim icin ondan sorna da nodame cantabile' bakicam.
one piece e sira gelicek mi kismet artik opuyorumnanaktan

antisosyal olduk biz asminim :hulya:

5 tane anime izleyene kdr one piecei izlersin pek bi fark yok :) konu çok farklılaştığı için sıkılmıyosun da. yazan adam bi dahi. 200deyim ben de ama buraya 3 haftada geldim öle diyim :)) çok övdüm bakın kesin izleyin :)

3 senedir abime "oniisan" diyorum bu seri yüzünden hala beni anlamıyor akannehir bi gün izletmek gerek kaydirigubbakcemile

fma yeniden cekiliyormus kizlar bu sefer mangasina uygun olarak cekiliyormus hatta :))
haberiniz olsun ben buyuk bi keyifle yenisini de izlerim diye tahmin ediyorum :)

fma yeniden cekiliyormus kizlar bu sefer mangasina uygun olarak cekiliyormus hatta :))
haberiniz olsun ben buyuk bi keyifle yenisini de izlerim diye tahmin ediyorum :)

aaa ciddi mi yaaa acaip merak ettim ne zama gösterilmeye başlıycak biliyomusun asmincim kaydirigubbakcemile2

basladi bile sanirim canim emin degilim ama linkleri paylasiliyordu forumlarda :)

aiiy acaip mutlu oldum yaa fazla birikmeden indirmek lazım ben ufak çaplı bi araştırma yapayım bakiim. çok sağoll opuyorumnanaktan

ne demek canm bulamazsan haberdar et beni de benim gordugum buldugum yerleri veriyim sana :)

asmin canım ben ilk sayfalarda demiştim zaten bunu.. nisandan beri yeni brotherhood serisi çıkıyo her pazar..

evet yenisinin çekildiğini december bizimle paylaşmıştı zaten; ancak malesef kendi adıma şu anda izlemek isteyip de izleyemediğim şeyler için bile zaman bulamıyorken, aynı seriyi izlemeyi biraz daha erteleyeceğim ben :gitme:

Back
X