• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fulya bahçeci tüp bebek merkezi

ebrusrkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2025
16
2
1
33
Kızlar fulya bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi olan varmı deneyimleriniz neler genetik test ücreti ne kadar biliyormusunuz

Bende orada tedavi görüyorum 25 kasımda transferim oldu sonuç bekliyorum 🙏🙏 hayırlı olsun seninde inşallah güzel sonuçlanır

Canım inşallah tutar dert etme. Ben 4 doğal gebelik elde ettim. Hepsinde belirtisiz olmustu
Yaa ne güzel ben hiç doğal gebelik elde edemedim şu test çubuğunu hiç çift çizgi göremedim 😀 bugün transferimin beşinci günüydü belki çıkar diye test yaptım yine tek çizgi 🤦‍♀️

Yaa ne güzel ben hiç doğal gebelik elde edemedim şu test çubuğunu hiç çift çizgi göremedim 😀 bugün transferimin beşinci günüydü belki çıkar diye test yaptım yine tek çizgi 🤦‍♀️
Ben çok gördüm. Ama. Hep düşük. Oldu görünce hep ağlardım üzüntüden görmesemde ağlardım. Olmadı diye hep. Öyle geçti

Ben çok gördüm. Ama. Hep düşük. Oldu görünce hep ağlardım üzüntüden görmesemde ağlardım. Olmadı diye hep. Öyle geçti
Seninde ilk tüp bebek denemenmi 😔 ya ne kötü olsa bi dert olduktan sonrası ayrı bi dert başımıza ne gelecek bilemiyoruz

Fulya da 2023 yılında pozitif sonuç aldım donmuş embriyolarım vardı bahçeci umut tüp bebek merkezine taşıdık cuma günü donmuş embriyo transferi yapıldı bakalım hakkımızda hayırlısı 🤲🏻😍

Fulya da 2023 yılında pozitif sonuç aldım donmuş embriyolarım vardı bahçeci umut tüp bebek merkezine taşıdık cuma günü donmuş embriyo transferi yapıldı bakalım hakkımızda hayırlısı 🤲🏻😍
Banada 25 kasımda transfer yapıldı sonuç bekliyorum inşallah iyi haberler alalım 🙏🙏🙏

Back
X