Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aynı kişinin doktorumuz dogru gerçekten çok yogun biri ben hemşiresine tamamen orda oldugu zaman gelmek istediğimi söylüyorum genetik test denendi mi Amerikaya yolluyolar genetik için
Yaptırdım iki tane yerleştirildi sonuç bekliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaptırdım iki tane yerleştirildi sonuç bekliyorum
Sonucum negatif çıktı era testi ve cd 56 testi yapılacakmış
Canım özelden konuşalım istedigin sorulara cevap vereyim
Tamam canım özelden deneyeceğim
Meraba bende bahceci fulyada tedavideyim. era testi ysptirdinizmiSonucum negatif çıktı era testi ve cd 56 testi yapılacakmış
MERHABA BENDE BAHÇECİDE AMA KÜBRA HNM HASTASIYIM. SONUÇ ÇIKTIMI ÇOK MERAK ETTİM..Merhaba.
Mart ayında güvenç beyle tedaviye başladik. Opu'da 8 yumurta toplandı bunlardan 6tanesi istenilen buyuklukteydi ve bu 6taneden 5embriyo olustu ve donduruldu. Dun nihayet 1 embriyo transferim gerceklesti. Suan heycandan ölüyorum. Sabırsizlikla test gunumu bekliyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsin....
MERHABA BENDE BAHÇECİDE AMA KÜBRA HNM HASTASIYIM. SONUÇ ÇIKTIMI ÇOK MERAK ETTİM..
hayırlı olsun rabbim sağlıcakal devam ettirsin çok sevindim sizin adınıza ben transferi bekliyorum. inşallah cümlemiz hayırlı sonuçlar alırız.
Canım bnede bahçeci dusunuyorum eltimde orda tedavi oldu güvenç beyden memnunmusun ben temmuzda başlamayi düşünüyorum öncesinde bisey yapmalimiyimMerhaba.
Mart ayında güvenç beyle tedaviye başladik. Opu'da 8 yumurta toplandı bunlardan 6tanesi istenilen buyuklukteydi ve bu 6taneden 5embriyo olustu ve donduruldu. Dun nihayet 1 embriyo transferim gerceklesti. Suan heycandan ölüyorum. Sabırsizlikla test gunumu bekliyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsin....
Canım bnede bahçeci dusunuyorum eltimde orda tedavi oldu güvenç beyden memnunmusun ben temmuzda başlamayi düşünüyorum öncesinde bisey yapmalimiyim