• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Fulya (Bahçeci) Tüp Bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

Canım çok guzel geçti transferim senin dediğin gibi önce Işıl hanım Psikolog önce onunla görüştüm ve çok beğendiğim bir uygulama oldu.Keşke her klinik yapsa...Sonra odamıza aldılar,odada herşeyi anlattılar sonra iyice sıkışınca transfer için operasyon odasına aldılar ve Mustafa Bahçeci geldi.Transferim çok rahat geçti 15 gün sonra Bhcg testi için gün verdiler...Heyecanlı bekleyiş başladı,saatler bile geçmiyor...Senin test gunun ne zaman

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım,benim test günüme 2 gün kaldı.idrarda baktık 3 defa silikte olsa çift çizgi çıktı .inşallh herşey yolunda olur herkes için.

Kızlar geçmişi okudum çok sağolun dularınızda sayesinde herşey yolunda gitti şükürler olsun...
Bu gün sabah aradılar zaten uyudummu uyumadımmı anlamadım bütün gece uyandım durdum stresten....
Tuvalete kalktım saate baktım 7.20 yattım dalmışım bi baktım tel. sesi gözümü açtım eşim aynen bu şekilde birbirimize bakıyorum açsana dedi açtım ama inanın o heycanla sadece 4 embriodolduruldu dediğini anladım bide 12.de burada olun dedi bende tmm diyip kapamışım heycandan teli tekrar aradılar hemşire gülüyo ADIMI SÖLEYİP ŞU ANDA SAAT 8.00 şimdi hazırlanmnıza gerek yok dedi 12 de bekliyoruzz dedi tmm dedim kalkkkkkk dedim ne oluyo dio benimki halimizi bi görseniz panik panikkk eşim çorap derdine düşmüş ben hazırlanma derdine sanki basılmışız gibi halimiz var odada 7 kez boş yere dönmekten heycandan çarpışmışız benimkide cüsseli kolundan tuttum dur dedim ya sen bi otur ayy sakinleşelim
saat dedim 8 ne yapıyoruz biz neyse oturduk kahvaltıya sonra toparlandık ve ben ne yaptım bilimn girdim banyoya gayri ihtiyari bi güzel lavabo ihtiyacımı gördüm birden aklıma geldi veeeeeee başladım bardak bardak su içmeye tabii sonra pişman oldu ama neyse çıktık yola ALLAHIM NE HEYCAN NE HEYCAN kliniğe şöle bi uzaktan baktım ayy dedim bebeklerim buradalar ve bi tanesi beni bekliyo ve benimle olucak birazdan kızlar yaa hepiniz yaşadınız veya yaşıycaksınız çok güzel bi duygu ve heycanlı çay aldım elime bankodan adımı sölediler pisikolog çağırmış çayı bi güzel elime döktüm yandım :(( nazarım çıktı dedim :)) neyse sonra odaya aldılar
ALLAHIM EŞİMİ HİÇ BÖLE GÖRMEMİŞTİM
adam ölcek heycandan gidiyo geliyo sevinçten beni ıssırıyo :))) neyse bende stres heyacan beklemek derken tuvalet geldi çattı çatlıycam dedim ölüyorum ve tansiyonum düştü :)))) neyse ulturason getirdiler bakıldı 2 bardak yapın idrarınızı dediler dedim 2 bardak çıkmaz bi bardak anca
bi baktım tutamıyorum :))) ne 2 bardağı 3 bardak yaptım hala doluyum :)))
SİZ SİZ OLUN BU KADAR SU İÇMEYİN GEREK YOK
dedim beni hemen alın yoksa ben burada ya tansiyon ya mesaneden canımı teslim edicem neyse hemen aldılar işlem yapılmadan dr.embriloglara 1 tane koyulcak işareti yaptı embrilog geldi 4 tane dondurcaz 1 tane koyulcak dedi vs. dr. 2 tane koyabilirdim ama senin bünyen 2 tane taşımaz ve eski öykülerin buna müsait değil dedi zaten buda tutacak dedi bende bunu istiyorum dedim ve o an O ANNNNN YANİ BEBEĞİMİN KOYULDUĞU ANI GÖREBİLMEK DÜNYALARA BEDELDİ ağladım sonra başarıyla gerçekleşti dediler beni sedyeye aldılar ve odaya girdiğimde biz geldikkk dedim :)) bi baktım eşimin gözleri dolmuş sevinçli bi gülümsemeyle beni karşıladı yarım saat dinlendim dr. geldi hemşire yapılması gerekenleri ilaçları yapmıycaklarımı anlattılar ve eve döndük dönüş çok keyifliydi boğazdan bebeğimle ilk kez geçtim arabada oturarak geldim şu anada kadarda çok yatmadım ama oturmaktan bi taraflarım acıyo arada kalkıyorum bişeyler yapıpyorum sonra tekrar oturuyorum kendimi dediğim gibi kasmıycam ama zaman nasıl geçer bilmiyorum kendime meşkale bulmam gerek başladık geri sayıma bu arada çıkarken mustafa bahçeci gördü yanıma geldi adam baya sevimliymiş :))) dedikleri hoşuma gitti...

canım ne güzel anlatmışsın hayırlı sonuç alırsın inşllh bende kıliniğe vardığımda direk lavobo ihtiyacımı gidermişim çok sıkışıp sorma yarım saaten fazla beklemek zorunda kalmıştık birde drum yola gidecekmiş onuda zordurumda bıraktım sanırım oluyor byle şeyler önmli olan olumlu netice almak bekliyoruz artık sevinçli haberlerinizi.

Son düzenleme:
yeşilgemi sağol cnm amin sen hangi aşamadasın dr. kim
:nazar::nazar: denizzz cnm dualarımız seninle inşlh başarılı geçer bu gün transferin geldiğinde yaz....

benim dr.um Güvenç bey,

bu pazar regl olmayı bekliyordum pzt tedaviye başlıyacaktık ama hala olmadım ağrı geliyor hafiften ama bir şey yok...
ümitlenmek istemiyorum herhalde stresten bir şaşma oldu...:37:

merhabalar

bahçeci fulya mı umut tüp bebek mi. halil fırat erden ve Ulun Uluğ bey arasında tereddütlüyüm ama biri fulyada biri umut da, onun için hangir merkez ekibi embiryoloğu, labaratuvarı daha iyi merak ediyorum.

slm bende bahceci fulyada ilk denememi yaptım erbil bey cok memnunum ilkinde başarısız olduk simdi tekrar deniyorum dondurulmuş emriyonumm var 15 gün sonra tranfer olucak allahın izniyle ya siz

Yeni gelen arkadaslara selamlar :D

Yesilgemi sen naptın başladın mı?

Mineadem benim transfer yapılamamıştı embryoları dondurmuştuk daha yeni transfer oldu test günümü sabırsızlıkla bekliyorum :)

Aysen43 nerdesin seni bekliyoruz hadi güzel haberleri ver...

denniizcim sımdı gordum senın transferın de olmus hayırlısı olsun ınsallah gebe kalırsında bıze burdan mutlu haberlerı verırsın yakın zamanda.Bende kontrolume gıttım cok guzeldı kıpır kıpır kıprasıyordu bebısım,bırkac guzel fotograf da verdıler sımdı album yapıyorum ultrasonlardan :1: Hepınız ıcın dua edıyorum.Ama duanın dısında hepınızın emın ellerde olduguna ınanıyorum :46:

[

Aysen43 nerdesin seni bekliyoruz hadi güzel haberleri ver...[/QUOTE]

geldim arkadaşlar 389 sonuç çok şükür darısı herkesin başına

aysennnnnnnnnnnn

Hadi bakalım sen bize de yolu açç bizde gelelim çok mutlu oldum senin adına gelişmelerden haber et bizi :))

[

geldim arkadaşlar 389 sonuç çok şükür darısı herkesin başına[/QUOTE]

ayy çok güzel nasıl sevindim tbrk ediyorum Allah kucağına almayı nasip etsin inşlhhh
sen kaçıncı gün yapmıştın idrar testini silik çıkmıştı ya bende dayanamadım yaptım ve silik çıktı umutlanmıyım diorum ama elimde değil :(

geldim arkadaşlar 389 sonuç çok şükür darısı herkesin başına

ayy çok güzel nasıl sevindim tbrk ediyorum Allah kucağına almayı nasip etsin inşlhhh
sen kaçıncı gün yapmıştın idrar testini silik çıkmıştı ya bende dayanamadım yaptım ve silik çıktı umutlanmıyım diorum ama elimde değil :([/QUOTE]

çok sğl canım ben 9.gün yaptım silik çıktı sonra 4 gün boyunca hergün yaptım ama herdefasındada ya bu defa çıkmazsa diye korka korka ,inşllah seninde benim gibi olur nekadar kaldı test gününe,eğer imkanın varsa bir kan testi yaptır, idrar testinde silikte olsa çıktıktan sonra kanda daha net sonuç alırsın bekleme bence ben mecburiyetten beklemiştim

Yeni gelen arkadaslara selamlar :D

Yesilgemi sen naptın başladın mı?

Mineadem benim transfer yapılamamıştı embryoları dondurmuştuk daha yeni transfer oldu test günümü sabırsızlıkla bekliyorum :)

denniizcim ben hala adet olmayı bekliyorum
ümitlendim gittim kan testi yaptırdım bugün ama negatif çıktı :(
bir an önce adet olsam da tedavime başlasam:44:

aysencim sana da çoook tebriklerrr umarım kucağına da sağ salim alırsın :49:

denniizcim sımdı gordum senın transferın de olmus hayırlısı olsun ınsallah gebe kalırsında bıze burdan mutlu haberlerı verırsın yakın zamanda.Bende kontrolume gıttım cok guzeldı kıpır kıpır kıprasıyordu bebısım,bırkac guzel fotograf da verdıler sımdı album yapıyorum ultrasonlardan :1: Hepınız ıcın dua edıyorum.Ama duanın dısında hepınızın emın ellerde olduguna ınanıyorum :46:[/QU

sen baya yol aldın Allah kcağına almayıda nasip etsin inşllh sağlıkla

aysennnnnnnnnnnn

Hadi bakalım sen bize de yolu açç bizde gelelim çok mutlu oldum senin adına gelişmelerden haber et bizi :))

ederim canım çok sağol 26 kasımda kontrole gitcem görcem inşllh darısı sizlerin başına dualarım sizlerle

sen kaçıncı gün yapmıştın idrar testini silik çıkmıştı ya bende dayanamadım yaptım ve silik çıktı umutlanmıyım diorum ama elimde değil :(

çok sğl canım ben 9.gün yaptım silik çıktı sonra 4 gün boyunca hergün yaptım ama herdefasındada ya bu defa çıkmazsa diye korka korka ,inşllah seninde benim gibi olur nekadar kaldı test gününe,eğer imkanın varsa bir kan testi yaptır, idrar testinde silikte olsa çıktıktan sonra kanda daha net sonuç alırsın bekleme bence ben mecburiyetten beklemiştim[/QUOTE]

ya ama ben daha 24 de yaptırmam gerek hem cesaret edemiyorum kan testine
ya ilaçlar yüzünden çıktıysa die bi endişe kapladı içimi offf ne zormuş yaa :(

ya ama ben daha 24 de yaptırmam gerek hem cesaret edemiyorum kan testine
ya ilaçlar yüzünden çıktıysa die bi endişe kapladı içimi offf ne zormuş yaa :([/QUOTE]

korkma silikte olsa çıktıktan sonra korkma pozitif olmasa çıkmazdı %90 sonucun pozitif benim daha önce yaptığım testler sillik bile çıkmamıştı dikkat et kendine zor beklemek ama az sabır yarın birdaha bak idrar testine rahat ol

cnm ben transferin 3. günü boluya gittim bu akşam yeni döndük hiç yatmadım ve çok rahat geçirdim orada kızkardeşimin kızı vardı onunla oyalandım hatta hiç dikkat edemedim kuzen benim dr. 5. gün bişey dürttü sanki kalktım idrar testi yaptım ayy bi baktım çıktı çizgi ama aynen böle

Eki Görüntüle 292055

bu günde 8. günüm içim içimi yiyo keşke yapmasaydım die

cnm ben transferin 3. günü boluya gittim bu akşam yeni döndük hiç yatmadım ve çok rahat geçirdim orada kızkardeşimin kızı vardı onunla oyalandım hatta hiç dikkat edemedim kuzen benim dr. 5. gün bişey dürttü sanki kalktım idrar testi yaptım ayy bi baktım çıktı çizgi ama aynen böle

Eki Görüntüle 292055

Ya sanki 2 çizgi gibi hadi hayırlısı inşallah inşallahh:nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 292055

bu 8. günkü ise korkma benimde byle silik çıkmıştı rahat ol daha çok küçük bukadar bile olması mucize benim 6. günü hiç yoktu 9. gün ve sonraki günler byle silik silikti sonki biraz belirgindi zaten ertesi günde kanda baktırmıştım

Back
X