Erkek İnfertilitesi FULYA BAHÇECİ DOKTOR TAVSİYESİ OLAN

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bayanhope

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
1.044
792
123
bahçecide 1 i transfere giden biri gitmeyen 2 denemem var sorunumuz şiddetli OAT ,tane ile sperm çıkışımız var sizce hangi doktorla devam etmeliyim,,2 denemeyi aytun hn la yaptım ama tekrar tekrar aynı şeyler hevesimi kaçırdı değişikliğe ihtiyacım var merkezden memnunum ama değişik bir doktorla denemek istiyorum benim gibi olup başarı yakalayanlar doktorunuz kimdi ?

Canim ben henüz ozele gitmedim marmara univeristesinde yaptırdım bir kere daha deniycem orada snra özel arayışlarına gecicem ulun ulug beyi araştır memnun kalan abla var yakınında görüştüğümüz.sizde en son kaç sperm çıktı harekteli miydi açaba arkdasimlarim ins Rabbim hepimiz kavusturucakk sabir la

Canim ben henüz ozele gitmedim marmara univeristesinde yaptırdım bir kere daha deniycem orada snra özel arayışlarına gecicem ulun ulug beyi araştır memnun kalan abla var yakınında görüştüğümüz.sizde en son kaç sperm çıktı harekteli miydi açaba arkdasimlarim ins Rabbim hepimiz kavusturucakk sabir la
canım en son 12 tane çıkmış 2 kez aldılar döllemek için ama maalum embriyola iyi gelişmedi ve iptal edildi transferr ahhh ahhh Allah büyük söndürecek bir gün yangınımızı

canım en son 12 tane çıkmış 2 kez aldılar döllemek için ama maalum embriyola iyi gelişmedi ve iptal edildi transferr ahhh ahhh Allah büyük söndürecek bir gün yangınımızı
Allah yardimcimiz olsun canım benim hepimiz aynı yoldayız be gulum ulun ulug beyi bi araştır canjm bende kararsizim bende bahçeci fulya yi düşünüyorum ama nasip bilemiom doğru karar mi yalnıs mi hakkımızda hayırlısı olsun ins cumlemıze nasipp olsunn

Back
X