Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Embriyo başı 325 euro genetik taramalıKızlar fulya bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi olan varmı deneyimleriniz neler genetik test ücreti ne kadar biliyormusunuz
Canım sen genetik trama yaptinmjBende orada tedavi görüyorum 25 kasımda transferim oldu sonuç bekliyorumhayırlı olsun seninde inşallah güzel sonuçlanır
Yok yaptırmadım ilk defa tedaviye başladık ilk transferi oldum 25 Kasım’da tutmazsa eğer bir embriyo daha var ona yaptırmayı düşünüyorumCanım sen genetik trama yaptinmj
Hiçbir belirti olmadığı için tutmayacağını düşünüyorum nedenseCanım sen genetik trama yaptinmj
Canım inşallah tutar dert etme. Ben 4 doğal gebelik elde ettim. Hepsinde belirtisiz olmustuHiçbir belirti olmadığı için tutmayacağını düşünüyorum nedense![]()
Yaa ne güzel ben hiç doğal gebelik elde edemedim şu test çubuğunu hiç çift çizgi göremedimCanım inşallah tutar dert etme. Ben 4 doğal gebelik elde ettim. Hepsinde belirtisiz olmustu
Ben çok gördüm. Ama. Hep düşük. Oldu görünce hep ağlardım üzüntüden görmesemde ağlardım. Olmadı diye hep. Öyle geçtiYaa ne güzel ben hiç doğal gebelik elde edemedim şu test çubuğunu hiç çift çizgi göremedimbugün transferimin beşinci günüydü belki çıkar diye test yaptım yine tek çizgi
![]()
Seninde ilk tüp bebek denemenmiBen çok gördüm. Ama. Hep düşük. Oldu görünce hep ağlardım üzüntüden görmesemde ağlardım. Olmadı diye hep. Öyle geçti
Banada 25 kasımda transfer yapıldı sonuç bekliyorum inşallah iyi haberler alalımFulya da 2023 yılında pozitif sonuç aldım donmuş embriyolarım vardı bahçeci umut tüp bebek merkezine taşıdık cuma günü donmuş embriyo transferi yapıldı bakalım hakkımızda hayırlısı![]()