• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Fulya (Bahçeci) Tüp Bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

Gürkan arikana tedavi olan varmi 4.tupbebegimi denicem yardım lütfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım aynı kişinin doktorumuz dogru gerçekten çok yogun biri ben hemşiresine tamamen orda oldugu zaman gelmek istediğimi söylüyorum genetik test denendi mi Amerikaya yolluyolar genetik için

Merhaba, sen bu genetik testi yaptırdın mı, ya da sana önerdiler mi canım...

Yaptırdım iki tane yerleştirildi sonuç bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaptırdım iki tane yerleştirildi sonuç bekliyorum

İnşallahhhh güzel sonuçlar alırsın canım. Ben bunu yaptıran birini görünce çok sevindim. Bana da bahsettiler. Nasıl işledi yani kaç yumurta toplandı, kaç embriyo oluştu. Ne zaman genetik sonuçlarını aldın... Çok merak ediyorum. Sana neden önermişlerdi. Genetik testler yapıldıktan sonra iki embriyo transferi demek mutlu sonuna çok yaklaşmak demek. Seni şimdiden tebrik ediyorum...

Sonucum negatif çıktı era testi ve cd 56 testi yapılacakmış

Sonucum negatif çıktı era testi ve cd 56 testi yapılacakmış

Arkadaşım geçmiş olsun.. Allah hepimize yardım etsin, benzer tecrübeleri yaşadık ve daha ne kadar yaşayacağım ben de bilemiyorum, sonunda hayırlı evlatlar versin hepimize inşaallah

Bana bu genetik testten bahsettikleri için senin sürecini gerçekten merak ediyorum. Yazmaktan için sıkılırsa anlarım tabi... Ama ben de bu sistemin örneklerini görmek istiyorum. Yani kaç embriyodan kaçı sağlıklı diye sonuç geldi Amerikadan ve sağlıksız olanlar için bir şey dediler mi... Yani bu test sağlıksız olan embriyolar için bir şey açıklıyor mu... Bu testler pratikte bize ne getirecek acaba diye düşünüyorum da.

Tekrar geçmiş olsun, en zoru bu ama bir şekilde umudumuzu yeşertip, kaldığımız yeden devam edecek inşallah iyi sonuçlar da alacağız...

Canım özelden konuşalım istedigin sorulara cevap vereyim

Herkese merhaba,bende ilk tüp bebek tedavime başladım ve zor hasta grubundayım hipoluyum,menopur iğne kullanıyorum ve cmtesi yumurtalıkların gelişip gelişmediğine bakılacak ardından işlemlere devam edilecek..Bahçeci fulyada yapılacak işlemlerim ancak dr um tek embrio transferi yaptıklarını söylüyor ancak 2 arkadaşımda bir seferde 2 embrio transfer ettirdiler aynı klinikte ben henüz yumurta toplama aşamasına gelirmiyim bimiorum ama bu konuyu düşünmeye başladım bile gerçi RABBIM yazdıysa 1 ilede olur ama insan psikolojisi işte klinik olarak tek embrio transferi ile %25 lik şans olayı kulağa hoş gelmiyor..

Merhaba
İlk tüp bebek yapcam. Bahçeci tüp bebek merkezinde yapmayı düşünüyorum.
İlk olarak hangi analizleri vereceğim

Merhaba.
Mart ayında güvenç beyle tedaviye başladik. Opu'da 8 yumurta toplandı bunlardan 6tanesi istenilen buyuklukteydi ve bu 6taneden 5embriyo olustu ve donduruldu. Dun nihayet 1 embriyo transferim gerceklesti. Suan heycandan ölüyorum. Sabırsizlikla test gunumu bekliyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsin....

Merhaba.
Mart ayında güvenç beyle tedaviye başladik. Opu'da 8 yumurta toplandı bunlardan 6tanesi istenilen buyuklukteydi ve bu 6taneden 5embriyo olustu ve donduruldu. Dun nihayet 1 embriyo transferim gerceklesti. Suan heycandan ölüyorum. Sabırsizlikla test gunumu bekliyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsin....
MERHABA BENDE BAHÇECİDE AMA KÜBRA HNM HASTASIYIM. SONUÇ ÇIKTIMI ÇOK MERAK ETTİM..

MERHABA BENDE BAHÇECİDE AMA KÜBRA HNM HASTASIYIM. SONUÇ ÇIKTIMI ÇOK MERAK ETTİM..

Merhaba. Bugun transfer gününüde sayarsak 9.günüm ve dayanamayıp idrar testi yaptim evde. Sonuç pozitif . Allahım herkese nasip etsin. Siz hangi aşamadasiniz

hayırlı olsun rabbim sağlıcakal devam ettirsin çok sevindim sizin adınıza ben transferi bekliyorum. inşallah cümlemiz hayırlı sonuçlar alırız.

hayırlı olsun rabbim sağlıcakal devam ettirsin çok sevindim sizin adınıza ben transferi bekliyorum. inşallah cümlemiz hayırlı sonuçlar alırız.

Çok teşekkür ederim. Sizinde transferiniz iyi geçer inş. Hayırlı sonuçlar alırsınız. Allahım isteyn herkese bu mutluluğu tatdırsın.

Merhaba.
Canım bnede bahçeci dusunuyorum eltimde orda tedavi oldu güvenç beyden memnunmusun ben temmuzda başlamayi düşünüyorum öncesinde bisey yapmalimiyim

Canım bnede bahçeci dusunuyorum eltimde orda tedavi oldu güvenç beyden memnunmusun ben temmuzda başlamayi düşünüyorum öncesinde bisey yapmalimiyim

Canım öncelikle hayırlı olsun. Ben güvenç beyden çok memnunum. Çok iyi bi dr. Çok bilgili geçmişini okursan bahcecinin sitesinden nedemk istedigimi anlarsın. Hiçbirseyi riske atmiyo eminim sende çok memnun kalirsin. Elinde birtakim testler vardir ztn onlarlaa birlikte ongorusmeye git zaten orda guvenc bey senin icin en dogrusuna karar verir. Icin rahat olsun cok iyi bi merkez calisanlar dahil hepsi cok tatlilar.

Back
X